Dodaj do ulubionych

sklep komputerowy

30.03.08, 16:43
Który z legionowskich sklepów komputerowych polecacie do zakupu
dobrego zestawu komputerowego?
Do tej pory zaopatrywałam się w sklepie Last Minute Service, w
żółtych pawilonach na mieście. Ostatnio jednak chyba im się coś nie
wiedzie i podejrzewam, że przymierzają się do zwinięcia żagli, gdyż
coraz bardziej zmniejszają pomieszczenia lokalu. I jakoś tak mniej
osób z obsługi i mniej towaru na półkach...
Boję się tam kupić komputer i zostać bez serwisu.
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: sklep komputerowy 30.03.08, 17:03
      każdy penwie taki sam :)
      ja tylko tak nawiązując do Last Minute, to ostatni coś chciałem kupić,
      sprawdziłęm oferte na allegro, był wystawiony interesujący mnie produkt, w ich
      sklepie internetowym też, no to pojechałęm a na miejscu się okazało, że Panie,
      może za tydzień będzie.... A za tydzień to ja będę miał krowe na złotym
      łańcuchu, jak codziennie bywam w Warszawie przy giełdzie elektronicznej to bez
      łąski i czekania kupiłem na drugi dzień tam. Ale, żeby nie było, żaden z 5
      odwiedzony przeze mnie legionowskich sklepow nie miał tej częsci od reki.... I
      to nic wyimaginowanego, duperela za 20 PLN, ale akurat potrzebna.

Pozdrawiam
      • polokokt Re: sklep komputerowy 30.03.08, 17:04
        a jeśli chodzi o zakupy, to ja polecam sklepik w Błękitnym Centrum na I piętrze,
        albo jego filie na Sienkiewicza (między Piłsudskiego a Słowackiego) Jakoś zawsze
        miałem miłe kontakty z tymi osobami i firma w której pracowałem zamawiała u Nich
        zestawy komputerowe i było OK.

Pozdrawiam
        • e-legionowo Re: sklep komputerowy 31.03.08, 05:39
          Potwierdzam, sklep w Błękitnym jest ok, duzy asortyment, szybki czas realizacji w przypadku braku jakiegos towaru w biezacej sprzedazy, przyzwoite ceny.
    • widget82 Re: sklep komputerowy 31.03.08, 15:55
      Zdaje się Last Minute przestawiło się głównie na sprzedaż przez neta ( Przy
      zamawianiu na allegro nie miałem problemów ... tylko trzeba na nich naciskać,
      aby było bardzo szybko, najdłużej czekałem 3 dni na kabel mini USB ... ).
      Ten na piętrze w Błękitnym OK, ale wkurza mnie przemądrzały jeden ze sprzedawców
      ... próbował mi wciskać badziewną kartę graficzną :(.

Generalnie to najlepiej chyba na allegro kupować + dostawa kurierem.
      • unoman Re: sklep komputerowy 31.03.08, 20:57
        Próbowałem coś kupić u nich z Allegro ale w necie mieli a w realu już nie...
        zrezygnowałem. Wolę sklep TIMO na pięterku nad cukiernią Świątkowskich, teraz
        Sweet home - zdaje się.
        • polokokt Re: sklep komputerowy 31.03.08, 23:28
          dokładnie to samo, mogłem kupić nawet przez allegro i odebrac osobiscie, ale co
          z tego jak na allegro wystawili rzeczy, których w realu nie mieli... (do
          sprowadzenia za okolo 5 dni...)
          Pozdrawiam
    • pocomikolejnekonto Re: sklep komputerowy 01.04.08, 11:53
      Potwierdzam.

LMS to jakaś pomyłka. Sprzedają głównie towar, którego nie mają :(
      Najgorsze jest to, że oferują rzeczy, których nie ma gdzie indziej i człowiek
      się nabiera.
    • alealex Re: sklep komputerowy 02.04.08, 23:01
      Ja kupowałem w LMS masę rzeczy oczywiście z pełną świadomością, że to sklep
      internetowy z możliwością odbioru osobistego. Kupując przez ich stronę w necie
      po pierwsze widać czy coś jest na stanie czy chwilowo nie ma a poza tym jest
      zawszę parę zł taniej niż też od nich na Allegro. Poza tym mają bardzo dobre
      ceny, najczęściej najniższe w sieci a do tego wygoda bo na miejscu - nie trzeba
      się pałętać po Warszawie. Czas oczekiwania (a wiem bo kupiłem już około 10-12
      rzeczy) 2-3 dni. Nie wiem czy dotyczy to całego asortymentu - ale jeśli chodzi o
      komp. to tak to wygląda. Sam zresztą 2 mies. temu kupowałem cały komplet do
      złożenia kompa - ja jestem bardzo zadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka