pucia14 10.08.08, 22:46 witam! gdzie w pobliżu legionowa jest osrodek gdzie prowadzona jest nauka jazdy konnej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matines1 Re: jazda konna 11.08.08, 07:25 w Józefowie jest chyba i na Łajskach. 1) Strużańska w strone nieporętu, za zjazdem na grudzie po lewej stronie. 2) jak jedziesz na Dębe lub Nowy Dwór po prawej stronie za zjazdem na osiedle młodych. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: jazda konna 11.08.08, 12:54 ul.Nowodworska (Suwalną do końca i w lewo) - po prawej Stadnina Ławra a zaraz po lewej Klub Jeździecki Vena Sport... ceny podobne, a obsługa również całkiem niezła... oczywiście wszystko zależy od tego czego oczekujesz, czy to nauki dla dzieci, czy bardziej zaawansowanych technik jazdy... i jest oczywiście jeszcze nad Jeziorem klucz Stadnina Klucz... piękne miejsce, obozy konne dla dzieci i specjalizacja w dziedzinie hipoterapii... telefony znajdziesz na stronie Wieliszewa www.wieliszew.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=51&lang= ps. stajnia Alicja nie zajmuje się nauką jazdy konnej, o Madragorze wiem tyle, że w poprzednim roku miał ceny podobne do Veny i można było bez problemu skorzystać z ich oferty... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: jazda konna 31.08.08, 12:03 od 30 do 40 zł w zależności od stadniny :o) Odpowiedz Link Zgłoś
anku90 Re: jazda konna 06.09.08, 14:36 Jest jeszcze stajnia OSTOJA na przełomie Jabłonny i Warszawy. Ja jeździłam we wszystkich tych trzech stajniach (Vena, Ławra, Ostoja). Nie wiem czy w Venie jest jeszcze 'rekreacja', w Ławrze na pewno. Nie mają tam rewelacyjnych koni ale dla osoby która chce sobie po prostu pojeździć - jest super. Ja nie siedziałam na koniu od paru miesięcy ale wkrótce do tego wracam i będę kontynuować wożenie się w Ławrze. :) Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
angella80 Re: jazda konna 06.09.08, 20:30 A ja przed Ostoją przestrzegam. Niby koni sporo, ale większość to prywatne. Do rekreacji są raptem 2. Niczego się nie nauczycie... Chyba że jak się szarpać z koniem, żeby robił to co wy chceci, a nie sam kłusował bo mu się tak podoba. No i spytajcie czy jako ośrodek do nauki jazdy są wpisani do PZJ i czy mają ubezpieczenie.... Teraz jeżdżę w Ławrze. 40zł za godzinę w tym ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś