tygrysio_misio Re: wzruszające... 26.10.07, 22:38 chyba ogladalam o tym film...albo o bardzo podobnej historii Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 Mama Chrisa 27.10.07, 18:58 to jeste piekne I WZRUSZAJACE! kochani,wspaniali wolontariusze i cudowne,dojrzale dzieci,ktorych radosc ze spelnionego marzenia zapiera dech w piersiach.jak to wspaniale,ze sa wsrod nas na calym swiecie tacy ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mirrandel Mama Chrisa 28.10.07, 01:01 o rany, popłakałam się. To naprawdę wzruszająca historia. A najpiękniejsze jest to, że tak niewiele trzeba, by uszczęśliwić małą duszyczkę... tylko sporo zapału i dobroci. Cieszę się, że na swiecie są tacy ludie, jak mama Chrisa. Najbardziej ją podziwiam za to, że mimo śmierci synka, któremu tak dużo dała, ciągle potrafi jeszcze coś dać innym. Życzę powodzeinia wszystkim spełniaczom dziecięcych marzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Mama Chrisa 28.10.07, 12:03 az brak slow... dzieci nie powinny umierac... Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Mama Chrisa 28.10.07, 18:00 Ksiądz na religii uczył mnie, że bez Boga nic dobrego zdarzyć się nie może. A tu ateistka robi rzecz wspaniałą! A może księża uważają to za złe? Niech by się który wypowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
renap Mama Chrisa 29.10.07, 03:51 Zazdroszczę Mamie Chrisa... Miałam dane tylko trzy miesiące - moja dziewczynka nie dooczekała nawet pierwszej remisji choroby... Nie zdązyła skończyć pierwszej klasy, a marzyła o sukience do komunii... Dostałą ją ... Czy ktoś zna może tę polską organizację i może podać jakiś kontakt? Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
mirrandel Re: Mama Chrisa 30.10.07, 13:26 www.mammarzenie.org/ ta organizacja to polski odpowiednik amerykańskiej fundacji. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś