05.05.06, 09:32
wracam do mojego ulubionego tematu:) Jak to jest że w Łajskach robią drogę,
nie łatają tylko kładą całą nawierzchnie. W Wieliszewie piękne odcinki z
rondami i lampami. A w Legionowie NIC kompletnie nie robią. Czyżby miało to
na celu polepszenie statystyk policyjnych? Bezpieczne, bezwypadkowe miasto.
Prędkość 20 - 30 km/h. Tia...
Obserwuj wątek
    • w.iwo Re: droga 05.05.06, 14:35
      rondko na Jagiellońskiej nam remontują... a może kończą... już nie wiem jak to
      nazwać.... ale drogi to by się przydały... może i do mnie dojdzie asfaltowa
      cywilizacja...

-
      • ralphie Re: droga 05.05.06, 14:39
        a ja się dzisiaj dowiedziałem, ze zawieszenie w 5letnim autku już zaczyna kuleć! O! takie piękne drogi mamy w naszych ko.. tfu... legionowie :)
        • zuziknatropie Re: droga 05.05.06, 14:44
          wymieniałam wczoraj olej i przy okazji poprosiłam o sprawdzenioe czy jeszcze
          wszystko trzyma się na swoim miejscu. Podobno tak, ale uważam że to nie lada
          sukces. A swoją drogą wcale nie dziwie się ze ludzie wolą sprowadzać auta niż
          kupować nowe..
          • ralphie Re: droga 07.05.06, 20:33
            Na studiach mialem przedmiot zupelnie nie w moim kierunku ale takie wymogi programu byly. Przedmiot nazywal sie "Eksploatacja pojazdow... bla bla bla". W ramach tego przedmiotu, warunki drogowe dzielone byly, na nawierzchnie twarde i warunki poligonowe. Wykladowca zawsze o tych drugich mowil podajac za przyklad polskie drogi :)))
            • zuziknatropie Re: droga 07.05.06, 20:45
              fakt warunki poligonowe:)

ps. wracając do szkoły musiałam uczyć się o budowie pieca martenowskiego,
              zaprawkach murarskich i silnikach 4 suwowych. Uprzedzając pytanie - Liceum
              Ekomomiczne w Wa-wie:)) Chyba do końca zycia bede to pamiętać...koszmar:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka