aaa202 18.09.08, 16:26 A cały smętny wywód okraszony jednym zdjęciem jednej fryzury (czy też raczej peruki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dove-vai Ostre cięcie 22.09.08, 12:03 Swietnie, a w każdym salonie fryzjerskim sami nieudacznicy, ludzie bez polotu i talentu! Zaliczyłam już wszystkie renomowane punkty w Katowicach i muszę powiedzieć , że wszędzie beznadzieja.Nikt nie sili się na indywidualny dobór fryzury a każdy pyta jak obciąć? Do tego zawodu garną się same nieuki, dlaczego? Dobry fryzjer to przecież nie tylko sprawny technicznie fachowiec ale również a może przede wszystkim talent artystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Ostre cięcie 22.09.08, 12:44 a ofiary baby Jagi poznać z daleka. biedactwa z grzyweczkami czy to pasuje czy nie. najlepsze, że każdej klientce można wmówić wszystko, jeżeli tylko odpowiednio dużo za to zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
frogs-01 Re: Ostre cięcie 27.09.08, 10:58 dove-vai napisała: > Swietnie, a w każdym salonie fryzjerskim sami nieudacznicy, ludzie > bez polotu i talentu! > Zaliczyłam już wszystkie renomowane punkty w Katowicach i muszę > powiedzieć , że wszędzie beznadzieja.Nikt nie sili się na > indywidualny dobór fryzury a każdy pyta jak obciąć? > Do tego zawodu garną się same nieuki, dlaczego? > Dobry fryzjer to przecież nie tylko sprawny technicznie fachowiec > ale również a może przede wszystkim talent artystyczny. Ludzie chętni do nauki i utalentowani idą raczej do liceum, a później na studia, a nie do zawodówki czy technikum fryzjerskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ostre cięcie 27.09.08, 20:25 Tak, a potem po tej starannej licealnej i wyzszej edukacji zostaja, dajmy na to, politykami. Moze lepiej, by ci utalentowani zajeli sie, bo ja wiem, hafciarstwem artystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
szukamspokoju Ostre cięcie 27.09.08, 10:48 ja od pewnego czasu korzystam z usług katowickiego salonu berendowicz&kublin i za każdym razem wychodzę zachwycona. wizyty tam są czasochłonne, bo dłuższą chwilę trwa dyskusja nad doborem fryzury, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik sznaucer 27.09.08, 11:09 Mój sznaucer miał taką grzywkę. Miał źle dobrany kąt nachylenia cięć. Chciał do Hupało, ale sam go strzygę. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle77 Ostre cięcie 27.09.08, 11:13 Beznadzieja..Laska od wielu lat strzyze w ten sam sposob i bierze za to absurdalne pieniadze..A te biedne dziołchy z Wawki mysla, ze sa trendi, bo maja centymetrowa grzywke..:lol: Komentarz Pana o piesku rzadzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mekeke79 Ostre cięcie 13.01.10, 14:40 hej, ostatnio szukalam w siecie tekstow o samej historii ukladania wlosow, jak to wyglądało kilka wieków temu. znalzłam cos calkiem fajnego tu www.female.pl/artykul/8928/Historia-uk%C5%82adania-w%C5%82os%C3%B3w-na-prze%C5%82omie-wiek%C3%B3w.html Odpowiedz Link Zgłoś