arek140 20.08.06, 22:35 htpp://www.twierdzamodlin.pl Byłem na kilku tzw. inscenizacjach tam organizowanych i polecam..szczególnie fanom militariów i histori ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek140 Re: Twierdza Modlin zaprasza 20.08.06, 22:37 arek140 napisał: > htpp://www.twierdzamodlin.pl Byłem na kilku tzw. inscenizacjach tam > organizowanych i polecam..szczególnie fanom militariów i histori ;)) sorki zapomniałem dodać....26-27 sierpień Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Twierdza Modlin zaprasza 20.08.06, 22:39 jade, jak mnie ktoś zawiezie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Twierdza Modlin zaprasza 20.08.06, 22:40 ja chce jechać do Modlina;) kto przygarnie kropka w sobote? bede grzeczna i mówić dużo nie bede:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Twierdza Modlin zaprasza 20.08.06, 22:48 www.twierdzamodlin.pl/imprezy.html Odpowiedz Link Zgłoś
arek140 Re: Twierdza Modlin zaprasza 21.08.06, 22:25 Chętnie przygarnę...kropka ;))A kropek grzeczny nie musi być[zostawię w lesie w razie co]jak bedzie przeginał ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Twierdza Modlin zaprasza 22.08.06, 09:52 no prosze jeszcze sie nie zgodziłam na zabranie a już mi warunki stawia...ach ci mężczyźni..Kobitki łaczmy sie bo inaczej ciezki los nas czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Twierdza Modlin zaprasza 22.08.06, 10:06 ps. ja bym nie ryzykowała i nie zostawiała zuzika w lesie bo może być tak... Szła dziewczyna przez zielony las Popatrzyła na mnie tylko jeden raz. Popatrzyła. Minął jakiś czas, Lecz widocznie jej uroda Była jak ta cicha woda. Płynął strumyk przez zielony las, Skończył się już dla mnie kawalerski czas. Teraz tylko czasem - proszę was - Kiedy żona mnie nie słyszy, Śpiewam sobie jak najciszej...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chodorski Re: Twierdza Modlin zaprasza 21.08.06, 14:47 Wiem, że Towarzystwo Przyjaciół Legionowa organizuje tam wyjazd autokarem. Niestey właśnie wróciłem i nie znam szczegółów. Myślę, że więcej będzie wiedział Jacek Szczepański prezes TPL, kontak najlepiej przez muzeum legionowskie tel. 0 22 772 97 88. Zapraszam, chyba nieźle się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Twierdza Modlin zaprasza 22.08.06, 10:58 cytat z w.w. strony : 26 - 27 Sierpień 2006 "OBRONA TWIERDZY MODLIN" Z PRZYKROŚCIĄ ZAWIADAMIAM ŻE IMPREZA W DN. 26-27 SIERPNIA 2006 PT. OBRONA TWIERDZY MODLIN ZOSTAJE ODWOŁANA. BARDZO MI PRZYKRO, ALE WYSTĄPIŁO WIELE NIEZALEŻNYCH OD NAS PRZYCZYN. MAM NADZIEJĘ, ŻE W PÓŹNIEJSZYM TERMINIE POWRÓCIMY DO SCENARIUSZA. Jarek Możdżyński info@twierdzamodlin.pl 606 120 956 Odpowiedz Link Zgłoś