damka3 24.08.07, 11:25 będziemy mieli empik... tylko szkoda sklepów u Leszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: empik w Legionowie 24.08.07, 11:38 Gdzie? Kiedy? Za kilka lat w centrum handlowym razem z "multikinem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
cezzyr Re: empik w Legionowie 28.03.08, 21:16 empik poszerza swoja siec intensywnie. zapowiedzial otwarcie w tym roku 30-40 sklepow w mniejszych miastach podobno ma byc www.galeriamrowka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1341 Re: empik w Legionowie 24.08.07, 11:41 Nie sądze ze to bedzie wielki Empik taki jak ten na Marszałkowskiej - bardziej taki, przypominający ten na pl Wilsona. Tak mi sie wydaje, ponieważ ogłoszenia wisza na pustym sklepie kolo Alberta. Moze konkurencja wpłynie na Leszka? :) Fakt, ze ksiazki kupuje glownie w Empiku - bo jest mi wygodniej i po drodze z pracy, ale i wybor jest wiekszy - jak chcialam kupic sobie interesującą mnie książkę w weekend u Leszka - to miałam z tym problem juz kilka razy (poza ostatnim polski Harrym - bardzo mi sie podobalo, ze Leszek zrobil, tak jak i inne księgarnie, że dzieci mogly sobie kupic Harrego o polnocy - ja kupilam nastepnego dnia ;-) ) . Zawsze Leszek kojarzyl mi sie glownie z ksiazkami do szkoly ;-) moze dzieki konkurencji sobie to poprawi? :) Ja tam sie ciesze na Empik w Legionoiwe ;-) kupie ksiazke w Legionowie, a nie w Wawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: empik w Legionowie 24.08.07, 12:25 bardzo dobrze, zdrowa konkurencja zawsze dobrze reguluje rynek. Choc nie można powiedzieć, Leszem w nowym, wyremontowanym punkcie poprawił swoją ofertę, ale pojawienie się dobrej konkurencji może tylko wpłynąć na dalsze jej poszerzenie (bo faktycznie też niedawno szukałem książki i u Leszka nie dostałem takiej jak mnie interesowała a w empiku na sadybie (też nie jakiś olbrzymi punkt) były do wyboru dwa tytuły o tej tematyce). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rotunda Re: empik w Legionowie 05.10.07, 21:42 Odwiedziłem dzisiaj legionowski empik. Cieszę się, że ta firma jest w Legionowie. Uważam, że salon jest ok.! Stawiam jednego PLUSA - za to, że nie foliują książek i map (tak jak to robią w empiku na Ochocie). To bardzo dziwaczna praktyka... bo jak mam np. kupić mapę nie zaglądając do środka? Oby legionowianie nie okazali się takimi samymi flejami jak mieszkańcy Ochoty... I oby nasz empik nie był zmuszony do foliowania wszystkiego jak leci a tym samym odebrania nam przyjemności obcowania z drukiem... Leszek nie foliuje! Stawiam też jednego MINUSA - nie ma prasy lokalnej (podpowiem kierownikowi salonu: Mazowieckie To i Owo, Gazeta miejscowa i Gazeta powiatowa) oraz brak (chyba, że źle szukałem) książek o Legionowie i naszym powiecie... Wypada to mieć i Leszek to ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Popatrzcie 24.08.07, 20:25 fotoforum.gazeta.pl/3,0,821851,1,1,880.html Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Popatrzcie 25.08.07, 13:40 Super!!! Nie będę musiała jeździć do Arkadii na zakupy :) Ciekawe jakie będą godziny otwarcia... i w którym to będzie dokładnie miejscu. Ahhhh żeby nam jeszcze zrobili szkołę językową empikową w Legionowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: empik w Legionowie 06.10.07, 14:40 przecież tam drożej niż u Leszka, nie raz się przekonałam Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: empik w Legionowie 07.10.07, 00:05 I dużo większy wybór. I można zamawiać przez Internet- zamiast chodzić i szukać po półkach. Odpowiedz Link Zgłoś