Dodaj do ulubionych

Mieszko Adamkiewicz i powodz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 10:39
Chcialbym namowic PatrykaP na obiektywny wywiad z Mieszkiem Adamkiewiczem.
Chcialem tylko powiedziec, ze Mieszko niezwykle ofiarnie walczyl z powodzia na
Sikorniku i Trynku (Trynku przez to nie zalalo). To po prostu wzor
samorzadowca i chyba nie przesadze mowiac, ze przyszlosc Gliwic, bedzie lezec
w jego rekach kiedys.
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Mieszko Adamkiewicz i powodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 10:54
      patryk p i obiektywizm? hahaha

mieszko a i dobry samorządowiec? hahaha
    • Gość: kum Re: Mieszko Adamkiewicz i powodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 17:19
      To przy kolejnej powodzi będzie mógł się znów wykazać, ale na radnych
      potrzebujemy lepszych. Dużo dużo lepszych kandydatów i mających jasne pojęcie,
      na czym polega właściwa troska o Gliwice i jego mieszkańców, a co jest
      szkodliwe. W tym roku tylko takich wybierzemy - oświeconych :)

Adamkiewicz wystąpił na rozprawie administracyjnej w RDOŚ w obronie DTŚ i to w
      wariancie forsowanym przez Frankiewicz. Był też ongiś za likwidacją tramwajów.
      Jednym słowem - przydupas Frankiewicza.
      To go kompletnie dyskwalifikuje.
      • artehcal Z okazji Dnia Matki do adamkiewicza 26.05.10, 12:22
        >
        > Adamkiewicz wystąpił na rozprawie administracyjnej w RDOŚ w obronie DTŚ i to w
        > wariancie forsowanym przez Frankiewicz. Był też ongiś za likwidacją tramwajów.
        > Jednym słowem - przydupas Frankiewicza.
        > To go kompletnie dyskwalifikuje.

podobno to on, miał czelność powiedzieć względem przeciwników wariantu pierwszego "na złość mamie niech mi uszy zmarzną"!?!?

Mieszko!
        czy masz dziś w dniu tak szczególnym "Dzień Matki" czelność spojrzeć swojej rodzącej cie matce prosto w oczy, informując ją o tym, co powiedziałeś wybitnemu lekarzowi i onkologowi profesorowi Chorążemu o tych odmrażanych uszach względem komercyjnego przebiegu DTŚ?

mam świadomość że moja (jak i wiele innych o tym cyniku) opinia zostanie skasowana, dlatego zabezpieczyłem jej ślad, aby pokazać co zostaje natychmiast kasowane, a za co powiadamia się prokuraturę.
        być może zostanie to użyte kiedy po dyktaturze w Gliwicach nie będzie już śladu.
        • Gość: wierszoklechta ten przydupas ma kilka biur podróży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:02
          >
          > Mieszko!
          > czy masz dziś w dniu tak szczególnym "Dzień Matki" czelność spojrzeć swojej rod
          > zącej cie matce prosto w oczy, informując ją o tym, co powiedziałeś wybitnemu l
          > ekarzowi i onkologowi profesorowi Chorążemu o tych odmrażanych uszach względem
          > komercyjnego przebiegu DTŚ?

franio lodziarz namascił niejakiego mnieszka966, i odtad chlopina nie ma problemow z dzialalnoscia, mimo ze zamowien ma jak pszcoła miodu na jesieni.

ale - kto lodziarza wspiera, temu bieda nie doskwiera!

jament
        • Gość: witek Re: Z okazji Dnia Matki do adamkiewicza IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 01:31
          Mieszko powiedział, ze wszyscy referendysci to szkodniki...
          • Gość: kural mieszko mieszał się i jąkał, jakby nie czytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 16:20
            > Mieszko powiedział, ze wszyscy referendysci to szkodniki...

mieszko podczas swego wystąpienia, został w całości nagrany z ukrytej kamery. kiedy to oglądałem, nie mogłem gostka rozpoznać, po prostu nie był sobą. widocznie ktoś, wiadomo kto, zlecił mu te słowa o odmrożonych uszach.

a więc kieruję swoją ripostę do układacza tekstu mieszkowego, być może to powiedzenie osiłka do autorytetu o odmrożonych uszach skutkuje "dzisiejszą powodzią" i spowoduje że po zawsze nikt już nie będzie próbował forsować tego utopijnego i utopionego przebiegu DTŚ.

chyba że- stawiaj sprawę franek jasno, chcecie zrobić zbiornik retencyjny na wodę dla Kłodnicy.
            ale to i tak zbyt kosztowny i idiotyczny pomysł, na takie akurat centralne miejsce w mieście!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka