angella_80 FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 12.12.05, 22:43 szukam fryzjera który wie co robi i który robi to z pasja. Byłam już w kilku salonach i powem szczerze, że zawsze użalają się że szkoda obcinać takie włosy (raptem do ramion tyle że gęste). Jak wchodzę to mam mocne postanowienie zaszalenia ale wychodzę z tylko podciętymi końcówkami bo nikt nie ma pomysłu. Poleccie kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 12.12.05, 23:55 angella_80 napisała: > szukam fryzjera który wie co robi i który robi to z pasja. Byłam już w kilku > salonach i powem szczerze, że zawsze użalają się że szkoda obcinać takie włosy > (raptem do ramion tyle że gęste). Jak wchodzę to mam mocne postanowienie > zaszalenia ale wychodzę z tylko podciętymi końcówkami bo nikt nie ma pomysłu. > Poleccie kogoś. bylo przynajmniej kilka razy, polecam opcje szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 13.12.05, 00:02 legionowskie snobki czesza sie u czajki we warszawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-man Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 14.12.05, 01:44 albo u Zasłonki, ew. u Bartka na Chmielnej... I-man Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 14.12.05, 12:40 Faceci odradzam wszystkie zakłady fryzjerskie na Przystanku.Jedyne co dobre to niska cena , poza tym same minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kielczyk Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 17.12.05, 15:47 ja chodze do Piotrka w CHANICE w Blekitnym Centrum i moge go absolutnie polecic. Fachowiec! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozec.a Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 04.02.06, 19:12 Skuszona waszymi propozycjami odwiedziłam ostatnio CHANICE w Błękitnym. Pana Piotrka nie zastałam, ale oddałam swoje włosy w ręce fryzjerki Agnieszki. Jestem baaardzo zadowolona ze strzyżenia. Mam super fryzurkę! Zapłaciłam 47zł + napiwek, więc nie mało, ale warto było. Mam nadzieję, że włosy szybko nie odrosną. POLECAM POLECAM POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 18.12.05, 12:48 polecam zakład fryzjerski na rondzie na Husarskiej - tam, gdzie kiedyś była Praktyczna Pani; prowadzi go super fryzjerka p. Bożenka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobusk Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 19.12.05, 13:44 Zgadzam się z Magdą. W Legionowie tylko Piotr z CHANICE!!! Jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-man Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 19.12.05, 18:18 Czy w salonie CHANICE sprzedaja być może wyroby Chanice? To taka poważna linia kosmetyków do zniszczonych włosów... I-man Odpowiedz Link Zgłoś
magdak5 Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 22.12.05, 13:52 Tak !!!! Pan Piotr to rewelacja z salonu Chanice !!!! Zawsze wychodzę zadowolona. Zazwyczaj siadam i mówię aby coś wykombinował abym poczuła się lepiej i atrakcyjniej :) on to rozumie. Na pewno sprzedają wyroby Chanice bo ja się pytałam o coś na wypadające włosy i powiedzieli, że mogą sprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kielczyk Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 23.12.05, 11:14 Hej, kosmetyki CHANICE kupic oczywiscie mozna, a widze, ze moj ulubiony fryzjer cieszy sie sluszna popularnoscia. I dobrze ;-) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
angella_80 Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 20.12.05, 23:46 Pani Bożenka zrobiła mi rewelacyjnego irokeza na impreze jak szłam ale jak chciałam ściąć włosy to jakoś tak bez przekonania podeszła do tego. Nie wiem czy nie zaryzykuje w tym salonie na jagiellońskiej - Laura zdaje się - bo moja kumpela zadowolona była z ciecia i koloru położonego. Albo zarosnę jak dzikus i tyle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 22.12.05, 18:51 A ja chodze do Mariusza, ktory ma swoj zaklad zaraz przy szkole angielskiego chyba to jest ul. Reymonta, byla tam obok kiedys Mediqa, fajnie obcina i modeluje wlosy :) Ma fajne kosmetyki do wlosow firmy Kadus. Chyba dobrze zapamietalam nazwe :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
srolcia Re: FRYZJERZY - DO KOGO CHODZICIE???? 02.02.06, 22:57 Ja uwazam ze najlepszą fryzjerką jest MARTA z Prestige na ul.3Maja. Jest super jeżeli chodzi o koloryzację,super strzyże i super czesze,nawet najbardziej fantazyjne fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 koki 02.02.06, 23:20 a ja polecam jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju koki fryzjerkę (ale tylko właścicielkę) salonu na rondzie na husarskiej już kilka razy korzystałam ja i znajome i zawsze jesteśmy zadowolone, fryzura się dobrze trzyma i wygląda jak należy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_bad Pani Iwona Miecznikowska - the best!! 03.02.06, 14:24 ma salon na ul. Sienkiewicza. Jest swietna w tym co robi i ma jedna wielka zalete - nie pieprzy glupot tak jak inne fryzjerki, ktorym geby sie po prostu nie zamykaja i potrafia zanudzic klienta. W salonie Pani Iwony jest tez jedna wada - personel: paskudne nadymane panny, ktore patrza z pogarda na kazdego. Ale mozna je sprowadzic na ziemie slownie... przynajmniej ja tak kiedys zrobie jak sie w sobie zbiore ;-) Odpowiedz Link Zgłoś