martiqe 04.01.07, 06:48 mam prośbę, czy ktoś może mi powiedziec cos na temat nowej sali przy wiadukcie; moze ktos byl na jakims weselu czy sylwestrze, jakie jedzenie, obsluga i ogolne wrażenia, bo szukam sali na wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxy361 Re: SALA PRZY WIADUKCIE?????????????? 04.01.07, 22:04 sala nazywa sie Carska i do tej pory o ile mi wiadomo zorganizowała dwie większe imprezy tzn. wigilia dla Urzedu Miasta i Sylwester, z opinii osób uczestniczących w tych imprezach wiem tylko tyle, że wszystko było O.K.i polecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pole.makowe Re: SALA PRZY WIADUKCIE?????????????? 05.01.07, 00:14 Nie sala, tylko restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
martiqe Re: SALA PRZY WIADUKCIE?????????????? 05.01.07, 06:37 dobrze sala czy restauracja dla mnie to bez różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: SALA PRZY WIADUKCIE?????????????? 05.01.07, 17:10 a własnie, że sala bo właścicielki jeszcze nie zdecydowały czy to ma byc restauracja i narazie na pewno ten lokal takiej funkcji nie bedzie pełnił Odpowiedz Link Zgłoś
martiqe Re: SALA PRZY WIADUKCIE?????????????? 05.01.07, 06:38 dziekuje za wiadomość, rozmawialam z kobietą, która to prowadzi i wydawala sie bardzo konkretną kobietą, mowisz ze jedzenie dobre bo to w sumie najważniejsze jest Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: SALA PRZY WIADUKCIE?????????????? 05.01.07, 08:06 polecam Twojej uwadze Forum ślub i wesel forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=619 Odpowiedz Link Zgłoś