pleg 19.05.09, 23:12 debata ja mam kilka pytań do obu kandydatów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna.j Re: kandydaci na wyciągnięcie ręki 20.05.09, 08:19 Nie wiem, czy będzie okazja, w końcu to tylko "wystawa" kandydatów :) Cytat za legionowo.pl: "Organizatorem wystawy jest Gazeta Powiatowa" :) Pozdrawiam na wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: kandydaci na wyciągnięcie ręki 20.05.09, 17:40 jak zdażę dojechać na spotkanie po pracy ( bo jakoś wcześnie się zaczyna) , to zapodam jakieś pytanie ekonomiczne po angielsku , z prośbą o odpowiedź w tym języku. To będzie dobry test , co są w stanie ugrać. Odpowiedz Link Zgłoś
pleg Re: kandydaci na wyciągnięcie ręki 21.05.09, 23:40 i jak było, bo mnie nie było :( Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Remis ze wskazaniem 22.05.09, 05:46 Debata przebiegała w spokojnej atmosferze z pełnym szacunkiem okazywanym sobie przez dyskutantów. Moim zdaniem można ją ocenić remisowo ze wskazaniem, ale na kogo nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Kolejna debata 25.05.09, 14:03 Gazeta Dookoła Nas zaprasza na debatę kandydatów do Parlamentu Europejskiego. Panowie Jan Grabiec (PO) i Lucjan Chrzanowski (PSL) przedstawią swoje poglądy na spotkaniu, które odbędzie się 26 maja (wtorek) o godz. 19.00 w sali Domu Ogrodnika, w Jabłonnie. www.chotomow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś