asyrius 04.06.08, 15:58 W związku z art. www.miejscowa.pl/content/view/129/301/ mówię stanowcze NIE ! Przystanek to spoko nazwa i ma zostać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: Wara od Przystanku !!! 04.06.08, 16:26 czyżby po latach urzędnicy znów chcieli coś zmieniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: Przecież 05.06.08, 08:02 psychomaszyna napisał: > Przecież to było 3 lata temu. hahaha, dobre! :o) może ktoś się boi od tak dawna?... Odpowiedz Link Zgłoś
asyrius Re: Przecież 05.06.08, 08:55 nie zwróciłem uwagi na datę ale głupie pomysły wracają więc trzeba być ostrożnym . Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: Przecież 05.06.08, 15:58 asyrius napisał: > nie zwróciłem uwagi na datę ale głupie pomysły wracają więc trzeba > być ostrożnym . ale mieszkańcy się nie dadzą. tak, jak było z Rondem Babka /w Warszawie/ - nikt nie przestał tak nazywać tego ronda, mimo chęci zmiany nazwy /w sumie to nawet nie wiem, czy zmienili, czy nie.../ Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Przecież 07.06.08, 11:00 Chyba na Zgrupowania Radosław, czy jeszcze dłużej, tak , że z powodu niepraktyczności nazwy i tak wszyscy mówią Radosław. Myślę, że urzędnicy są z tego powodu wniebowzięci. U nas może być podobnie - urzędnicy sobie, ludzie sobie. aretah napisała: > zmienili, na Radosława Odpowiedz Link Zgłoś