cornellia 01.03.08, 13:47 Chcialabym podarowac duzy komplet wypoczynkowy nastoletni ale w dobrym stanie moze jakiejs instytucji charytatywnej. Jezeli ktos ma pomysl bardzo prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: koplet wypoczynkowy do oddania 01.03.08, 14:20 Mimo, że to jest ogłoszenie to tym razem wyjątkowo nie usunę (choć naciągam netykietę), bo to pokazuje ważny problem w Legionowie. Ja z powodu remontu w mieszkaniu miałem do oddania regał. Zadzwoniłem do paru instytucji opieki społecznej i charytatywnych w Legionowie, czy nikt by tego nie przyjął. Co się okazało? Owszem, chętnie jak sam przywiozę. Przy okazji wynoszenia na śmietnik (do klatki, gdzie się wstawia "gabaryty") spotkaliśmy byłego sąsiada, który się wyprowadził z bloku, a niedawno spalił się mu dom. Przyjechał, odebrał z podziękowaniem. Widać, że brak w Legionowie miejsca, sposobu, gdzie można się ogłosić , gdy chce się oddać coś zbędnego. Dlatego zachęcam do wstawiania takich ogłoszeń do dwukropka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
godgod dwukropek 01.03.08, 16:36 Właśnie z ciekawości zajrzałem na dwukropek (Legionowo). Porażająca ilość ofert. Z zasadzie prawie adekwatna do nazwy "DWU-KROPEK" Zapewne ilość wejść na tą stronę przekracza tą, którą notuje www.kupbilet.pl. Myśle,że umieszczanie właśnie tam tego typu ofert, to strzał w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: dwukropek 01.03.08, 20:22 co do dwukropka przydałaby się oddzielna kategoria: "oddam/przyjmę" byłoby bardziej czytelnie i od razu wiadomo by było gdzie zajrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Jest już kategoria na dwukropek.pl 07.03.08, 23:00 www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Inne___Oddam,m1-330.html Odpowiedz Link Zgłoś
juros1 Re: koplet wypoczynkowy do oddania 01.03.08, 20:42 jak nie skrzypi to sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
bakula12 Re: koplet wypoczynkowy do oddania 06.03.08, 11:00 Zawsze możesz wystawić na Allegro za jakąś symboliczną sumę, a chętny na pewno się znajdzie. Ostatnio tak znaleźliśmy właściciela dla naszego kompletu wypoczynkowego. Ludzie przyjechali zabrali od nas z domu - my zadowoleni i oni też. Odpowiedz Link Zgłoś