guayazyl1 27.03.07, 18:19 portal Gazeta.pl proponuje w wersji beta mape pogody. pogoda.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: nowa strona "pogodowa" 27.03.07, 19:59 Fatalna Ja używam weather.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php?gm=Legionowo&pow=legionowski&woj=MA Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nowa strona "pogodowa" 27.03.07, 20:30 chyba dwa razy tez pokazywalem prognoze z tej mapy. ale pamietam, ze ktos mial problemy z odczytem wykresow. mapa gazetowa jest duzo latwiejsza w uzywaniu. mozna tez sie pobawic zdjeciami z satelity. Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: nowa strona "pogodowa" 27.03.07, 21:56 Nowy seris jest wyraźnie dla osób mniej zaawansowanych, lubiących trochę zabawy i efekty. Ja wolę serwis, który wskazałem, albowiem wiem mniej więcej o której godzinie będzie jaka pogoda w Legionowie. A co najważniejsze - znam osobiście ludzi którzy przygotowują tą prognozę pogody i ich doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: nowa strona "pogodowa" 28.03.07, 09:04 he... a ja zwykle dzwonię do mamusi.... jest nieomylna ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: nowa strona "pogodowa" 28.03.07, 10:16 A ja korzystam z programu "Pogoda" ( można pobrać ze strony : www.program-pogoda.pl/teksty.php?plik=pobieranie.php ). Źródła danych wunderground.com, ICM. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nowa strona "pogodowa" 28.03.07, 16:36 w prognozie nie jest wazne czy wykresy sa kolowe, slupkowe albo w postaci krzywych tylko zeby się sprawdzila. są przeciez ludzie nie mający ani wiedzy specjalistycznej ani dostępu do komputera ani tym bardziej wtyczki do satelity, a potrafią nieomylnie przewidziec czy jutro będzie padac. Odpowiedz Link Zgłoś