degust 24.10.10, 00:06 jednak dość szybko zestarzały się jego prace, choć niektóre to rzeczywiście ikony popkultury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stereoclub Re: Myślałam, że Helmut to starzec 24.10.10, 02:24 Mozesz rozwinac to zdanie? Jakie prace masz na mysli? [te co sie zestarzaly] Odpowiedz Link Zgłoś
efedra zgrzyt 24.10.10, 02:46 Ciekawy artykuł, a na koniec zgrzyt językowy: "Mogłem stawić czoło jej i mogłem stawić czoło temu, co zrobili jej ciału..." Stawia się czoła, a nie czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ogrodzie Re: zgrzyt 24.10.10, 04:23 I po co to wymądrzanie się. "Czoło", stawia się czoło, to poprawna forma. Widzisz jak można się przejechać? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa_mieta Myślałam, że Helmut to starzec 25.10.10, 11:19 slowo "rżnięcie" w pierwszym zdaniu! Gratuluje.. Ach, koleżanki redaktorki,. Czy to nie przesada? Ideolo to ideolo - rozumiem, wyznaje i stosuje.. Ale ta perwersyjna przyjemność, kiedy puszczamy do druku słowo "rżnięcie". Nastepnym razem może już w tytule? Odpowiedz Link Zgłoś
labidola Myślałam, myślałam, ale... 01.11.10, 11:56 Myślałam, myślałam, ale mi rurka myśląca pękła. Hej, Newton to geniusz imaginacyjnej fotografii - nie do pojęcia dla kobitek z ich jajowodowo-macierzyńską mentalnością. Rżnąć - co za żałosna próba podłączenia się pod męski świat - niechże sz. pani da sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś