bawarska 29.08.10, 11:26 Bohater artykułu pojechał z "Kill do Kolonii". Z jakiego Kill? W Irlandii? Czy z Kielonii (po niemiecku Kiel, miasto portowe w Niemczech). Albo ja czegoś nie rozumiem, albo szanowni redaktorzy są na bakier z geografią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Woda plus lewatywa 29.08.10, 17:29 bawarska napisała: > Bohater artykułu ale jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Woda plus lewatywa 29.08.10, 18:20 Sprzed tygodnia z serii męska końcówka: historia o trenerze fitness i jego drodze z Polski do Ameryki (pełnej niedopowiedzeń i dwuznaczności) do rzekomej kariery. Naprawdę panie redaktorki nie potrafią wynaleźć ciekawszych postaci do zaprezentowania? Odpowiedz Link Zgłoś
klucha-cz A Madonna o Witku slyszala? Albo Klum ? Watpie :) 31.08.10, 19:17 Taka gwiazdka typu Kolonko, Urbaniak, Stanko. Nikt nie neguje ze mieszkali lub mieszkaja za granica i robia lub robili, co twierdza ze robia. Tyle, ze tam to wszystko ma inna perspektywe- to co Kolonko wygadywal i wypisywal o sobie dla Polakow , przechodzilo ludzkie pojecie jesli ktos tam byl i mieszkal ( USA). Zapytajcie Madonne o Witka a na 100% nie bedzie wiedziala kto to. Albo Klum. Etc. Co szokuje? A to, ze dzis mamy globalna wioche, latamy po swiecie a przede wszystkim mamy internet. Wystarczy poszukac info o prawdziwych wyczynach i osiagnieciach tych samopromujacych sie ludzi sukcesu by zobaczyc ze owszem, cos robia ale to co gadaja w Polsce Polakom, nalzey podizelic co najmniej przez 10. A moze 20 lub 100 ? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: A Madonna o Witku slyszala? Albo Klum ? Watpi 01.09.10, 10:22 A mnie szkoda tego pana - najwyrazniej naduzywa solarium. No i te lawatywy. Please, mialam jedna przed porodem i na mysl o nastepnej juz mi sie odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
duniaraskolnikow Re: A Madonna o Witku slyszala? Albo Klum ? Watpi 03.09.10, 13:55 lewatywy są spoko, a dla Witka to pewnie w ogóle małe piwko Odpowiedz Link Zgłoś
spring_valley Czy Wyborcza sprawdza fakty? Ej, chyba nie. 01.09.10, 20:38 Witold sciemnia az huczy, Wyborcza bzdury pisze :( Lewatywa by mu dobrze zrobila ? "Obecnie pracuję w siłowni na granicy West Hollywood i Beverly Hills, w której ćwiczą gwiazdy takie jak Sandra Bullock, Scarlett Johansson, Rihanna. Ja trenuję z Heidi Klum i Keanu Reevesem. " Hedi Klum. Personal trainer:David Kirsch www.examiner.com/celebrity-fitness-and-health-in-national/heidi-klum-moves-personal-trainer-works-out-twice-a-day-for- vs-fashion-show Dobra Witold, pomarzyles teraz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Woda plus lewatywa 02.09.10, 16:23 Plus to obgadywanie gwiazd i gwiazdek, rodem z magla, jak sąsiadki siedzące pod klatką blokową i obrabiające tyłek każdemu, kto przejdzie obok. Odpowiedz Link Zgłoś
mondego1 Re: Woda plus lewatywa 03.09.10, 19:04 Obgadywanie bylo ponizej pasa, to niby ma komus humor popraic, ze "Madonna wyglada jak kolek"czy jest zylasta.Zal! Widac kase... Odpowiedz Link Zgłoś