08.06.06, 22:30
mecze juz jutro - gdzie zamierzacie ogladac. Z tego co mi wiadomo kilka miejsc
szykuje specjalne pokazy. Np ogrodek przy blekitnym, albo namiot przy plazy w
Wieliszewie.
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Mundial 08.06.06, 23:36
      przypuszczam ze kazdy pub w legionowie wywiesi telewizor :)
      Ostatnio w Kebabie na dole w blekitnym tez zawisla taka niby polska flaga (do
      jakiejs gazety ja dodawali) i juz jest przygotowany telewizor do pokazow przy
      piwku i fajce wodnej :)
      Pozdrawiam
      • polokokt Re: Mundial 08.06.06, 23:37
        a co do pytania glownego to ja niestety "niefootbolowy" jestem i ogladanie
        meczu to dla mnie najwieksza kara... :)
        Pozdrawiam
      • agniecha_zal Re: Mundial 09.06.06, 08:52
        ja bede w Alkatraz :))
        projektor, tv :))
        i jak zawsze przy meczach - super klimat :)
    • teborsuk Re: Mundial 09.06.06, 20:36
      Trochę w niedoczasie.
      Kochani i tak nadszedł 9 czerwca 2006 roku. Dla nie wtajemniczonych - w tym
      dniu rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w piłce nożnej. O dziwo Polacy też tam
      grają ;) To taka mała dygresja :)) Ale już tak całkowice poważnie to chciałbym
      na ten okres do 9 lipca prosić przedstawicelki płci pięknej, czyli dziewczyny,
      żony, kochanki aby wybaczyli swoim facetom, mężom, kochankom że zapomną o
      Waszych urodzinach, rocznicy ślubu czy kupnie proszku do prania (akurat w
      trakcie trwania meczu) . Ten cały miesiąc (do 9 lipca włącznie) to jest czas
      dla facetów - koniec i BASTA !!!
      Mundial to jest to co faceci lubią najbardziej więc w tym okresie nie jest
      wskazane u kobiet:
      - pytanie facetów kiedy postprzatają, bo wiadaomo, że dopiero po 9 lipca :)
      - pytanie facetów, którzy to nasi - bez komentarza
      - pytanie facetów, kto to jest ten człowiek w czarnym (ewentualnie żółtym lub
      złotym) ubraniu - sędzia oczywiście
      - pytanie facetów, co to jest spalony
      Jeśli tego, moje drogie nie wiece to radze się do tego nie przyznawać przed
      facetem, bo wtedy narazicie mu się bardzo.
      Wskazane natomiast jest drogie Panie abyście:
      - zrobiły dla faceta zapas piwa na cały miesiąc
      - nie zasłaniały Broń Boże telewizora podczas transmisji meczu
      - nie dotykały się Broń Boże pilota do telewizora
      - i to chyba najważniejsze - oddawały się swoim facetom zawsze, kiedy tylko
      tego zapragną :))) To się tyczy nie tylko mundialu :)
      Teściowe lub kandydatki na nie należy najlepiej wysłać do senatorium lub do
      Bangladeszu, z biletem tylko w jedną stronę oczywiście :))
      Tak więc kochani Mistrzostwa czas zacząć. Wszyscy razem: POLSKA - BIAŁO
      CZERWONI !!!
      POLSKA, POLSKA, POLSKA ........................................................
      • teborsuk Re: Mundial 09.06.06, 22:06
        O żesz Wy, do przerwy 0:1. Pewnie dlatego, że nie kibicujecie. dozo
    • teborsuk Re: Mundial 09.06.06, 22:45
      oczywiscie; miales chamie Zloty Rog ostal ci sie jeno sznur - złama(jana)-sie
      (5 min. przed koncem meczu);
      • e-legionowo Re: Mundial 09.06.06, 23:01
        zeby wygrywac trzeba :
        - chciec grac
        - umiec grac

• polokokt Re: Mundial 09.06.06, 23:23
          bo pilka byla okragla... :)

A na powaznie to zem sie zmusil na ostatnie 15 minut (z komentarzy wynikalo ze
          to ta lepsza czesc naszej gry) i z ciekawoscia czekalem na reakcje po meczu i
          nie zawiodlem sie :) janas jest optymista, w meczu z Niemcami pokazemy na co
          nas stac :) Az chyba sobie kupie dwa piwa, paczke chipsow i sie poswiece i
          obejrze :)
          Pozdrawiam
          • aretah Re: Mundial 10.06.06, 10:46
            Co Wy chcecie od naszych (łomatko) piłkarzy??? Są w Niemczech? Są. Strzelili 12
            bramek? Strzelili. I limit się wyczerpał... Więcej nie będzie...

A tak w ogóle to jestem pełna podziwu dla kibiców, którzy mieli dzis odwagę w
            szaliku spacerować przez miasto. Prawodopodobnie jednak, to nie jest duma z
            naszych zawodników, a trzyma jeszcze pomeczowa pomroczność. A moze to już
            giertychowskie wychowanie patriotyczne?

Swoją drogą, pytanko do znawców. Sądzicie, ze Dudek i Frankowski zmieniliby coś
            w tym meczu? Mam takie dziwne wrazenie, ze niewiele.

Polakom gratulujemy udanego meczu!!!
            • e-legionowo Re: Mundial 10.06.06, 13:25
              nie nalezy mnie raczej ostatnio nazywac kibicem, ale swoje sie naogladalem w
              zyciu i gdyby caly mecz grali tak jak w pierwszych 20min i ostatnich 15 to
              mogloby byc naprawde ciekawie, ale tak jak wczesniej pisalem zeby wygrywac
              trzeba umiec i chciec grac.
              po 20tej minucie a przed 75 ta bylo elegancko widac ze wchodza w nas jak
              rozgrany noz w maslo, robili co chcieli bo nasi poprostu na to pozwolili, jak im
              sie zaczelo goraco robic w ostatnich 15 mintach potrafili uszczelnic gre i
              prawie caly czas zamykali przeciwnikow na ich polowie. Przez caly mecz problemy
              z podaniami na prawa strone boiska gdzie bardzo czesto stal niekryty nasz
              pilkarz, a do tego ta wyjatkowa strzelnosc na bramke z odleglosci 0 (ZERO)
              strzalow z odleglosci, oni chyba chcieli z ta pilka wjechac do bramki.

meczyk ogladnalem z ciekawosci, ale nastepne nie beda mialy priorytetow w
              zaplanowaniu dnia :)
              • guayazyl1 Re: Mundial 10.06.06, 17:11
                po meczu kazdy jest mundry. ja tez jestem mundrzejszy dzis niz dwa dni temu.
                ale mam swiadkow na to, ze mowilem: Polacy sa slabi i nie wyjda z grupy.
                kibic jednak to takie zwierze, ze zyje od zludzenia do zludzenia. mecz wiec
                ogladalem. to znaczy pierwsze trzydziesci minut.
                dobrze, ze nie mam pozwolenia na bron bo bym strzelal do telewizora.
                :)
    • anula971 Re: Mundial 10.06.06, 18:00
      rzygam meczami i tymi dobrymi radami dla kobiet...Bleeee, oddawajcie się swoim
      facetom kiedy tylko mają na to ochotę- typowa seksietowska męska uwaga!!!!!!
      • keechaczu Re: Mundial 10.06.06, 22:13
        bardzo ciekawe...chyba jakies kompleksy sie odzywaja, a moze projekcja wlasnych
        problemow na innych??
    • anula971 Re: Mundial 10.06.06, 23:41
      tere-fere
      • guayazyl1 Re: Mundial 13.06.06, 17:10
        ja nie mysle, ze wygraja...nie mysle nawet, ze zremisuja. ale niech sie pokaza
        z fasonem. bo inaczej tak bede wygladal...o tak:

s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=spacerownik.jpg

(ale bylby przypal jakby jednak nie dali sie ograc)
        • polokokt Re: Mundial 13.06.06, 18:45
          eeee, z niemacami nie wygralismy od 1930-tego ktoregos roku (z tego co
          slyszalem), wiec szanse sa prawie zadne :)
          Dzis w gazecie widzialem reklame ze linie lotnicze RyanAir wpuszcza na rynek
          10000 darmowych biletow za kazdego gola strzelonego niemcom przez polakow :)
          wiec wszyscy wiedza ze szanse sa mniejsze niz wygrana w totka :)
          Pozdrawiam
          • guayazyl1 Re: Mundial 13.06.06, 19:29
            jest tez nikla wprawdzie ale zawsze szansa zeby nawet zarobic na porazkach
            naszych miszczow:

sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3414448.html
            • polokokt Re: Mundial 13.06.06, 19:35
              tia, przed chwila w Fakty TVN o Nim bylo :)
              Pozdrawiam
              • polokokt Re: Mundial 14.06.06, 23:55
                innego wyniku sie nie spodziewalem, ale i tak w sumie milo mnie zaskoczyli
                postawa :)
                Pozdrawiam
                • guayazyl1 Re: Mundial 15.06.06, 17:23
                  na szczęscie było lepiej. na szczęscie nie złoili nam zadkow. i znow następne
                  eliminacje...doooo booojuuu Polskooooo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka