aldona1979 20.03.07, 16:01 Poszukuje dobrej szkoly jezykowej w Legionowie. Wyprobowalam juz 2, jednak niestety nie spelnily one moich oczekiwan. Slyszlalam o nowej szkole gdzies na 3go Maja - czy ktos ja zna lub moze polecic???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: ANGIELSKI W LEGIONOWIE 20.03.07, 16:24 może dla ułatwienia podaj nazwy tych szkół, co by już Ci ich nie polecać... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ateloiw4 Re: ANGIELSKI W LEGIONOWIE 23.03.07, 12:22 Na 3 Maja jest szkola jezykowa. dokladnie w budynku gdzie jest Ksiegarnia u Leszka i Pizzerai Dominium. Słyszalam dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: ANGIELSKI W LEGIONOWIE 23.03.07, 14:04 pewnie o kazdej mozna uslyszec opinie dobre i zle. Szkol jest duzo, tylko przy kosciele garnizonowym przy stacji PKP sa dwie albo trzy szkoly. Jest ta wlasnie na 3-go maja. Jest ArtProject przy targu. Jest szkola na ulicy Wąskiej i pewnie jeszcze wiele innych o których nie wiem. Generalnie przebierac i wybierać, a pewnie o każdej jest wiecej pozytywnych opinii niż negatywnych skoro się jeszcze na rynku trzymają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nvvk Re: ANGIELSKI W LEGIONOWIE 03.04.07, 21:42 na ulicy 3-maja szkola angielskiego nazywa się ENGLISH EXPRESS, sama tam uczęszczam, szkoła bardzo dobra, małe grupy, miłe panie prowadzące i podobno też nie jest najdroższa. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
legionowo50 Re: 17.01.08, 17:54 ja tez chodze na 3 maja i jest ok, ktos ich chyba bardzo nie lubi i robi czarny Piar, ale nie wierzcie w złe opine o nich, co prawda co człowiek to opinia ale sporo moich znajomych tez chodzi do tej szkoły i sa zadowoleni, Odpowiedz Link Zgłoś
misschievous Re: 10.02.08, 23:28 czarny PR - zabawne, a w którym momencie?? proponuje, zebys odswiezyl/a sobie swoje opinie na temat innej szkoły w legionowie, na temat ktorej sie wypowiadalas we wczesniejszym watku i piszac o czarnym PiaRze, myslisz chyba o sobie i komentarzach na temat british school'a. moi znajomi chodza do roznych szkół językowych i o każdej da sie slyszec rozne opinie. powinnismy dac ludziom prawo wyboru, byc obiektywni, a nie oczerniac inne szkoly a wychwalac swoją. proponuje przejsc sie po szkolach i skorzystac z opcji uczestniczenia w probnych zajeciach i po tkiej "rundzie" zdecydowac o wyborze szkoły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pracus861 Re: angielski w legionowie 06.02.08, 13:41 Ja osobiscie bym poleciła BRITISH SCHOOL przy PKP uczę się tam juz 3 lata i nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów po za tym jestem zadowolona z wyników jakie osiągam. Druga sprawa jest to ze jest to ogolnopolska szkoła tak jak np. empik dlatego masz pewnosc ze nie zwina sie pewnego pieknego poranka z Twoimi pieniedzmi. Wole uwazac na nowe wytwory bo duzo ich juz było w Lwo ale mało ktory przetrwał a pieniadze jak były tak nie ma. Wybieraj sprawdzone firmy pozdrawiam aldona1979 napisała: > Poszukuje dobrej szkoly jezykowej w Legionowie. Wyprobowalam juz 2, jednak > niestety nie spelnily one moich oczekiwan. Slyszlalam o nowej szkole gdzies > na 3go Maja - czy ktos ja zna lub moze polecic???? Odpowiedz Link Zgłoś
adam8710 Re: angielski w legionowie 07.02.08, 18:35 proponuje zebys sie wiecej dowiedziała o szkole do której uczęszczasz. "Ogólnopolska" jest ona owszem ale z nazwy tylko ( dowiadywałem się nieco - oddział tej szkoły moze otworzyć każdy kto ma fundusze). Empik owszem szkoła super i tam wszuystkie oddziały sa " w jedych rękach" a w BS właścicieli niemal tylu ile oddziałów. Polecam franchising info - tak to działa. Zresztą na ich stronie chyba nawet widziałem cos o tym. Ale o oddziale w Legionowie akurat nie mam zdania pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
adam8710 Re: angielski w legionowie 07.02.08, 18:38 aa jesli chodzi o pytanie Aldony to sugeruje "przejść się" po szkołach, wypytać o wszystko wziąc cenniki i na spokojnie porównac oferty Odpowiedz Link Zgłoś
pracus861 Re: angielski w legionowie 11.02.08, 15:10 masz racje nie każda franczyza jest taka sama. Ale napewno słyszałeś o kontrolach jakosciowych z zewnątrz?? moim zdanem tylko wtakich sieciówkach jest się w stanie trzymac wyrównany poziom. Ponieważ są one cały czas porównywane ze sobą a w takiej pojedyńczej firmie?? robią co chcą chociaż te szkoły które funkcjonują dziesiąty rok z kolei bazują już na doświadczeniu i renomie. podtrzymuję swoje zdanie do sprawdzonych firm i to nie tylko tyczy się angielskiego. pozdrawiam adam8710 p.s. dociekliwy jesteś;p Odpowiedz Link Zgłoś
adam8710 Re: angielski w legionowie 13.02.08, 17:49 jesli takowe kontrole sa i nie jest to tylko "pic na wode" to moze to byc jakis wyznacznik ( ale nie musi) ale jesli chodzi akurat o tą szkole to mnie zraża do moch to ze opieraja sie na np rankingach "newsweak" - ze niby tam sa na ktorys miescu podczas gdy w rankingu bs owszem było wysoko (ale oceniane są poszczególne oddziały- konkretne szkoły a nie cała sieć). Szkoła w Legionowie o ile mi wiadomo, w tym rankingu nie zajeła nigdy wysokiej pozycji, wiec dlaczego sie tym reklamują? dlatego jestem dociekliwy pracus861 Odpowiedz Link Zgłoś