Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog który poprowadzi ciążę???

25.01.06, 17:20
Witam,
Czy któraś z was zna może dobrego ginekologa? Leczyłam się u Peca ale jak
większość z was wie lub słyszała to nie jest raczej lekarz któremu można
powierzyć swoje zdrowie a tym bardziej w tej chwili zdrowie i życie
dziecka...Potem chciałam, żeby dr Katarzyna Stor poprowadziła moją ciążę, ale
dziś znowu nasłuchałam się i o niej niezbyt pochlebnych rzeczy. Mam dylemat,
bo czas leci a ja chciałabym już byc pod opieką lekarską- godną zaufania
opieką lekarską. Jeśli któraś z was mogłaby się podzielić ze mną swoim
doświadczeniem w tej kwestii, coś poradzić, kogoś polecić to byłabym ogromnie
wdzięczna!!! Najlepiej lekarz z Legionowa lub okolic. POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • agab27 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 25.01.06, 17:36
      Kasiu - mogę polecić Ci lekarza ale on niestety nie jest z Legionowa (przyjmuje
      na drugim końcu Warszawy)
      ja przed ciążą chodziłam do Pani Stor ale jej nie polecam
      jeżeli jesteś zainteresowana napisz na prv

• sylwiczek1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.06.08, 22:19
        A czy ktoś coś wie na temat Dr.Ulman ,która przyjmuje w L-Med na
        Krasińskiego?jak ona prowadzi ciąże i czy pracuje tez w jakimś szpitalu?Dzieki z
        gory
    • calineczka79 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 25.01.06, 17:44
      dokłądnie myślę jak poprzedniczka tutaj nie ma nikogo godnego polecenia - tylko
      wawa ale to wbrew pozorom wcale nie tak daleko ;-)
    • aretah Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 25.01.06, 22:47
      Ja od niedawna zaczęłam chodzic do Doktora Piórkowskiego. Nie narzekam. A i
      nasłuchałam się o nim dobrych rzeczy, takze mogę chyba polecic. Dr Piórkowski
      pracuje też w szpitalu na Bródnie. W Legionowie środy i czwartki przy Husarskej
      • w.iwo Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 26.01.06, 19:28
        Polecam ginekologa który przyjmuje na ul.Batorego. Sama miałam ciąże zagrożone
        więc wiem jak ważny jest DOBRY lekarz, ktoś z powołaniem, co nie traktuje
        pacjentkę jak kolejną rozhisteryzowaną babę. ;o)
    • agamroz Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 27.01.06, 14:26
      polecam dr Tomasza Kucewicza. Przyjmuje przy ul. Marszalkowskiej (domek
      jednorodzinny nr nie pamietam). Prowadzil moja ciaze i przyjmowal porod w
      szpitalu Bielanskim - gdzie pracuje.
    • aperekitko Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 29.01.06, 20:20
      Witam wszystkich zainteresowanych,trzy miesiace temu poronilam moim lekarzem
      prowadzacym -ginekologiem byla pani doktor Wujtowicz.Jest dobrym lekarzem
      przyjmuje w Legionowie przy ulicy Sobieskiego jest to przychodnia prywatna.

• idealia Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 02.03.06, 23:03
      Pani Łebkowska w przychodni na 3 Maja 29, doskonały lekarz, ordynator w
      szpitalu nowodworskim. Sam szpital jest obskórny, ale rewelacyjni lekarze i
      ogólnie dobra opieka.
      • myszka2312 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.03.06, 12:51
        A mozesz podac jakieś dokładniejsze namiary? Jak nr telefonu? Pozdrawiam.
        • ominika namiary 03.03.06, 15:39
          dr Łepkowską polecam także. Spokojna,nie straszy, nie panikuje, ale mądzrze się
          troszczy. Przyjmuje we wtorki i czwartki w Vicie na 3-Maja 29. tel 022 774 21 42
          pozdrawiam
      • lewu Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 20.11.06, 11:59
        Oddział położniczy szpitala w Nowym Dworze Maz. był remontowany w 2003 lub 2004
        roku. Urodziłam tam córkę pod koniec 2004 r. - warunki na oddziale były bardzo
        dobre (kameralny pokój do porodów rodzinnych, czyste odnowione łazienki,
        prysznic). A przede wszystkim świetny personel.
    • veronka5 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 04.03.06, 23:49
      z tego co słyszalam to dr Pająk jest bardzo dobry-przyjmuje w przychodni na 3-
      go maja.Ja ostatnio chodzę do dra Mateuszczyka-przyjmuje w starej przychodni i
      prywatnie na Rejmonta bodajże.ma on jednak swoje dziwne żarciki i niektórych to
      zraża ale jako specjalista jest super.
      • mika847 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.04.06, 11:06
        polecam dr Bednare ze szpitala na Karowj(przyjmuje w przychodni
        przyszpitalnej).Ja urodziłam 4,5 mieiąca temu.
        • ewelka77 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.04.06, 15:04
          a czy któraś z was słyszała opinie o dr Tadeusz Szala który przyjmuje na ul.
          Wrzosowej ??
          • calineczka79 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.04.06, 15:52
            bardzoooooo starszy pan ;-)
            kiedyś przyjmował na zegrzyńskiej w przychodni wojskowej ale teraz emeryturka
            więc tylko prywatnie pewnie...
            trochę mało kontaktowy ale całkiem miły, konkretny i delikatny - co do wiedzy
            nie miałam okazji sprawdzić w trudniejszych sytuacjach
            • ewelka77 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.04.06, 15:56
              A kogo polecasz z W-wy kto poprowadzi ciążę??
              • julia.com Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.04.06, 19:18
                Ja polecam dr Pająka!!
                • mona2002 Re: do tych które chodza do dr Pająka 07.04.06, 11:28
                  czy wykonyje badanie przezierowe karku/ ile kosztuje ktos wie?
              • calineczka79 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.04.06, 21:16
                jeszcze nie planuję ciąży ;-)
          • stara_szafa Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 03.10.07, 17:56
            Dr Szala był swego czasu zatrudniony w przychodni wojskowej na
            Piaskach, ale w związku z tym, iż nie było chętnych pacjentek do
            niego to zatrudniono kogoś innego:)
      • nadii_17 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 08.04.06, 23:15
        witam!u P.Mateuszczyka leczylm sie rok..na tak banalna chorobe..ze az skzoda
        muwic,nieiwedzial co mijets i wciaz wciskal mi te same leki..poszlam do
        innego,i az pani doktor sie szczerze muwiac smiala to prawda..jego zarciki
        potrafia zniechecic..ale jak zapamieta pacjentke..to juz jets milo i
        symatycznie;P pozdrawiam:P
        • livika Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 02.12.06, 15:12
          Polecam Dr. Królińskiego, spokojny wszystko wytłumaczy.Miejsce gdzie przyjmuje
          troche niebardzo przystepne (modlinska w stronę Nowego Dworu)ale samochodem bez
          problemu można dojechać. Kto go jeszcze zna ? prosze o opinie.
          • zazenka Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 08.01.07, 11:54
            ja tez mogę polecić dr Królińskiego, jako jedyny z wielu ginekologów jakich
            odwiedziłam, podszedł profesjonalnie domojego problemu (jak sie potem okazało
            banalnego) i szybciutko mi pomógł - do innych chodzilam ponad 2 lata bez
            skutku. :(
    • milkamilkami Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 12.12.06, 18:08
      Super opieka jest w poliklinice przy szpitalu na Karowej, wszystko za darmo i
      nie ma problemu z przyjęciem potem na oddział czy do porodu. Naprawdę polecam.
      Doc Wichrzycki- starszy pan ale naprawdę super, albo Katarzyna Badnarek.
      www.szpitalkarowa.pl/
    • lukas.2004 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 13.12.06, 23:01
      Polecam dr. Pająka!!! Dobry lekarz, ale niestety wizyta zajmuje pół dnia
      (straszne kolejki mimo zapisów). Dla mnie ważny był fakt (oprócz fachowości),
      że byłam traktowana jak pacjentka, a nie klientka. Na wszystko ma czas (stąd
      kolejki :) )
    • e_w_a77 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 07.01.07, 19:41
      a czy polecacie jakiegoś lekarza ktory przyjmuje w ramach ubezpieczenia?
      • magdakap1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 14.01.07, 20:05
        Polecam dr Królińskiego. Naprawdę wiele mu zawdzięczam. Nie bagatelizuje
        problemów pacjentki. Bardzo dobry specjalista. Nic po łebkach. Nie słyszałam
        jeszcze negatywnych opinii na Jego temat. Niestety w Lwie już nie przyjmuje. Ja
        jeżdżę prywatnie do gabinetu, jaki prowadzi w domu przy Modlińskiej.
        • anke1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 15.01.07, 13:48
          Witam,
          czy mogłabyś podać dokładniejsze namiary do tego gabinetu przy Modlińskiej, to
          jest Jabłonna czy Legionowo, a może nr telefonu?
          Pozdrawiam
          • magdakap1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 15.01.07, 22:59
            Podam nr telefonu; Piotr Króliński, 601 22 74 01, Jabłonna, Modlińska w stronę
            Nowego Dworu, nie pamiętam numeru, jeżdżę na pamięć.
            • anke1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 18.01.07, 11:24
              dzięki wielkie
              • tequilla78 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 19.09.07, 10:16
                Hej dziewczyny, odświeżam wątek. Czy słyszałyście może coś więcej na
                temat dr Stor i dr Łepkowskiej. Ja o Stor pocztą pantoflową
                słyszałam raczej dobrze, ale na kilku forach już niestety mniej. Co
                do dr Łepkowskiej to raczej słyszałam dobrze, ale w necie zbyt wiele
                informacji nie znalazłam. Piszcie jak coś wiecie. Ostatnio byłam
                (dopiero raz) u dr Bańkowskiej w Warszawie w Junonie, ale nie wiem
                czy zawsze będę miała możliwość jechać do Wawy.
                • sdr dr Łepkowska 26.09.07, 11:12
                  polecam. Prowadziłam u niej trudną ciążę. Jest troskliwa i
                  doświadczona. Dmucha na zimne, ale nie pozwala zwariować. Dzięki
                  niej cieszę się zdrowym synkiem.
                  Pozdrawiam,
                  D.
                  • izoldaaa-5 a ja polecam Dr. PECA 08.10.07, 12:15
                    Nie mam do niego absolutnie żadnych zastrzeżeń. Gdyby wierzyć we wszystko co się
                    słyszy można by zwariować.
                    • enia07 Re: a ja polecam Dr. PECA 08.10.07, 14:40
                      ja byłam kiedyś u Peca.to mi nie rozpoznał ciąży pozamacicznej.po usg stwierdził,że to torbiel na jajnikui i dał antybiotyk.uratowała mnie dopiero operacja w szpitalu bielańskim.doktor Latoszewska.wspaniały lekarz.polecam
                  • uwaga_tramwaj Re: do sdr i tequilli OT 16.05.08, 17:45
                    jak to robicie, że piszecie z przyszłości?

;D
                • misiulek_1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 18.02.10, 17:20
                  dr Stor mila , bardzo kontaktowa lekarz ,ale ja sie zawiodlam moze jeszcze za
                  malo praktyki badz zwykly ludzi blad :((
                  A teraz wlasnie przepisalam sie do dr Łepkowskiej jestem zadowolona . Chodz
                  wyniki badan nie pocieszyly mnie ale w koncu wiadomo co mi jest i konkretnie cos
                  robimy w tym kierunku.
              • agnieszka1980_0 Re: Dr.Katarzyna Stor 04.04.08, 12:04
                Prowadziłam u tej Pan ciążę do 20 tygodnia,ale w pore zmieniłam lekarza. Pani Stor w ogóle nie przejmuje sie pacjętem. NA początku ciąży nie przeprowadziła żadnych badań tj p. cytologii , wymazu ani wywiadu zdrowia , co jest podstawą. Nie wykryła na usg, że moja szyjka macicy jest lekko rozwarta. W 20 tygodniu dostałam skurcze co 30 minut, zadzwonilam do pani doktor, która nie wysłuchawszy mnie do końca wysłała mnie do szpitala. Nie polecam tego lekarza do prowadzenia ciąży!
                • agarasinska1 Re: Dr.Katarzyna Stor 30.04.08, 15:48
                  poszłam do doktor stor pierwszy raz i wydaje mi sie ona bardzo
                  dobra ,ale widzę że dużo ma opini negatywnych proszę o wiecej opini
                  o niej
                  • agnieszka1980_0 Re: Dr.Katarzyna Stor 20.05.08, 19:26
                    Mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży, bo jeżeli tak to lepiej więcej do niej nie idź. pani doktor jest nastawiona tylko na robienie kasy
            • anitajas1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 23.05.08, 09:30
              ulica Modlińska 318
              • anke1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 24.05.08, 23:50
                Ja chodziłam w ciąży do trzech lekarzy, pierwszy dr Pająk - przy krwawieniu na
                początku ciąży powiedział że to poronienie, drugi dr Króliński - owszem robił
                usg ale tylko dlatego żeby na tym zarobic, koleżanka miała skurcze co 5 min w 30
                tygodniu ciąży, to powiedział jej żeby sobie coś rozkurczowego wzięła i
                wieczorem przyjechała (na szczęście przytomnie pojechała do szpitala bo to był
                przedwczesny poród) i trzeci lekarz z którego byłam bardzo zadowolona, przy
                każdej wizycie robił badanie przez usg to dr Jacek Szmyd z Nowego Dworu Maz.
                Daleko, ale było warto.
    • jula751 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 04.10.07, 10:50
      Ja chodziłam do dr Stor, przy obu ciążach. Nie narzekam. Może
      dlatego że nie miałam problemów zdrowotnych. Po obu porodach (drugi
      był pół roku temu) nadal korzystam z usług Pani Doktor. Proszę o
      informację, dlaczego jej nie polecacie. Piszcie również na priv. Nie
      chciałabym korzystać z usług osoby nie kompetentnej
    • iz-2 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 26.10.07, 19:23
      Moim zdaniem najlepsi lekarze w l-owie...a troche ich
      poodwiedzałam.....to zdecydowanie dr PAJĄK i dr ŁEPKOWSKA...to są
      ludzie którzy chyba lubią to co robia...mają świetne podjeście do
      pacjentów i świetne wyniki w leczeniu-a cena wizyty 50zł u Dr Pająka
      i 60 zł u Dr Łepkowskiej(w cenie cytologia)to nie tragedia, gorąco
      polecam. Chociaż nie powinnam...teraz bede musiała czekac jeszcze w
      dluższych kolejkach:)czy płacisz czy nie ...niestety wszędzie musisz
      czekać i zarezerwoać sobie z 1.5 godziny luzu przed gabinentem
      • teba18 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 10.11.07, 23:09
        Ja chodziłam od lat do Pająka. Zdecydowałam się na zmianę, gdy na kilku wizytach
        z rzędu słyszałam, że mam nadżerkę i nie zostało podjęte leczenie. Miałam
        standardowe objawy, a doktor niestety dawał mi najwyżej clotrimazol...

Poszłam do doktor Wacławik- ta Pani doktor próbowała mnie rozerwać. Nigdy więcej.

Poszłam do doktora Piórkowskiego. I tu miłe zaskoczenie. Lekarz delikatny przy
        badaniu, a rozmawia z pacjentką tyle co Pająk. Po zobaczeniu mojej nadżerki od
        razu przeszedł do leczenia- wytłumaczył czego mogę się spodziewać i wytłumaczył
        dlaczego te środki a nie ich konkurencja. Cena wizyty: 50 zł czyli nasz
        standard. Ja byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.

Nie wiem jak podchodzi do tematu ciąży. Następna w mojej kolejce lekarzy do
        testowania miała być dr Łebkowska ale mam nadzieję, że już nie będę musiała do
        niej iść ;)
        • stupeczka Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 04.04.08, 14:07
          TYLKO NIE DO ŁEBKOWSKIEJ ONA PRAWIE BY MNIE WYKOŃCZYŁA
          lekarz który wogóle nie zna się na rzeczy NIE POLECAM
          • krk85 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 18.04.08, 21:03
            Ja polecam Panią dr. Gudyke, która przyjmuje w medica perfect na rondzie przy
            ulicy Zwycięstwa. bardzo miła, dokładna i delikatna doktor, podchodzi do
            pacjentki z pełnym profesjonalizmem. Jestem bardzo zadwolona z jej usług. Koszt
            wizyty 60 zł, cytologia 20 zł. Z tego co widziałam w internecie to kieruje ona
            także szkołą rodzenia przy szpitalu bielańskim...
    • agnieszka1980_0 Re: Dr. Piotr Króliński 04.04.08, 12:10
      Wspaniały lekarz, dzięki nie mu nie straciłam dziecka. W porę do nie go poszlam , po tym jak moja Pani lekarz zbakatelizowała problem. Pan Piotr cierpliwie :) odpowiada na pytania, rozchizterowanej kobiety w ciąży :).Dzięki Panu doktorowi w spokoju oczekuję na poród. Jest zawsze dostępny dla pacjęta , można dzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy. Oby więcej takich lekarzy. Polecam dr Królińskiego każdej kobiecie w ciąży, która chce mieć pewność że jest pod dobrą opieką!
      • zazenka Re: Dr. Piotr Króliński 06.04.08, 23:01
        Potwierdzam :) dr Króliński jest naprawde godny polecenia. Przede
        wszystkim bardzo poważnie podchodzi do kazdego, nawet z pozoru
        najbardziej błachego, problemu pacjentki; niczego nie bagatelizuje.
        Teraz jestem na chwilę pzred porodem ale prawie całą ciążę miałam
        zagrożoną a dr Króliński wspaniale się mną zajął :)
        • netta27 Re: Dr. Piotr Króliński 27.05.08, 09:00
          Hej! A czy dr. Króliński pracuje w jakimś szpitalu?
          • wypasiona2 Re: Dr. Piotr Króliński 05.06.08, 15:25
            Niestety dr Króliński nie pracuje już w żadnym szpitalu, kiedyś był w
            Bródnowskim. Teraz przyjmuje w Przychodni Życie w Nowym Dworze Maz. w
            poniedziałki, czwartki i soboty. Polecam naprawdę świetny lekarz!
            • jolew7 Re: Dr. Piotr Króliński 14.07.08, 08:31
              Ile kosztuje wizyta u dr Królińskiego i w jakich godzinach przyjmuje w Jabłonnie?
              • margo99 Re: Dr. Piotr Króliński 14.07.08, 14:16
                w godzinach późnych raczej - ok 20tej, ale są chyba wyjątki;
                koszt ok 100/120zł, ale pozniej chyba inaczej /tzn kolejna wizyta,
                np. kontrolna; ja płaciłam już za usg i cytologię tylko/
      • livika Re: Dr. Piotr Króliński 04.08.08, 21:31
        Hej, bardzo prosze podajcie jakies namiary na dr Królinskiego, kiedys chodziłam do niego ale niestety z uwagi na zmiane miejsca zamieszkania zmieniłam lekarza. Chodziłam do trojga innych lekarzy jednak dr Kroliński jest the best ;)czy nadal przyjmuje on w domu jednorodzinnym w Jabłonnie? jest mi ten dojazd troche nie na reke ale mysle ze jest warto?
        • azaklikowska Re: Dr. Piotr Króliński 05.05.09, 14:00
          Nadal przyjmuje w Jabłonnie, ul. Modlińska 318 bodajże - bardzo polecam - sama
          jestem obecnie pod jego opieką. Kompetentny, życzliwy, dużo informacji
          przekazuje z własnej inicjatywy.
    • emamaa Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 16.05.08, 14:42
      Hej,
      również nie polecam doktor Stor, dłuższa historia. Jestem w 16 tygodniu ciąży
      (niestety aktualnie zagrożonej) muszę szybko zmienić lekarza. Czy doktor
      Królikowski przyjmuje w jakimś szpitalu? Zależy mi na takim lekarzu ze względu
      na moją ciąże, najlepiej jakby wykonywał też USG.

Jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem i było wszystko ok, to na dr. Stor nie
      narzekałam. USG wykonywał mi dr. Pec i też wszystko się zgadzało.

A co sądzicie o wynikach USG robionych prze dr. Peca aktualnie, można wierzyć?
      • agnieszka1980_0 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 20.05.08, 19:24
        Hej,

Dr.Piotr Króliński wykonuje USG w swoim gabinecie. Ja jestem w 27 tygodniu ciąży zagrożonej. To dzięki Dr. Królińskiemu jeszcze jestem w ciąży ;), wcześniej chodziłam do dr. Stor, no ale chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego zmieniłam lekarza.
      • gabkar Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 27.04.09, 18:09
        Wyniki USG robione przez tego pana są bardzo miarodajne. Jak ktoś się nie chce
        stresować to niech się wybierze do innego specjalisty. Mi pan doktor w 6
        tygodniu ciąży obwieścił brak tętna u maleństwa. Wręczył wynik usg ze słowami
        "tak się zdarza" i powiedział "do widzenia". Pomimo mojego płaczu w żaden sposób
        nie zareagował i nie dał nawet odrobiny nadziei. Dzisiaj jestem w 15 tygodniu i
        serduszko bije!!!!!
    • netta27 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 27.05.08, 09:05
      Witam!Ja również szukam dobrego lekarza ginekologa.Palnuję ciąże i
      dlatego chciałabym się do niej dobrze przygotowac. I wlasnie
      zastanawiam się do ktorego lekarza się wybrać, który zleci wszystkie
      potrzebne badania. Obecnie chodzę do dr. Stor,ale sama już nie wiem
      czy warto kontynuować?
      • stara_szafa Re: Polecam specjalistów z Karowej 21.07.08, 17:03
        Witam, niestety miałam wątpliwą przyjemność mieć do czynienia z
        naszymi legionowskimi ginekologami... W szpitalu na KKrowej, do
        którego trafiłam po diagnozie dr Stor mieli duuże wątpliwości czy
        na pewno byłam u lekarza ginekologa, co mówi samo za siebie. W
        poczekalni prywatnego gabinetu pani doktor wisi dyplom lekarza stom
        (cokolwiek to znaczy) o ile jeszcze wisi... Pani doktor jest raczej
        miła ale jej kompetencje pozostawiają wiele do życzenia. Nie
        pracuje w żadnym szpitalu i żadnej przychodni oprócz Mediqa i
        jakijś prywatnej przychodni na Czerniakowskiej (kiedyś)Niestety nie
        polecam również dr Pająka (olewacz) podobnie dr Mateuszczyk. Dobrze
        jest zapisać się do przychodni przyszpitalnej na Karową. Lekarze
        kompetentni, życzliwi a co najważniejsze cały czas się
        dokształacają a nie siedzą w prywatnych gabinetach i zarabiają
        kasę... Mogę podać kilka nazwisk (dr Lipiński, dr Milewczyk) ale na
        kogo się nie trafi to jest kompetentny i życzliwy pacjentce:)
        • emamaa Dr. Królińskiego 29.12.09, 21:44
          Byłam u Dr. Królińskiego rzeczywiście lekarz bardzo miły, dużo opowiada, co
          można czego nie w ciąży. Koszt pierwszej wizyty w ciąży 270zł !!! Cena obejmuje
          USG, Cytologie no i wizytę :)
    • martruda1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 07.01.10, 01:33
      Katarzyna Gudyka przyjmuje w przychodni Mediqa Perfect na ul. Zwycięstwa
      (lekarka ze szpitala bielańskiego)
    • maserati_easy Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 11.01.10, 17:31
      Żona chwali dr Kunickiego z przychodni Zdrowie w Legionowie. Jest
      jednym z lepszych w mazowieckim - na prawdę robi wrażenie jego
      życiorys i umiejętności.Ponadto w tej przychodni jest jeszcze
      ginekolog z Karowej. W sumie trzech, ale ostatniego nie znam. Zona
      również robiła juz rozeznanie w okolicy.

Pozdrawiam
      • monika26770 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 15.01.10, 10:44
        ja polecam Dr.Katarzyne Stor kobieta jest miła,wykonuje swoja prace
        rewelacyjnie! prowadziła mi cała ciaże kozystam z jej usług do dzis jestem
        bardzo zadowolona nie wyobrażam sobie isc do kogo innego!przyjmuje prywatnie w
        domu ale chyba nie tylko.
        • anke1 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 17.01.10, 21:22
          A co powiecie na temat dr Łukasik, która przyjmuje w starej przychodni?
          • tp2009 Który ginekolog wypisze skierowanie na cesarkę??? 19.01.10, 18:18
            Witam, miałam straszne przejścia przy poprzednim porodzie, który i tak zakończył
            się cesarką, więc teraz chciałabym oszczędzić sobie stresów i od razu mieć
            zapisane w karcie, że są wskazania do cc. Który ginekolog nie robi z tym
            problemów???
            • mamazuczka2006 Re: Który ginekolog wypisze skierowanie na cesark 20.01.10, 10:27
              Problem polega na tym, że nawet jak zdobędziesz takie skierowanie, to będzie ono bezużyteczne, ponieważ lekarz dyżurny w szpitalu, do którego trafisz i tak postąpi wg swojego własnego widzimisię i będzie mógł Cię zmusić do psn. Klucz do sukcesu to trafić na sensownego lekarza w szpitalu, w którym będziesz rodzić, bo samo skierowanie z zewnątrz niestety nic Ci nie da.
              Ale w Twojej sytuacji (po pierwszym cc) dobry news jest taki, że jeżeli poprzednio miałaś cc, to przysługuje Ci prawo do cc tym razem i zasadniczo nie mogą Cię zmusić do psn - musieliby mieć Twoją zgodę na piśmie, że zgadzasz się na psn po przebytym cc.
    • dudka-4 Re: dobry ginekolog który poprowadzi ciążę??? 24.01.10, 21:09
      Gorąco polecam dr Tymińską Agnieszkę - tel. 226542462(4). Przyjmuje
      w Warszawie przy ul.Łuckiej. JEST GENIALNA! Niestety ciężko jest się
      do niej dostać. Nie jest tania, ale naprawdę warto i to nie tylko w
      przypadku ciąży, ale w każdej sytuacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka