aga.z2 16.08.06, 14:31 Czy jest w Legionowie jakiś sklep z fajną takią odzieżą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: Tania odzież 16.08.06, 21:40 jest naprawdę dużo takich sklepów.proponuję spacer po mieście i wtedy napewno jakis będzie po drodze..np.przy targowisku jest duży,naprzecie Błekitnego ..itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys8 Re: Tania odzież 17.08.06, 00:12 Proponuję dojechać do Jabłonny tam jest po lewej stronie jadąc do Wwy ogromny ciuchland czasami można bardzo fajne ciuszki dostać.Są z cenami,nie wszystkie są pierwszej jakości trzeba poprzebierać ,ale na 100% fajniejsze niż w tym vis - a`- vis Błękitnego,gdzie ceny za kilogram są astronomiczne a to co tam się znajduje można jedynie wytrzeć sobie kurze i ten nie ładny zapach tam panujący. Potem w Legionowie-idąc do Stacji po lewej stronie koło Perfumerii jest taki malutki zwało się o ile dobrze pamiętam "Przebieralnia".Czasami na targu można coś fajnego złapać ,ale tylko czasami.Na rondzie koło Solarium u Darka vis-a`- vis jest po przeciwnej stronie ciuchland.Jadąc Sobieskiego w kierunku Błękitnego przed meblowym "Emilką" skręcamy w prawo i gdzieś po prawej stronie jest też duży z ciuchami,moja znajoma zakupiła tam bluzeczkę jedwabną za 3zł,nie zniszczoną.Pare w Legionowie jest ciuchlandów nie wszystkie są rewelacyjne,lecz czasami coś się trafi ciekawego:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-beszcz1 Re: Tania odzież 27.08.06, 16:48 a ja proponuje iśc na targ a tam pomiędzy targiem warzywnym a środkowym stoji pani i sprzedaje nowe bluzki po 5 zł bardzo fajne i na długi i na krótki rękaw, stoji tam tez jeszcze jedna zaraz przy wejsciu ale po 5 zł ma tylko na ramiączka. Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: Tania odzież 18.08.06, 10:09 polecam Kiermasz Odziezy, przy Rossmanie lub tez naprzeciwko Błękitnego Centrum, jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.gulawska Re: Tania odzież 20.08.06, 15:28 fajne ciuchy są na rondzie Piłsudskiego(chyba)na Przystanku przy sklepie nocnym Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Tania odzież 23.08.06, 11:27 Na Piłsudskiego w stronę Stacji PKP przy Banku BZ WBK. Duży sklpe, dużo towaru, sporo rzeczy markowych (Next, Marks and Spencer itp), czasem rzeczy nowe lekko uszkodzone. Co tydzień cena się zmienia aż robią totalną wyprzedaż przed zmianą towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Tania odzież 27.08.06, 18:01 jak nie drzwiami,to oknem wchodzisz...skusiłam się na takie bluzki..po pierwszym praniu wyniosłam je do śmietnika..szkoda nawet tych 5 złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Tania odzież 28.08.06, 23:05 daj znać jak czegoś konkretnego szukasz, Narewo, często buszuję w poszukiwaniu materiałów do szycia, więc jestem na bieżąco w Legionowie i okolicach :o) Odpowiedz Link Zgłoś