oliwka-sliwka Rasistowska uwaga 07.09.07, 22:20 Wystrój jak u bogatego Cygana?? Nigdy bym się takiej rasistowskiej uwagi po dziennikarzu Wysokich Obcasów nie spodziewała... Odpowiedz Link Zgłoś
gczern nie żałować 08.01.08, 18:24 te gangsterskie lachociągi mają tyle na ile zasłużyły a wręcz jeszcze im szczęście dopisało bo powinny z kulką brzęczącą w tym pustym łbie skończyć - takie to gangsterskie życie Odpowiedz Link Zgłoś
koziol45 Kobiety gangsterów 08.01.08, 19:44 Po dokładniejszej lekturze śmiem twierdzić,że opisane tu historyjki to bzdury.Mam koleżankę,która kiedyś pracowała w paru redakcjach i sama nie raz otrzymywała zlecenie napisania reportazu-"historii z życia wziętej".Ta rzekoma historyjka o dziewczynkach gangsterów jest tak naiwna,że opowiadać ją moga piętnastolatki.Niby to dealer narkotyków kupuje swojej(którejś z kolei nałożnicy) mieszkanie,sklep itp pierdoły.Taki dealer to kopie dziwke w d...ę i bierze następną.A zresztą dealer narkotykowy to zbyt "cieńki gość",żeby czynić przelotnym dziwkom takie prezenty Także zmyślacie te bzdurne historyjki kryminalno-miłosne,żeby zapełnić szpalty gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
koalakoala Wymyslone 08.01.08, 21:16 Tekst wyglada na totalnie wymyslony. Wieje klamstwem, brak mu autentycznosci. Typowa praca domowa jakiejs mlodej dziennikareczki, ktora z nikim nie rozmawiala, ale ogladala duzo zlych folmow. Odpowiedz Link Zgłoś
femmen4 Materialstyczne... 08.01.08, 22:32 Moim zdaniem kobieta która jest z facetem tylko dla kasy to szmata i powinna sobie uświadomić że taki koleś jest z nią nie za jej inteligencję, wrodzony urok czy coś w tym stylu. Koleś ją choduje żeby mógł ją przelecieć. Tak drogie panie, za chciwość i materialistyczne podejście do życia płaci się dużo więcej niż można zyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
jackblackbmw Zjeby to ten co to pisze 09.01.08, 08:13 JAK JUZ TO LEBIODKA POSPOLITA A NIE LEBIODA BO TAKIEJ ROSLINY NIE MA TRZEBA SIE BYŁO KSZTAŁCIĆ DZIENIKURZU I NIE MA JEJ TAM BO NAPEWNO NIE ROŚNIE TO CO PISZESZ TYLKO INNE ROSLINY SPYTAJ SIE BOTANIKA TO CI POWIE CO ROŚNIE POD TAKA MYJNIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 Co je do tego skłania? 09.01.08, 12:13 Wydaje mi się że te kobiety które się godzą na takie traktowanie i zarazbiają na szmaceniu się i poniżaniu musza albo bardzo potrzebawać kasy albo mieć pusto w głowie. Niestety tymatem przewodnim w świecie dzisiejszych kobiet jest kasa. Nie masz kasy zapomnij o sexie. Materialistyczne i konsumpcyjne podejście do życia powoduje właśnie takie sytuacje, że kobieta za dostęp do luksuów staje się zwykłą wycieraczką. I jak takim można później ufać? Nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Każdego mi szkoda. 10.01.08, 01:24 Co to mnie obchodzi która dziwka żulowi jak daje i za co?. Mam litować się nad dziwką,żulem czy GW?. Każdego mi szkoda ale w końcu mamy demokrację i wolność wyboru.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 Re: Każdego mi szkoda. 10.01.08, 15:36 W sumie to i racja. Nie ma co się przejmować pannami co dają za kase. Ich wybór i to one muszą żyć ze świadomością tego że się zeszmaciły i sku..ły. Oby tylko kiedyś nie trafiły na kolesia którego będą mogły wydoić a koleś będzie normalnym, przyzwoitym facetem. Jestem ciekaw jeszcze dlaczego się nie odezała jakaś lesbijska feministka, o wyglądzie faceta, która by nam powiedziała że przecież one nie miały wyjścia albo coś w tych klimatach:) Odpowiedz Link Zgłoś