psychomaszyna 10.06.08, 22:40 Ani słowa o Euro 2008 na Cafe? Tu chyba jakiś inny obieg... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: Euro 2008 12.06.08, 11:27 w kawiarni jeszcze nie ustawili telewizora, pewnie dlatego że jakowaś "linencyja" potrzebna... a poza tym kierownik patrzy spode łba zza baru jak mu tu jakieś niecywilizowane tematy poruszają ;o) zaraz bierze miotłę w rękę i kurzy tak że świata nie widać... więc jak połączyć trochę seksu i literackich absurdów wraz z tym Euro 2008 to może pójdzie ? a tak serio, to blondynka dziwnie podchodzi do meczów... w zasadzie interesuje ją tylko ten moment, kiedy koszulki zdejmują się ze spoconych ciał... tylko tyle... no i święty spokój ze strony własnego chłopa co jak zaczarowany siedzi przed telewizorem... no przynajmniej ja należę to tego rodzaju blondynek ;o) fascynuje mnie jedynie ta solidarność społeczeństwa, bratanie się na ulicach, biało-czerwone flagi w oknach i na samochodach i chęć oraz łatwość rozmowy z zupełnie obcymi ludźmi ... na ul.III maja w środku nocy dojrzali mężczyźni grają w piłkę... całkiem na trzeźwo i na wesoło... super... jednym zdaniem mówiąc podoba mi się to biało-czerwone Legionowo... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 kazden prawdziwy Polak... 12.06.08, 18:59 ...powinien ogladac mecze reprezentacji. inaczej ma byc odbierane obywatelstwo czy cuś. albo mi sie pokiełbasiło. peesik: w TeVaueNie pani Pohanke i taka blondyna Joasia Krynska ( lubie na nią patrzec, gorzej ze słuchaniem pl.youtube.com/watch?v=cCntok2hHP4 ) trąbiły, ze dzis mecz ostatniej szansy. moze ja jestem noga z rachunkow. ale cos mi sie zdaje, ze gdybysmy nawet dzis przegrali, a wygrali za trzy dni z Chorwatami wyzej niz przegrali a Austrią, zakładając rowniez, ze Niemcy pobiją Chorwacje i Austrie, to i tak wchodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 teraz Polska musi... 12.06.08, 20:43 ...wygrac kazdy mecz. nie. to niemozliwe. tego nie bralem pod uwage. to co pisalem poprzednio juz nie wazne. dlaczego? bo Niemcy przegrali z Chorwacja. a teraz?.. url.ceplus.pl/898 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: teraz Polska musi... 12.06.08, 21:06 słyszałam jak Tygrys z dołu rzuca mięsem ;o) to chyba nie jest zbyt dobrze ? łazi chłopisko jak i wielu innych, i obija się po ścianach, i nieprzytomnie żre z lodówki, znaczy chyba źle... ja się tam nie znam, ale patrząc po symptomach, dobrze nie jest ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 teraz tylko cud... 12.06.08, 22:53 sędzia kalooosz!!! ale od najlepszych dzielą nas lata swietlne :(( Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: teraz tylko cud... 12.06.08, 23:10 Ale chamstwo! Sędzia sędziował "po gospodarsku". Przynajmniej przez chwilę nasi się pokazali, że umieją grać. Ale jakby była 2 bramka (która powinna paść), to i "lewy" karny by nie pomógł. Nasi powinni grać lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: buuu 12.06.08, 23:37 Tygrys płacze... pies wyje... dzieci ewakuowały się do łóżek... idę pocieszać płaczącego mężczyznę ;o) - Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie juz za 4 lata! już za 4 lata! 13.06.08, 10:23 żart ;) wyjdziemy z grupy... z grypy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: teraz tylko cud... 13.06.08, 13:26 Sędzia poprosił o ochronę dla siebie i swojej rodziny. Nasi na Wyspach wzięli się do roboty;-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teraz tylko cud... 13.06.08, 17:01 nie udało sie Beenhakerowi przerobic naszych kopaczy w Holendrow. bylismy zbyt wolni, mało dokladni, słabsi technicznie i gdyby nie swietny Boruc...reszty nie dokonczę. a więc turniej skonczymy w podobnym stylu jak za czasow Engela i Janasa. poki co...panowie... nacieszmy oczy i uszy istotami, ktore piłkę nozną mają gdzies. :) pl.youtube.com/watch?v=GXbk3OL-t-s Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 łyse glace na boiskach... 13.06.08, 21:03 czy teraz panuje jakas moda w swiatku sedziowskim na łyse glace? do tej pory najbardziej znanym łysym z gwizdkiem był Pierluigi Collina. sedzia wyjatkowy i niepowtarzalny. www.sport.pl/euro2004/5,55380,2155119.html nasz mecz z austria sedziowal łysy nomen omen Webb, a dzis w meczu Rumunow z Włochami zobaczylem kolejnego juz łysego. moze oni chca byc nierozpoznawalni po swoich wpadkach? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: tylko dla mężczyzn ;O) 13.06.08, 21:23 prezent dla płci męskiej ;O) to by były dopiero emocje... pl.youtube.com/watch?v=o53geK_sVOo Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: teraz tylko cud... 13.06.08, 21:34 Nie byliśmy słabsi technicznie! W drugiej połowie i to "siłowe przygotowanie" jakos nie pomagało Austrii, a i tempo im spadło. Ps: swoją drogą, czyz on nie jest słodki w tych swoich wypowiedziach...;-) www.joemonster.org/filmy/9368/Prezydent-nadal-nowe-nazwisko-Rogerowi-Guerreiro i jakie napoje podawali na tym meczu?? Bo on sie uśmiecha, albo mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: teraz tylko cud... 13.06.08, 22:51 ralph123 napisał: > Nie byliśmy słabsi technicznie! W drugiej połowie i to "siłowe przygotowanie" > jakos nie pomagało Austrii, a i tempo im spadło. > Ps: swoją drogą, czyz on nie jest słodki w tych swoich wypowiedziach...;-) > www.joemonster.org/filmy/9368/Prezydent-nadal-nowe-nazwisko-Rogerowi-Guerreiro > i jakie napoje podawali na tym meczu?? Bo on sie uśmiecha, albo mi sie wydaje.. === jaki cud - wystarczy przekupiony lub walniety sędzia; Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: teraz tylko cud... 13.06.08, 23:37 teborsuk, ale o co Ci chodzi? Czy ja pisze o jakims cudzie?? Chociaż teraz by sie przydał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teraz tylko cud... 14.06.08, 15:38 ralph123 napisał: Nie byliśmy słabsi technicznie! -------------------- w pierwszej polowie?.. po pierwszych dwudziestu minutach moglo juz byc ze trzy do zera dla Austrii. bylismy slabsi we wszystkich elementach. a przeciez gralismy ze slabiutka druzyna, ktora pewno by nie wygrala naszej ekstra ligi. i dobrze, ze mamy Polaka z importu. pokazal co to jest technika pilkarska. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 aha... 14.06.08, 15:42 i troche obawiam sie o ten macz z Chorwatami. czy to aby nie bedzie nasza katastrofa. bo napiecie juz spadlo. juz nie mamy takiej motywacji tylko wiare w cuda. chyba, ze Chorwaci beda juz myslami w cwiercfinalach. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 orzeł nie podfrunął... 17.06.08, 04:23 zacytuje tylko jeden fragment z pomeczowych komentarzy: "To już koniec męki polskich piłkarzy, którzy udowodnili sobie i swoim kibicom, że nie mają nic wspólnego z poziomem wymaganym na mistrzostwach Europy. Źle zagrali wszyscy, oprócz Artura Boruca. Nawet Roger Guerreiro. Niemoc, brak elementarnych umiejętności były wręcz szkokujące. Kilku piłkarzy pokazało poziom drugoligowy. A wszystko to w meczu ostatniej szansy, z rywalem grającym rezerwami i bez specjalnej motywacji, bo Chorwaci już przed meczem wiedzieli, że w ćwierćfinale grają z Turcją." Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Taka liga, czego wymagać....???? 17.06.08, 06:31 Znowu żenada, a miało być tak pięknie. Moim zdaniem rację ma Boniek, mówiąc, że w Polsce po prostu nie ma klasowych piłkarzy. Czemu? Trzy razy ostatnio wygraliśmy eliminacje, ale polegliśmy w rozgrywkach na turnieju. Ale czemu się dziwić, skoro niedawno w ramach ogólnie znanej afery, zatrzymano syna znanego trenera (też trenera), który odpowiadał z przygotowanie tej drużyny z tej samej klasy rozgrywek co Legionovia? Gdzieś czytałem, że przekupstwo funkcjonuje już od poziomu rozgrywek trampkarzy w ramach rozgrywek dzielnicowych, czy gminnych. Mamy przecież takie przysłowie "Czym skorupka z młodu nasiąknie, tym na starość trąci". Jeżeli młodzi zawodnicy od początku przyzwyczajają się do takiej atmosfery, że nie liczą się umiejętności, a znajomości, to czego wymagamy... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 nasi wyszli z grupy!!! 17.06.08, 17:37 ...na lotnisko :) Grecy bez gwiazd zostali cztery lata temu mistrzami Europy. bo czasami elementy wolicjonalne - zaangazowanie i walecznosc zdzialac mogą cuda. a my? Zurawski? Smolarek? bezradni, bezjajeczni... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 a kto z naszych byl najlepszy?.. 17.06.08, 17:44 no rzecz jasna Roger Perejro i ten...no...Robert Borubar. pl.youtube.com/watch?v=J1SzlNVOfoM Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 wielka mistyfikacja... 18.06.08, 16:12 a czy nie wydaje sie wam, ze zrobiono nas w bambuko? ze starszy, siwy pan z Holandii nas wymanewrowal? albo inaczej mowiac zaczarowal? ze bylismy pod jego urokiem, a on wmawial nam to, co chcemy uslyszec? do kontraktu Beenhakkera slyszelismy, ze nasi kopacze sa nieudacznikami. on natomiast bez przerwy opowiadal, ze niczym sie nie roznia od innych. ze trzeba tylko tchnac w nich ducha. i mysmy w to uwierzyli. niektorzy tak mocno, ze widzieli naszych nawet na podium. kibice dawali Beenhakkerowi fory bo byl to czlowiek z innej planety. obyty swiatowiec. nie zwiazany z naszym pilkarskim piekielkiem. w nic nie wplatany. nie byl niczyim zakladnikiem. przy doborze kadry nie musial sie nikogo pytac i sluchac podpowiedzi. nie musial babrac sie w naszej pilkarskiej historii wiec nie mial kompleksow Wembley albo innego stadionu. nie musial wyrownywac meczowych porachunkow. to dawalo wszystkim nadzieje. Leo jest specjalista wielkiej klasy. takze od pijaru. to dobrze, ze potrafi uskrzydlic pilkarzy. ze dawal szanse mniej znanym (bo lepszych nie bylo). i na jakis czas reprezentacji cos wychodzilo. w eliminacjach ogralismy Portugalie, a przed Euro Czechow. w samym turnieju wyszly jednak wszystkie dobrze nam znane braki. pozostaje tylko satysfakcja, ze z piecdziesieciu paru europejskich krajow jestesmy w pierwszej szesnastce (chociaz niektore co na Euro nie zagraly na przyklad Anglia ogralyby nas niemilosiernie, ). pozostaja tez emocje, ktorych reprezentacja nam dostarczyla. chocby w meczu z Niemcami. sami zrobilismy sie w bambuko. :) Odpowiedz Link Zgłoś