pja 30.03.07, 07:35 Kiedy otwierają? Ktoś coś może wie? Czasami przechodzę obok ale nie ma żadnej kartki a towar przywieźli i wystawiają na półki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka2312 Re: sklep Pepco 30.03.07, 10:47 Otwierają dzisiaj o 9.Na Piaskach ulotki zostawiali koło skrzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
damka3 Re: sklep Pepco 30.03.07, 18:28 PEPCO na ul. Piłsudskiego koło Alberta... słyszałam dzis głośna muzykę a na ulicach Legionowa ludzi z firmowymi balonikami - to znaczy że sklep otwarty. Tylko zastanawiam się czy warto do niego wchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: sklep Pepco 30.03.07, 19:05 byłam,nawet jakieś drobiazgi,typu półlitrowy kubek do herbaty,kupiłam..Ale moim zdaniem,nic nowego..Z jednej strony różnosci do domu,z dugiej ciuchy/nie oglądałam,więc nie wiem jakie/,Dziś ludzi pełno,bo otwarcie,może jeszcze tam kiedy zajrzę,bo widziałam nawet niebrzydką pościel,to spokojnie wszystko obejrzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
pja Re: sklep Pepco 30.03.07, 21:53 Byłam i ja kupiłam parę rzeczy. Na razie ceny nie są wygórowane zobaczymy czy tak na stałe czy tylko na zachętę. Ogólnie dużo marek angielskich ( odzież).Gdzieś się doczytałam że towar w sieci tych sklepów przywożą 2 razy w tygodniu więc warto zaglądać a może trafi się coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś