Dodaj do ulubionych

Pieniążek. Kobiety gangsterów

• oliwka-sliwka Rasistowska uwaga 07.09.07, 22:20
      Wystrój jak u bogatego Cygana?? Nigdy bym się takiej rasistowskiej uwagi po
      dziennikarzu Wysokich Obcasów nie spodziewała...
    • gczern nie żałować 08.01.08, 18:24
      te gangsterskie lachociągi mają tyle na ile zasłużyły a wręcz jeszcze im
      szczęście dopisało bo powinny z kulką brzęczącą w tym pustym łbie skończyć -
      takie to gangsterskie życie
    • koziol45 Kobiety gangsterów 08.01.08, 19:44
      Po dokładniejszej lekturze śmiem twierdzić,że opisane tu historyjki to
      bzdury.Mam koleżankę,która kiedyś pracowała w paru redakcjach i sama nie raz
      otrzymywała zlecenie napisania reportazu-"historii z życia wziętej".Ta rzekoma
      historyjka o dziewczynkach gangsterów jest tak naiwna,że opowiadać ją moga
      piętnastolatki.Niby to dealer narkotyków kupuje swojej(którejś z kolei
      nałożnicy) mieszkanie,sklep itp pierdoły.Taki dealer to kopie dziwke w d...ę i
      bierze następną.A zresztą dealer narkotykowy to zbyt "cieńki gość",żeby czynić
      przelotnym dziwkom takie prezenty
      Także zmyślacie te bzdurne historyjki kryminalno-miłosne,żeby zapełnić szpalty
      gazety.
    • koalakoala Wymyslone 08.01.08, 21:16
      Tekst wyglada na totalnie wymyslony. Wieje klamstwem, brak mu autentycznosci.
      Typowa praca domowa jakiejs mlodej dziennikareczki, ktora z nikim nie
      rozmawiala, ale ogladala duzo zlych folmow.
    • femmen4 Materialstyczne... 08.01.08, 22:32
      Moim zdaniem kobieta która jest z facetem tylko dla kasy to szmata i powinna sobie uświadomić że taki koleś jest z nią nie za jej inteligencję, wrodzony urok czy coś w tym stylu. Koleś ją choduje żeby mógł ją przelecieć. Tak drogie panie, za chciwość i materialistyczne podejście do życia płaci się dużo więcej niż można zyskać.
    • jackblackbmw Zjeby to ten co to pisze 09.01.08, 08:13
      JAK JUZ TO LEBIODKA POSPOLITA A NIE LEBIODA BO TAKIEJ ROSLINY NIE MA
      TRZEBA SIE BYŁO KSZTAŁCIĆ DZIENIKURZU I NIE MA JEJ TAM BO NAPEWNO
      NIE ROŚNIE TO CO PISZESZ TYLKO INNE ROSLINY SPYTAJ SIE BOTANIKA TO
      CI POWIE CO ROŚNIE POD TAKA MYJNIĄ
    • dariuso4 Co je do tego skłania? 09.01.08, 12:13
      Wydaje mi się że te kobiety które się godzą na takie traktowanie i zarazbiają na szmaceniu się i poniżaniu musza albo bardzo potrzebawać kasy albo mieć pusto w głowie. Niestety tymatem przewodnim w świecie dzisiejszych kobiet jest kasa. Nie masz kasy zapomnij o sexie. Materialistyczne i konsumpcyjne podejście do życia powoduje właśnie takie sytuacje, że kobieta za dostęp do luksuów staje się zwykłą wycieraczką. I jak takim można później ufać? Nie można.
    • sokrates22 Każdego mi szkoda. 10.01.08, 01:24
      Co to mnie obchodzi która dziwka żulowi jak daje i za co?.
      Mam litować się nad dziwką,żulem czy GW?.
      Każdego mi szkoda
      ale w końcu mamy demokrację i wolność wyboru.:)))
      • dariuso4 Re: Każdego mi szkoda. 10.01.08, 15:36
        W sumie to i racja. Nie ma co się przejmować pannami co dają za kase. Ich wybór i to one muszą żyć ze świadomością tego że się zeszmaciły i sku..ły. Oby tylko kiedyś nie trafiły na kolesia którego będą mogły wydoić a koleś będzie normalnym, przyzwoitym facetem.
        Jestem ciekaw jeszcze dlaczego się nie odezała jakaś lesbijska feministka, o wyglądzie faceta, która by nam powiedziała że przecież one nie miały wyjścia albo coś w tych klimatach:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka