Dodaj do ulubionych

Tania odzież

16.08.06, 14:31
Czy jest w Legionowie jakiś sklep z fajną takią odzieżą?
Obserwuj wątek
    • narewa Re: Tania odzież 16.08.06, 21:40
      jest naprawdę dużo takich sklepów.proponuję spacer po mieście i wtedy napewno
      jakis będzie po drodze..np.przy targowisku jest duży,naprzecie
      Błekitnego ..itd..
      • kaprys8 Re: Tania odzież 17.08.06, 00:12
        Proponuję dojechać do Jabłonny tam jest po lewej stronie jadąc do Wwy ogromny
        ciuchland czasami można bardzo fajne ciuszki dostać.Są z cenami,nie wszystkie
        są pierwszej jakości trzeba poprzebierać ,ale na 100% fajniejsze niż w tym vis -
        a`- vis Błękitnego,gdzie ceny za kilogram są astronomiczne a to co tam się
        znajduje można jedynie wytrzeć sobie kurze i ten nie ładny zapach tam panujący.
        Potem w Legionowie-idąc do Stacji po lewej stronie koło Perfumerii jest taki
        malutki zwało się o ile dobrze pamiętam "Przebieralnia".Czasami na targu można
        coś fajnego złapać ,ale tylko czasami.Na rondzie koło Solarium u Darka vis-a`-
        vis jest po przeciwnej stronie ciuchland.Jadąc Sobieskiego w kierunku
        Błękitnego przed meblowym "Emilką" skręcamy w prawo i gdzieś po prawej stronie
        jest też duży z ciuchami,moja znajoma zakupiła tam bluzeczkę jedwabną za
        3zł,nie zniszczoną.Pare w Legionowie jest ciuchlandów nie wszystkie są
        rewelacyjne,lecz czasami coś się trafi ciekawego:)
        • gosiik Re: Tania odzież 19.08.06, 21:35
          Przebieralnia to teraz outlet :)
        • aga-beszcz1 Re: Tania odzież 27.08.06, 16:48
          a ja proponuje iśc na targ a tam pomiędzy targiem warzywnym a środkowym stoji
          pani i sprzedaje nowe bluzki po 5 zł bardzo fajne i na długi i na krótki rękaw,
          stoji tam tez jeszcze jedna zaraz przy wejsciu ale po 5 zł ma tylko na ramiączka.
    • aretah Re: Tania odzież 18.08.06, 10:09
      polecam Kiermasz Odziezy, przy Rossmanie lub tez naprzeciwko Błękitnego
      Centrum, jak kto woli.
    • edyta.gulawska Re: Tania odzież 20.08.06, 15:28
      fajne ciuchy są na rondzie Piłsudskiego(chyba)na Przystanku przy sklepie nocnym
    • klubiale1 Re: Tania odzież 23.08.06, 11:27
      Na Piłsudskiego w stronę Stacji PKP przy Banku BZ WBK. Duży sklpe, dużo towaru,
      sporo rzeczy markowych (Next, Marks and Spencer itp), czasem rzeczy nowe lekko
      uszkodzone. Co tydzień cena się zmienia aż robią totalną wyprzedaż przed zmianą
      towaru.
    • narewa Re: Tania odzież 27.08.06, 18:01
      jak nie drzwiami,to oknem wchodzisz...skusiłam się na takie bluzki..po
      pierwszym praniu wyniosłam je do śmietnika..szkoda nawet tych 5 złotych...
    • narewa Re: Tania odzież 27.08.06, 18:02
      powyzszy post był do agi-beszcz
      • w.iwo Re: Tania odzież 28.08.06, 23:05
        daj znać jak czegoś konkretnego szukasz, Narewo, często buszuję w poszukiwaniu
        materiałów do szycia, więc jestem na bieżąco w Legionowie i okolicach :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka