miss10 18.08.06, 00:03 Chyba zaczęli budować obwodnicę, widziałam dziś jakieś rozkopy... mozecie to potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: obwodnica 18.08.06, 08:26 tak, pisali nawet o tym w ktorejs gazecie lokalnej ze juz wiechal pierwszy sprzet na budwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 a co z wiaduktem na Warszawskiej? 18.08.06, 10:14 Dziś słyszałam, że ma być remontowany od września? Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: a co z wiaduktem na Warszawskiej? 18.08.06, 10:40 ups, no to chyba utkniemy we wrześniu. W warszawie podobno remont na moście Grota. No pozostaje tylko pociąg. Ale za 2, 3 lata...:) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: a co z wiaduktem na Warszawskiej? 18.08.06, 11:31 ale wrzesnia w tym roku? Z tego co wiem, to fundusze na ten nasz wiadukt na razie zostaly zawieszone z racji protestow i niemoznosci dogadania sie z lokalnymi mieszkancami (a dokladnie chyba chodzi o 2 czy 3 osoby). Takze nie sadze zeby w kwietniu kase zwiesili i powiedzieli ze w tym roku nie a po dwoch miesiachac cos sie zmienilo. Moim zdaniem zwykla plotka, ale obym sie mylil :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: a co z wiaduktem na Warszawskiej? 18.08.06, 11:33 a jeszcze jedno... nawet ta slynna dziura co sie w nim niedawno zrobila i beton odpadający ktory o maly wlos uszkodzilby nam prezydenta ;) nie wplynal wtedy na zmiane decyzji o zawieszeni na razie pomyslu o remoncie. Wtedy jakas rzeczniczka Krajowych Drog i Autostrad, czy kto ta droga zarzadza, powiedziala ze ekspertyza nie wykazala koniecznosci pilnego remontu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: a co z wiaduktem na Warszawskiej? 18.08.06, 11:33 możliwe, że to plotka. Usłyszałam dziś rano, ale źródło niepewne ;) Odpowiedz Link Zgłoś