31.01.07, 08:49
Mam wrażenie, że nasze miasto mocno pod tym względe kuleje. Przykład ul. 3-go Maja... postawiono zakaz zatrzymywania i zmniejszono parking przez wybudowanie budynku usługowego. Podobnie u mnie na osiedlu. Wracam z pracy i nie mam, gdzie postawić auta. Stawiam więc na drugim parkingu. Niestety podłośc ludzka nie zna granic i potrafią "tamtejsi" zrobić kuku autku. Sąsiedzi moi już o tym wiedzą, ja ryzykuję zostawiając na noc kamerę w oknie :(
Obserwuj wątek
    • godgod Re: Parkingi 31.01.07, 18:09
      ...a zobaczysz kolego, co się będzie działo jak zabudują całą Piłsudskiego od ronda do Mediqa. Dopiero będzie kocioł ! Jak na Tarchominie...

GG
    • foamclene Re: Parkingi 31.01.07, 19:25
      fakt,
      na nsszym parkingu strzezonym jest dluga lista oczekujacych na miejsce :)
    • magda_kielczyk Re: Parkingi 31.01.07, 21:09
      No najlepiej nie jest, na szczescie inwestor, ktory budowal nowy budynek przy
      Blekitnym (Elektroinstal chyba, jesli pomylilam nazwe to przepraszam) wykazal
      sie zdrowym rozsadkiem i za budynkiem wykostkowal spory kawal parkingu!
      GRATULACJE jak najbardziej szczere.
      Pozdrawiam
      magdak
      • ralphie Re: Parkingi 01.02.07, 10:47
        Nowe budownictwo raczej dba o parkingi, a co ze starym? :)
        Szczęście w nieszczęściu, że Legionowo nie jest tak wielkie jak stolica, bo nie uśmiechałoby mi się zostawiać autko przy stacji, by załatwić sprawę w Błekitnym :))
        • polokokt Re: Parkingi 04.02.07, 01:44
          błękitny akurat ma parking podziemny na którym nawet w godzinach szczytu jest
          pusto bo mało osób o nim wie (ja też kiedyś myślałem że to jest tylko dla
          dostawcó towaru).
          Za to pojęcia nie mam jak to jest że ktoś wydaje pozwolenie na budowę kliniki w
          centrum miasta, gdzie wiadomo że będzie korzystało z tego dziesiątki osób na
          godzinę a w koło kliniki jest tylko kilkanaście miejsc parkingowych, z czego
          większą częśc zajmują pielegniarki i lekarze pracujący w klinice....

Pozdrawiam
          • polokokt Re: Parkingi 04.02.07, 01:44
            dodam jeszcze, że podobnej wielkości parkingi to mają centra usługowe " U
            Adasia" a tam klientów zdecydowanie mniej.

Pozdrawiam
            • w.iwo Re: Parkingi 05.02.07, 19:48
              dramat z parkowaniem, to prawda... centrum medyczne bez parkingu to już inny
              gatunek: thriller...
              nawiasem mówiąc, tracą na tym inne punkty usługowe, nie pamiętam już ile razy
              omijałam Rossman... widząc brak wolnych miejsc...
              • polokokt Re: Parkingi 05.02.07, 23:14
                a jako ciekawostke dodam że Pan Pec parkignu podziemnego u siebie nie wybudowal
                ale z parkingu podziemnego pod blekitnym centrum, jak nie ma gdzie zaparkowac to
                korzysta... :)
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka