aniela.legionowo 05.08.08, 21:25 Czy ktoś z was chciałby uczestniczyć w kursie pierwszej pomocy gdyby był organizowany bezpłatnie w Legionowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tworek26 Re: Kurs pierwszej pomocy 12.08.08, 17:03 Spadłaś mi z nieba- daj znać jak będzie cos takiego organizowane: tworek26@op,pl Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: tak, ja chciał bym 14.08.08, 12:51 patryk Ty pod katem tego motocrossu juz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kurs pierwszej pomocy 14.08.08, 12:50 bardzo chetnie tylko takim z prawdziwego zdarzenia (nie usta usta i masaz serca w 1 godzine jak to czesto bywa w zakladach pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
luizabla Re: Kurs pierwszej pomocy 21.08.08, 08:47 jesli bylby poprowadzony profesjonalnie to ja bardzo chętnie (byle nie tak jak kurs BHP w pracy....) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Kurs pierwszej pomocy 19.09.08, 11:12 Widać, że chętnych jest wielu... czy nasze miasto będzie gorsze od innych i zrezygnuje z organizacji kursów ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezess_w Re: Kurs pierwszej pomocy 19.09.08, 19:26 ja bym bardzo chętnie uczestniczył w takim kursie. Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia Re: Kurs pierwszej pomocy 22.09.08, 19:47 aniela uzyskała odpowiedz na swoje pytanie, tylko co dalej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Kurs pierwszej pomocy 23.09.08, 16:28 ze strony Miasto Legionowo wyczytalem wlasnie, ze Niepubliczny Zaklad Zdrowotny "Zdrowie" w Legionowie organizuje od paru lat warsztaty medyczne. ostatnie takie warsztaty odbyly sie w sobote. tematem byla cukrzyca. skoro zainteresowanie kursem pierwszej pomocy jest spore, to moze warto zglosic ten temat bezposrednio organizatorom warsztatow? Odpowiedz Link Zgłoś