e-legionowo 06.08.06, 10:44 Tak przed chwilką wszedłem i się zdziwiłem oczywiście puki co bardzooo pozytywnie, nareszcie wyglad strony jakim mogloby sie pochwalic nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: Nowy wyglad legionowo.pl 07.08.06, 10:21 rzeczywiście ciekawa strona,ale np.nie mogę obejrzeć rozkładu jazdy Zegrzyka,bo zaszyfrowany.. Napisałam do prezydenta,może odkodują.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Nowy wyglad legionowo.pl 07.08.06, 13:46 buahaha najbardziej podoba mi się oferta MOSiR buahaha wielkie ZERO czyli nic!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Hejnał 07.08.06, 15:10 Jak żyję nie wiedziałem, że Legionowo ma swój hejnał :) Mam zatem taką propozycję, żeby ten był odgrywany codziennie o godz. 12 z wieży ratusza, gdy ten już powstanie. Będzie to jakby nie było wizytówka miasta i dodatkowa atrakcja turystyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Hejnał 07.08.06, 15:22 jestem za:)) a ja bym chciała zobaczyć w końcu porządny basen, tor dla rolkarzy, park, fajny plac zabaw dla dzieci, knajpki klimatyczne a nie speluny bo na papierze i w internecie wszystko można napisać....zniosą:) Odpowiedz Link Zgłoś
segowia0 Re: Hejnał 08.08.06, 22:40 chcemy rolkarzy, klimatycznych knajpek - tylko czy beda ludzie, ktorzy zapelnia te miejsca?? Bo cos mi sie zdaje, ze mozna wszystko zrobic, ale bez ludzi, klientow nic z tego nei bedzie mialo sensu Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Hejnał 07.08.06, 15:23 no to byłoby super..w samo południe z jednej strony hejnał,z drugiej dzwon w kościele.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Hejnał 07.08.06, 15:25 hehe i tylko koguta albo kozła brakuje....może konkurs rozpiszemy???:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Hejnał 08.08.06, 23:12 jak najbardziej za.... w Stegnie nad polskim morzem, budziła wszystkich o 7 rano "kiedy ranne wstają zorze" na trąbce... a wieczorkiem żegnała inna (niestety nie wiem co zaś to było, zbyt mała wiedza ;o( muszę przyznać że było to dość zaskakujące ale bardzo przyjemne :o) Odpowiedz Link Zgłoś