Dodaj do ulubionych

Gdzie można poćwiczyć

28.04.06, 22:36
Witam
Czy może ktoś z Was wie, gdzie w Legionowie jest jakaś siłownia.Dawno w czymś
takim nie byłem, a plecy młodsze już nie będą i trzeba o nie trochę zadbać.
Obserwuj wątek
    • aganiok32 Re: Gdzie można poćwiczyć 28.04.06, 22:49
      no pewnie, trzeba ćwiczyć mięśnie! ;) ja chodziłam do Foru Piontek ale to nie w
      Legio ;)
    • polokokt Re: Gdzie można poćwiczyć 28.04.06, 23:04
      ja chodze na silownie na Atena/Albertem (na ostatnim pietrze). jak dla mnie
      bardzo OK. Przychodzi masa ludzi pelen przekroj ale atmosfera bardzo spoko.
      Wlasciciel stara sie jednak stworzyc cos co przyciagneloby rodziny takze
      pomimo przychodzenia bardziej "napakowanych" osob przychodza tez malzenstwa
      (znizka dla par), przychodzi sporo pań po 40-tce zeby tez na wakacje co nie co
      zrzucic, przychodzi mlodziez.
      Bogda, wlasciciel zawsze fachowo doradzi, na poczatku zawsze powie jak
      rozruszac stare kosci a jak juz po miesiacu lub dwoch pozbedziesz sie zzakwasow
      to podpowie jakis indywidualny program.
      Takze polecam goraco :)
      Pozdrawiam
      • beton79 Re: Gdzie można poćwiczyć 29.04.06, 20:11
        Dzięki za info
        Czy możesz mi jeszcze napisać ile taka przyjemność kosztuje i gdzie dokładniej
        to jest? Atena/Albert to chyba na Piłsudskiego?
        pozdrawiam
        • polokokt Re: Gdzie można poćwiczyć 29.04.06, 22:16
          tak, to jest na Pilsudskiego, mniej wiecej na przeciwko Liceum Konopnickiej
          (troche po ukosie). Wchodzi sie drzwiami z prawej strony Ateny i klatka
          schodowa na sama gore (przy drzwiach przed budynkiem stoi taka rozkladana
          reklama z nazwa silowni "Sandow").
          Przyjemnosc jednorazowo kosztuje 10 PLN i siedziesz do oporu. Albo bodajze 55
          PLN za 2 razy w tygodniu (kazde przyjscie tez nieograniczone czasowo). Sa tez
          karnety "3 razy w tygodniu" i karnet "open" czyli kazdego dnia ile chcesz :)
          Ceny podalem dla Panow, bo dla Pan i dla Par ceny sa troszke inne (Panie placa
          taniej, a w parze dziewczyna ma za pol darmo, mniej wicej).
          Pozdrawiam
          • beton79 Re: Gdzie można poćwiczyć 30.04.06, 16:51
            Dzięki polokokt, spróbuję.
            Pozdrawiam
            • raf602 Re: Gdzie można poćwiczyć 05.01.07, 18:06
              Może jeszcze jakieś opinie na temat siłowni w Atenie i innych siłowniach w
              Legionowie?
              • aretah Re: Gdzie można poćwiczyć 05.01.07, 20:07
                z tego co wiem jest jeszcze w Mosirze
              • polokokt Re: Gdzie można poćwiczyć 06.01.07, 13:35
                ja z Ateny jestem bardzo zadowolony. Mila atmosfera, profesjonalne doradztwo i
                cenowo OK jak na legionowskie warunki. Na razie mimo otworzenia nowej silowni w
                Maximie nie widze potrzeby tam sie przenosic (w Maximie jest sporo drożej a moim
                zdaniem nic tej ceny nie usprawiedlwia, przynajmniej dla mnie)
                Pozdrawiam
                • roxy361 Re: Gdzie można poćwiczyć 06.01.07, 14:50
                  a dla mnie wyższą cene w Zdroficie rekompensuje rewelacyjna kadra trenerska -
                  jeśli przychodzisz nie w godzinach szczytu to masz w sumie indywidualny trening
                  pod okiem profesjonalisty przez cały czas trwania ćwiczen dobieranych
                  indywidualnie do Twoich potrzeb i możliwosci, jest czysto, miło i istnieje
                  mozliwośc zawieszania treningów co jest swietnym rzedko spotykanym pomysłem.
                  Moja rada wykupić po jednorazowym wejściu do wszystkich klubów i samemu na
                  podstawie własnych obserwacji podjąc decyzje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka