agniechu 27.08.09, 16:25 Dzień dobry! Dokąd mogłabym zabrać osobę, której chcę pokazać nasze miasto od jak najlepszej strony? Chciałabym, żeby ten ktoś miło spędził tu czas, a nie wiem, jakie miejsca wybrać na spacery itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pleg Re: Ciekawe miejsca 27.08.09, 17:33 Wg. mnie to zależy kim jest ta osoba :) jeżeli ma to być spacer to proponuję: Rynek Miejski, nowy Ratusz, park im. Jana Pawła II jeżeli z dziećmi to fontanna przy Rynku i park przy Królowej Jadwigi jeżeli wchodzi też powiat w grę to możliwości jest wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
agniechu Re: Ciekawe miejsca 27.08.09, 18:27 Ta osoba jest kimś bardzo ważnym. :> Tak, w grę wchodzi również powiat. Jeśli można tam dojechać autobusem. :p Odpowiedz Link Zgłoś
roberto501 Re: Ciekawe miejsca 27.08.09, 20:13 Proponuje nasze targowisko co 2 dzień hałas i smród w środku 2 dużych osiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: Ciekawe miejsca 27.08.09, 23:44 przesadzasz z tym bazarem , moze lepiej pałac kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: Ciekawe miejsca 27.08.09, 23:53 jeśli ma być romantycznie to ja też głosuję na Pałac i park w Jabłonnie. Można furteczką wyjść na wał i w tak pięknych okolicznościach przyrody porozmawiać:-) W drodze powrotnej proponuję iść Królewską, zahaczyć o cukiernię /ciut zapyziałą za to pączki są najlepsze w okolicy:-) / z królewskiej skręcić w Listopadową a za kanałkiem w lewo w Zacisze - niby nic szczególnego ale jakoś tam tak zielono i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pleg Re: Ciekawe miejsca 28.08.09, 09:09 Jeżeli powiat wchodzi w grę to jest kilka miejsc nad Zalewem np. Port Pilawa w Białobrzegach (prawie jak nad Mazurami z mini Zoo), magiczny rynek w Serocku, czy nie do końca już Dzika Plaża w Nieporęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge_76 Re: Ciekawe miejsca 28.08.09, 11:26 Weź go na rower i pojedźcie droga techniczną na plaże do Wieliszewa. Bardzo przyjemna przejaźdżka :-) Odpowiedz Link Zgłoś