agniecha_zal 12.05.06, 13:20 jakie macie plany? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretah Re: Weekend :)) 12.05.06, 13:27 żadnych, no może poza niedzielnym porankiem, kiedy to planuję wypad na giełde fotograficzną. Jazda rowerkiem prawdopodobnie nie wypali sądząc po przepowiedniach pogodowych. A co? chcesz coś zaproponowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Weekend :)) 12.05.06, 13:33 ja mam dziś plan na fajne spotkanko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: Weekend :)) 12.05.06, 13:42 :)) no właśnie pogoda ma być w kratkę.. nie no to ja czekam na propozycje ;) (czyt. ciekawe pomysły) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: Weekend :)) 12.05.06, 13:43 ja też mam dzisiaj spotkanko :))) ale zostają jeszcze dwa dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Weekend :)) 12.05.06, 13:44 jutro rolki i parada szumana:) no właśnie zostaje jeszcze niedziela? ma padać:( Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Weekend :)) 12.05.06, 13:46 Górale w rytmie walca, wozy drabiniaste, europejskie gospodynie, zaskakująca młodzież, eurokraci bez krawatów. ...w samo południe, w sobotę z 13 maja, z Krakowskiego Przedmieścia w rytmie walca ruszy Parada Schumana - najbardziej radosna i kolorowa manifestacja poparcia jedności w Europie. W tym roku razem obchodzić będziemy początek nowego, trzeciego roku w zjednoczonej Europie! Parada Schumana to mnóstwo europejskich niespodzianek - wiemy już, że poprowadzą nas Komisarz Danuta Hübner, eurodeputowani, szkolne kluby europejskie i roztańczeni Austriacy oraz szkoła SALSA LIBRE. Edukacyjne Miasteczko Europejskie na pl.Teatralnym zaspokoi pociąg do wiedzy a wszystko to w międzynarodowych rytmach - In-Grid, Natalia Kukulska, Kasia Cerekwicka i Nim Sofyan! Podczas Parady Schumana kolejny raz przyznamy Polską Nagrodę Europejską. W Miasteczku Europejskim znajdzie się wiele atrakcji, a uczestnicy będą się bawić i uczyć podczas quizów i konkursów. W czasie koncertu "Aktywna Europa na scenie" wystąpią gwiazdy polskie i europejskie - Natalia Kukulska, Kasia Cerekwicka oraz In-Grid i Nim Sofyan. W ramach Spotkań, przy współpracy z naszymi Partnerami, zorganizujemy również konferencje i seminaria. Co roku bawią się z nami tysiące uczestników z Polski i z zagranicy. Parada Schumana i Wasz udział w niej to najlepszy przejaw aktywności i świadomości tworzenia wspólnej Europy. Przyłączcie się do nas, bądźmy razem widoczni w Europie! Pamiętajcie - 12.00 Krakowskie Przedmieście (Kościół Św. Anny) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: znowu weekend? 12.05.06, 14:05 ale to źle że weekend? czy źle po czas szybko leci ? Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: znowu weekend? 12.05.06, 14:12 ze wekend to dobrze... ja juz nie mogę się doczekac, ale ten upływający czas...- - ~~~~~~942153~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: na uczelni :( 12.05.06, 15:15 a mi odwołali zajęcia w ten weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś