beton79 28.04.06, 22:36 Witam Czy może ktoś z Was wie, gdzie w Legionowie jest jakaś siłownia.Dawno w czymś takim nie byłem, a plecy młodsze już nie będą i trzeba o nie trochę zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: Gdzie można poćwiczyć 28.04.06, 22:49 no pewnie, trzeba ćwiczyć mięśnie! ;) ja chodziłam do Foru Piontek ale to nie w Legio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Gdzie można poćwiczyć 28.04.06, 23:04 ja chodze na silownie na Atena/Albertem (na ostatnim pietrze). jak dla mnie bardzo OK. Przychodzi masa ludzi pelen przekroj ale atmosfera bardzo spoko. Wlasciciel stara sie jednak stworzyc cos co przyciagneloby rodziny takze pomimo przychodzenia bardziej "napakowanych" osob przychodza tez malzenstwa (znizka dla par), przychodzi sporo pań po 40-tce zeby tez na wakacje co nie co zrzucic, przychodzi mlodziez. Bogda, wlasciciel zawsze fachowo doradzi, na poczatku zawsze powie jak rozruszac stare kosci a jak juz po miesiacu lub dwoch pozbedziesz sie zzakwasow to podpowie jakis indywidualny program. Takze polecam goraco :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beton79 Re: Gdzie można poćwiczyć 29.04.06, 20:11 Dzięki za info Czy możesz mi jeszcze napisać ile taka przyjemność kosztuje i gdzie dokładniej to jest? Atena/Albert to chyba na Piłsudskiego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Gdzie można poćwiczyć 29.04.06, 22:16 tak, to jest na Pilsudskiego, mniej wiecej na przeciwko Liceum Konopnickiej (troche po ukosie). Wchodzi sie drzwiami z prawej strony Ateny i klatka schodowa na sama gore (przy drzwiach przed budynkiem stoi taka rozkladana reklama z nazwa silowni "Sandow"). Przyjemnosc jednorazowo kosztuje 10 PLN i siedziesz do oporu. Albo bodajze 55 PLN za 2 razy w tygodniu (kazde przyjscie tez nieograniczone czasowo). Sa tez karnety "3 razy w tygodniu" i karnet "open" czyli kazdego dnia ile chcesz :) Ceny podalem dla Panow, bo dla Pan i dla Par ceny sa troszke inne (Panie placa taniej, a w parze dziewczyna ma za pol darmo, mniej wicej). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beton79 Re: Gdzie można poćwiczyć 30.04.06, 16:51 Dzięki polokokt, spróbuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raf602 Re: Gdzie można poćwiczyć 05.01.07, 18:06 Może jeszcze jakieś opinie na temat siłowni w Atenie i innych siłowniach w Legionowie? Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: Gdzie można poćwiczyć 05.01.07, 20:07 z tego co wiem jest jeszcze w Mosirze Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Gdzie można poćwiczyć 06.01.07, 13:35 ja z Ateny jestem bardzo zadowolony. Mila atmosfera, profesjonalne doradztwo i cenowo OK jak na legionowskie warunki. Na razie mimo otworzenia nowej silowni w Maximie nie widze potrzeby tam sie przenosic (w Maximie jest sporo drożej a moim zdaniem nic tej ceny nie usprawiedlwia, przynajmniej dla mnie) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: Gdzie można poćwiczyć 06.01.07, 14:50 a dla mnie wyższą cene w Zdroficie rekompensuje rewelacyjna kadra trenerska - jeśli przychodzisz nie w godzinach szczytu to masz w sumie indywidualny trening pod okiem profesjonalisty przez cały czas trwania ćwiczen dobieranych indywidualnie do Twoich potrzeb i możliwosci, jest czysto, miło i istnieje mozliwośc zawieszania treningów co jest swietnym rzedko spotykanym pomysłem. Moja rada wykupić po jednorazowym wejściu do wszystkich klubów i samemu na podstawie własnych obserwacji podjąc decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś