guayazyl1 18.02.09, 16:52 oczywiście jutro tak ma być. smaży która osobiście? czy fabryczne tylko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vija23 Re: słodko i kalorycznie 18.02.09, 17:30 I tak, i siak... właśnie poszukuję dawnego przepisu na pączuszki z serka homo, takie bąbele, ale Samców wabię na słodycz naturalną, bo pieczenie idzie mi bez rewelacji ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bayobongo Re: słodko i kalorycznie 18.02.09, 17:41 vija23 napisała: Samców wabię na słodycz naturalną A co masz w repertuarze? Miód w uszach? Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: słodko i kalorycznie 18.02.09, 18:42 hehe słodki głos ;> [img]https://www.humorpage.pl/obrazki2/zwierzeta/z22.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: słodko i kalorycznie 18.02.09, 18:33 dziś na Górczewskiej widziałam kolejke do pracowni cukierniczej,pewnie to po pączki...A ja jutro kupię jako dodatek do naturalnej słodyczy mego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: słodko i kalorycznie 18.02.09, 20:23 faworki osobiscie paczki spod kosciola (bo tam najsprawniej idzie w tluste czwartki) a Ty? czy Ty tam wogole masz szanse na tradycyjnego paczka? i faworka? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: słodko i kalorycznie 18.02.09, 21:41 sie trzaska drzwiami, sie jedzie do pana Adama, sie placi dolca od sztuki i gotowe. smakuje jak oryginalny ale glowe dam, ze cos z kukurydzy w nim jest. tu kukurydza jest we wszystkim. nawet w kielbasie. a sklep pana Adama jest tu: www.adamseuropeanmarket.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_pl Re: słodko i kalorycznie 19.02.09, 08:47 www.paczekdlaciebie.pl/138214 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: słodko i kalorycznie 19.02.09, 16:00 a jak już sie obeżrecie na maksa. to nie zapomnijcie poskakac. pol godziny po każdej sztuce. inaczej bedziecie żywą reklamą opon Michelin. można przy takim czymś... www.youtube.com/watch?v=a4-G7kKAx0I Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: słodko i kalorycznie 20.02.09, 17:35 jak mowią niektorzy, faceci to duze dzieci. facet lubi wiec bawic sie pączkiem na rozne sposoby. lubi nim potarmosic, pomietosic, popatrzec na niego, polizac z wierzchu, pogmerac w srodeczku. ugryzc tez lubi. no to sie pobawcie: www.demastudio.pl/paczek.html Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: słodko i kalorycznie 22.02.09, 17:19 eee... rozczarował mnie ten pączek Już myślałam że Jaśnie Pan świntuszy, a tu tylko zwykły pączek ;< Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: słodko i kalorycznie 22.02.09, 18:51 no pewnie, ze świntuszę. baczę jednak na nieletnich co się tu szwendają. [img]https://www.anatomia.kaviorek.com/schematy/akt.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: słodko i kalorycznie 22.02.09, 23:24 Ach Leonardo, dawniej to były umysły :> A teraz kroją ludzi, preparują i wystawy za kasę urządzają... a ludzie idą i płacą za oglądanie wnętrzności... Odpowiedz Link Zgłoś