Dodaj do ulubionych

Morze w Galerii

17.08.06, 11:41
Dla Iwo, Zuzy, Szeryfa i wszystkich stęsknionych morza kilka zdięć Adriatyku.
Dla Gua miałam zdięcie jak mnie rekin zjada, ale nie mogę znaleść :-)

s10.photobucket.com/albums/a117/guayazyl/
J.
Obserwuj wątek
    • zuziknatropie Re: Morze w Galerii 17.08.06, 11:45
      hehe, podejrzewam ze niektóre z fotek były robione na wysokości KRK:) miodzio,
      słodzio...jeszcze:) gdzie delfiny i joanna pluskająca się we wodzie?:)))
      lazurowej wodzie:))
      • joanna-z-buw Re: Morze w Galerii 17.08.06, 12:40
        Środkowa Dalmacja :-) Zdięcie z portem to Hvar :-)
        • zuziknatropie Re: Morze w Galerii 17.08.06, 14:15
          hehe:) hvar a murek był na śrdku (miejsce spotkań nurasów) a zamek był na
          górze? miodzio...:))
          • joanna-z-buw Re: Morze w Galerii 17.08.06, 16:05
            Ty to Zuzia chyba w masce i płetwach sypiasz :-))
            • zuziknatropie Re: Morze w Galerii 17.08.06, 16:16
              zaraz sypiasz, wszystko robie w masce i płetwach...:)
              • joanna-z-buw Re: Morze w Galerii 17.08.06, 17:18
                Czysta perwersja :-)) Tak trzymać :-)
    • guayazyl1 pocztowka z urlopu 18.08.06, 18:09
      joanna-z-buw napisała:
      ---------------------------------------------------------------------
      uuuuu...biedne zwierze :(
      ale chyba go odratowali?
      :)
      • w.iwo Re: pocztowka z urlopu 19.08.06, 01:16
        spoko: złego diabli nie biorą.... ;o))))
      • joanna-z-buw Re: pocztowka z urlopu 22.08.06, 17:07
        guayazyl1 napisał:

joanna-z-buw napisała:
        ---------------------------------------------------------------------
        uuuuu...biedne zwierze :(
        ale chyba go odratowali?

A Pan się nie deklerowałeś 16 sierpnia, że idziesz na urlop i Cię tu nie
        będzie ? Gua, no wiesz, bo jeszcze ludzie pomyślą, że Ty za mną tęsknisz.
        • guayazyl1 Re: pocztowka z urlopu 22.08.06, 19:33
          a jak to dyplomatycznie się domaga zebym przytaknąl...a jak to bestia zręcznie
          ciągnie za slowka...no tak...faktycznie mialem się nie odzywac ale odgryzlem
          się gdyz... poniewaz... iz... po szumnych zapowiedziach spodziewalem sie
          zobaczyc na zdjeciach co najmniej kobiete w bikini. a co zobaczylem? smetne
          widoczki. kobieta w bikini albo i bez zawsze mnie nastraja pogodnie w
          przeciwienstwie do smętnych widoczkow.

na tym niestety konczę. idę prac koszule. w czasie urlopu tez się brudzą. cale
          szczęscie, ze nie muszę się zastanawiac co jutro wlozę. wszystkie koszule
          przezornie nabywam w kolorze od niesmialego blękitu do zdecydowanego granatu.
          juz taką mam slabosc.

pees: moze jutro wypichcę cos dluzszego :)
          • joanna-z-buw Re: pocztowka z urlopu 23.08.06, 13:23
            A wiesz Guayazylu, że dla niektórych takie smętne widoczki to może być całe
            życie ? Mogą być fotografami albo żeglarzami. Jak dla mnie za dużo tych faux
            pas.
            Zrobiłam Ci miejsce w galerii, żeby zmieściło się więcej zdięć nagich kobiet.

J.
            • guayazyl1 Re: pocztowka z urlopu 23.08.06, 18:39
              no trudno. jako autor dzieła mozesz z nim robic co zechcesz. tylko, ze w
              sprawie galerii ja mam do gadania tyle co guayazyl. ani Ty ze mna ani ja z Toba
              nie musze sie zgadzac. galeria jest dla odwiedzajacych, a usuwajac swoje
              zdjecia po prostu kaprysisz i obrazasz sie. wiecej dystansu i humoru poprosze:)

moze nie powinienem o tym pisac na forum ale niech tam.
              czy ja cos knowam wzgledem Jołanny? bo takie wrazenie zdaje sie Jołanna
              odnosic. nie...nie knowam choc ten motyw czesto sie tu przewija. i na odwrot.
              czy ja tesknie za wirtualna Jołanna? nie...nie tesknie. nie mozna tesknic za
              widokiem morza, ktorego sie nie widziało albo za smakiem amaretto, ktorego sie
              nie probowało. bardzo mnie cieszy jesli ktos odpowiada na moje posty, ktore
              przyznaje ...czasami sa złosliwe. czesto odpowiada na nie Jołanna.

pozdrawiam Jołanne jak zwykle niezwykle:)
              • joanna-z-buw Re: pocztowka z urlopu 23.08.06, 20:11
                Nigdy nie odpowiadam na posty, które nie są pisane do mnie, Guayazylu. Jeśli
                piszesz, że spodziewałeś się zobaczyć joannę w bikini a zamiast tego zobaczyłeś
                smętne widoczki zrobione przez joannę to o kim byl ten post ? Owszem, pisałeś
                do wszyskich: do Iwo, Zuzy, Szeryfa, ale pisałeś o mnie i moich zdięciach. Swój
                wywód zamknąłeś bełkotem o koszulach co nasuwa podejrzenie, ze wpadłeś w jakiś
                rezonans.
                Dawno wyrosłam z wieku kapryszenia i obrażania się, a jak pomyślę to chyba
                nawet nigdy na to specjalnie nie cierpiałam, czego nie można powiedzieć o
                Tobie, Guyazylu. Bo to nie ja przepraszam za swoje nieprzemyślane stwierdzenia
                linkami do wirtualnych kwiatów i nie ja wyrzucam czyjeś adresy mailowe ot tak,
                bo się na niego obraziłam.
                Zdięć nie usunęłam, bo nie chce, żeby ktoś je oglądał. Bardzo lubię je
                pokazywać każdemu kto chce je zobaczyć. Usunęłam je dlatego, że mam do nich
                dość poważne podejście. Gdyby nie prośba Szeryfa, nie umieszczałabym ich wcale.
                Nikt, kto robi zdięcia aparatem o trochę lepszych parametrach niż przeciętna
                lustrzanka cyfrowa nie lubi gdy jego zdięcia są tak bezmyślnie komentowane.
                Nie uważam, że coś "knowasz" przeciw mnie. Uważam, że jesteś mocno rozchwianym
                facetem. Potrafisz w jednym poście, w dwóch osobnych akapitach być zarówno
                fajny, mądry, ciepły jak i pisać nieprzemyślane, złośliwe i tym samym głupie
                komentarze. Może nie celowo, ale to Cię nie usprawiedliwia. Jednocześnie
                oczekujesz, że będę Ci przyklaskiwała i prowadziła ten niewyszukany dialog. Nie
                jestem, Głayazylu, jedną z Twoich akolitek i przyklaskuję tylko wtedy, gdy na
                to zasłużysz inteligetnym, dowcipnych i fajnych postem.
                Nie uważam też, ze za mną tęsknisz, bo to oczywiste, że tak nie jest. Nie
                musisz się wiec tłumaczyć z czegoś co dla wszystkich, oprócz Ciebie, było
                żartobliwym, lekko złośliwym komentarzem. Moje zdumienie wręcz wzbudza fakt jak
                obszernie postanowiłeś ten wątek wyjaśnić.
                Wyjaśniłeś też już raz, że się na mnie nie uwziąłeś i ja to przyjęłam do
                wiadomosci, ale jest, Guayazylu jeden szkopuł. Jestem pewna, że są osoby na tym
                forum wobec których nie pozwoliłbyś sobie na komentarz typu "smętne widoczki na
                tych Twoich zdięciach". Jeśli nie umiesz stylizować swoich dowcipów tak, żeby
                adresat miał pewność, że nie chcesz go wyśmiać to je po prostu ogranicz. Bo
                dojdzie do tego, że będziesz traktowany niepoważnie i z pobłażaniem, z
                odpowiednią "poprawką na Guayazyla" a tego byś chyba nie chciał.
                • guayazyl1 PODŁE OSZCZERSTWA ! 23.08.06, 20:37
                  po tem com przeczytał jestem pogrązon w rozpaczy
                  (streszczałem sie jakem tylko mógł)

mimo wszystko pozdrawiam i tak dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka