jasna_olera 24.09.08, 21:18 Drodzy, Bardzo pilnie potrzebuje informacji jak i kiedy kursują autobusy z legionowa (najlepiej przy pkp) do Zegrza. Nigdzie nie mogę znależć konkretnych godzin odjazdów. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: Ja do Zegrza chciałam 24.09.08, 21:24 www.rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90& przystanek jest na Warszawskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Ja do Zegrza chciałam 24.09.08, 21:27 chyba nie wyszło..trzeba wpisać w wyszukiwarkę trasa z Warszawy do Pułtuska..One jadą przez Legionowo i Zegrze...A przystanek,jak pisałam,przy szosie.. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Ja do Zegrza chciałam 25.09.08, 10:56 Najprościej chyba stanąć na przystanku na Warszawskiej przed wiaduktem i poczekać co chwilę jakiś autobus jedzie Jest wielu przewoźników i nie sposób znaleźć wszystkie rozkłady Studiowałam w Pułtusku wiec znam ból z szukaniem rozkładów a ten sposób był najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś