Dodaj do ulubionych

lubicie futerka?bo ja nie..................(2)

17.07.05, 07:39
pięknie mi to wyciął Admin
Obserwuj wątek
    • sloneczko1 Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 17.07.05, 07:39
      www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
    • sloneczko1 [...] 17.07.05, 07:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • maaac Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 17.07.05, 08:56
        mógł wyciąć tylko mojego "kretyna" bo słusznie się należało

Moje zdanie już znasz - czy mam się powtarzać? :)
        • sloneczko1 Re: wyciął cały wątek--przecież widzisz 17.07.05, 09:20
          i naprawdę nie wiem dlaczego -
          • Gość: Bene Re: wyciął cały wątek--przecież widzisz IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.05, 09:25
            I sie dziwisz dziolcha?Jo nie wytrzimol ani minuty przi uoglondaniu tego
            pieronstwa
            • sloneczko1 Re: wyciął cały wątek--przecież widzisz 17.07.05, 09:31
              ale to mo uczulać na tekie bestialstwo--przeciesz szło je zabić jakos inaczy i
              niy na żywca obdziyrać ze skory---to jest sadyzm i okruciyństwo,co idzie sie po
              takich ludziach spodziywać,no co?------
              • sloneczko1 Re: wyciął cały wątek--przecież widzisz 17.07.05, 09:32
                miało być-takie bestialstwo
        • rico-chorzow Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 17.07.05, 14:09
          maaac napisał:

> mógł wyciąć tylko mojego "kretyna" bo słusznie się należało
          >
          > Moje zdanie już znasz - czy mam się powtarzać? :)

Skoro Pan ludzi "kretynami" nazywa,to znam pańskie zdanie o zwierzętach.
          • sloneczko1 Re: Rico 17.07.05, 14:53
            miał być tylko jego post wycięty gdzie sie tak wyraził ,a nie inne posty-------
            • rico-chorzow Re: Rico 17.07.05, 15:14
              sloneczko1 napisała:

> miał być tylko jego post wycięty gdzie sie tak wyraził ,a nie inne posty-------

Sonecko,a skond Ty wiys co miało być wyrzniynte?,mje niygdy,niykaj niy spotkało
              coby mjy ftoś wyrznoł,a bółch bylekaj,yno sam na Glywicach mjy wyrzli,moge i to
              sam wyrznom,je polske powiydzynie - ... Wam na grób -
              • sloneczko1 Re: Rico 17.07.05, 15:36
                przeciesz widzisz,że i moje som wycinane ,a macpor som pedziou,ze yno jego mog
                admin wycionc a niy cały wontek---i jak Ty sie wyrażosz tera? niy wstyd Ci?i niy
                znom takiego powiedzynia choć miyszkom w polsce
                • meg_s Re: 17.07.05, 15:39
                  słoneczko - nie myl Macpora z maaacem - Macpor nie zachowałby się jak powyższy -
                  to raz, Macpor ma odwagę wszystko co myśli pisać pod własnym nickiem - to dwa
                  • sloneczko1 Re: meg_s 17.07.05, 15:40
                    ale to macpor sie tak wczoraj wypowiedzou totysz myślauach,że dziś to on jest
                    • sloneczko1 Re: meg_s 17.07.05, 15:41
                      czyżby zaś mnie kto nabrou tu?jo chyba caukiym jusz osiwieja--------kto to je maaac?
                      • xtrmntr666 Re: meg_s 17.07.05, 15:55
                        sloneczko1 napisała:

> czyżby zaś mnie kto nabrou tu?jo chyba caukiym jusz osiwieja--------kto to je m
                        > aaac?

maaac donald's !!!
                        • macpor Dla wyjaśnienia :) 17.07.05, 21:55
                          Macpor i maaac to ta sama osoba :)
                          Jako maaac piszę na forum świat i kraj nie zawsze khmmm stonowane zdania - po
                          prostu jak widze takiego czy owego @#!$##%@@$! to mnie krew zalewa :).
                          Macpor jest bardziej moim "imieniem" gdziekolwiek je znajdziecie tam duża
                          szanasa że to ja. No i czasami zapomnę się przelogować :). To tytułem
                          wyjaśnienia.

Co do samego "kretyna" - niestety admin nie wiadomo po jaką $#@$#$% wyciął cały
                          wątek. (Hej admin wytłumaczysz się?)
                          Zarówno ze stwierdzeniem sloneczka1 że nie lubi futerek jak i moje, że nie
                          lubię nie lubiących futerek. Potem moje wyjaśnienia do sloneczka1. No i
                          propozycję rico-chorzow - żeby to mnie tak żywcem ze skóry obedrzeć. Niestety
                          na taką propozycję nic nie potrafiłem mądrzejszego wymyśleć jak nazwać
                          jego "kretynem". Przykro mi bo tak się zaczynają pyskówki sieciowe (dzięki
                          słoneczko za próby uspokajania ;) ale naprawdę nie wiem jak reagować na coś
                          takiego. Bo moich wyjaśnień to rico-chorzow już nie przeczytał. :(

Czy mam jeszcze raz wyjaśniać dlaczego nie lubię nie lubiących futerek?
                          Pozdrawiam Maciek
                          • sloneczko1 Re: Macporze 17.07.05, 22:00
                            taaaaak---chętnie to jeszcze raz przeczytam---lubię wracać do sensownych
                            postów----pozdrawiam
                            • macpor Re: Macporze 17.07.05, 22:30
                              Jak jeszcze raz to proszę bardzo :).
                              Niestety słowo w słowo nie bedzie tak samo.

Nie lubię niepotrzebnych śmierci zwierząt, nie lubię śmierci zwierząt
                              połączonych z niepotrzebnymi cierpieniami. W tym się w pełni zgadzam, że
                              zabijanie takie jak na przedstawionym filmie to skandal. Denerwują mnie też
                              eleganckie panie noszące futra raz na rok "żeby się pokazać" i to jeszcze w
                              krajach o ciepłym klimacie. To dla mnie jest niepotrzebna śmierć zwierząt
                              futerkowych.
                              Jednak jeżeli ktoś musi chodzić tam gdzie jest silny mróz, futro zwierzęce może
                              być niezbędne. Propozycja zaś zastąpienia go sztucznym wydaje mi się
                              nonsensowna - fabryki chemiczne produkujące te sztuczne futra zabijają przez
                              zanieczyszczenia czy też miejsce na zbudowanie znacznie większą ilość zwierząt
                              dzikich. Zwierzęta futerkowe jednak są specjalnie chodowane na futra. Wolę żeby
                              zginął jeden chodowlany lis niż było zatrutych kilka dzikich.

Podobnie jest z apelami o nietestowanie na zwierzętach kosmetyków (potrzeba
                              testowania lekarstw jest jednak bardziej zrozumiała). Nie bardzo mi się podoba
                              myśl wypuszczania co miesiąc nowego dezodorantu, szminki, kremu itd, który
                              różni się niewiele od poprzedniego i okupienia tego śmiercią iluś świnek
                              morskich czy królików. Czy musimy aż tak gonić za "nowościami"? Z drugiej
                              strony napisy na kosmetykach "nie testowano na zwierzętach" śmieszą i irytują
                              mnie równocześnie. Nie testowano? To znaczy nie testowano zupełnie i teraz się
                              je testuje na niczego się nie spodziewających klientach? Testowano je zamiast
                              na zwierzętach na bezrobotnych czy bezdomnych, lub jakiś "ochotnikach" z krajów
                              III świata? Opowieści o testowaniu na kulturach tkankowych czy programami
                              komputerowymi to można między bajki włożyć - organizm żywy jest jednak czymś
                              więcej.

Niestety gdy słychać obrońców zwierząt futerkowych czy obrońców zwierząt
                              laboratoryjnych takich rozważań wogóle nie słychać. Dla nich świat jest bardzo
                              prosty. Zabijanie zwierząt jest be i koniec. Może to wynika z przesiąknięcia
                              ruchów ekologicznych wegetarianizmem, który musi sobie dorabiać ideologiczne
                              podstawy? Może to dla tego że hasła aby były czytelne muszą być jak najbardziej
                              uproszczone? Nie wiem. Nie podobają mi się takie uproszczenia i dla tego:
                              >> n i e l u b i ę n i e l u b i ą c y c h f u t e r<<
                              Maciek :)
                              • sloneczko1 Re: Macporze 17.07.05, 23:00
                                i dlatego nie mam futra,ani nic ze skóry--i niestety nie jestem wegetarianką
                                ,ale mam nadzieję,że to co jem nie jest tak męczone jak na tym filmie
                                • macpor Re: Macporze 17.07.05, 23:32
                                  > i dlatego nie mam futra,ani nic ze skóry--i niestety nie jestem wegetarianką
                                  > ,ale mam nadzieję,że to co jem nie jest tak męczone jak na tym filmie

Wyroby ze skóry jeśli nie są z jakiś zwierząt egzotycznych - krokodyle, węże
                                  czy coś w tym guście możesz spokojnie kupować. Pochodzą one ze krówek czy
                                  świnek, które i tak już na mięso dla nas zabito. Myśle że lepiej żeby
                                  wykorzystać ich śmierć (brzmi to okrutnie) do ostatniego kawałka niż wybrać
                                  najlepsze kąski, a resztę wyrzucić. Ja również mam nadzieję, że służby
                                  weterynaryjne dbają żeby w rzeźniach pracowali ludzie, a nie sadyści :(.

Co do wegetarianizmu. Wszystkożerność człowieka oznacza, że ma jeść wszystko, a
                                  nie wybierać dietę wyłącznie mięsną czy wyłącznie jarską. Brak któregoś ze
                                  składników źle odbija się zarówno na zdrowiu jak i na psychice człowieka.
                                  Pomaganie sobie witaminami czy "suplementami" będącymi wytworem chemii jest dla
                                  mnie tak samo mądre jak zastępowanie futer naturalnych sztucznymi. Rozumiem
                                  indywidualne decyzje na przejście na taką czy inną dietę - ale dorabianie do
                                  tego ideologi, że przez dietę jest się czymś lepszym to mnie już
                                  śmieszy/irytuje.
                                  Jednym słowem należy zachowywać we wszystkim umiar, (w umiarze też ;).
                          • alineando Re: Dla wyjaśnienia :) 17.07.05, 22:24
                            macpor napisał:

> Zarówno ze stwierdzeniem sloneczka1 że nie lubi futerek jak i moje, że nie
                            > lubię nie lubiących futerek. Potem moje wyjaśnienia do sloneczka1. No i
                            > propozycję rico-chorzow - żeby to mnie tak żywcem ze skóry obedrzeć. Niestety
                            > na taką propozycję nic nie potrafiłem mądrzejszego wymyśleć jak nazwać
                            > jego "kretynem".

macpor, z suowym "kretyn" musisz dac´ pozoor na GW tyn pseudonim je jusz
                            zarezerwowany!!! Mie jusz kedys´ zabanowali za wic uo Leperze

"Lepper, Google i kretyn

11.05.2004, 18:15

Przeszukując zindeksowane zasoby wyszukiwarki Google pod kątem słowa "kretyn"
                            okazuje się, że na zaskakująco wysokiej, drugiej pozycji, znajduje się
                            internetowa strona sejmowa prezentująca sylwetkę posła Andrzeja Leppera. Według
                            doniesień "Gazety Wyborczej" odpowiedzialnym za ten wynik jest założyciel
                            pewnego bloga..

Dawid Kulbaka

Celem tej witryny jest przede wszystkim wyśmiewanie postaci Andrzeja Leppera i
                            jego partii Samoobrona.

W poście z 15 kwietnia br. umieszczono apel do właścicieli stron internetowych
                            by umieścili link do sejmowego biogramu Leppera na swoich stronach pod hasłem:
                            "Kretyn". Najprawdopodobniej odzew Internautów był dosyć spory i przyczyniło się
                            to do tak wysokiej pozycji strony o polityku w wynikach wyszukiwania
                            wspomnianego słowa w Google."

www.lepper.blogspot.com/

www.webinside.pl/news/391
                          • rico-chorzow Re: Dla wyjaśnienia :) 18.07.05, 08:36
                            macpor napisał:

Bo moich wyjaśnień to rico-chorzow już nie przeczytał. :(

Prawda,nie przeczytał,bo nie zdążył,ale potrafi to wyjaśnienie docenić,

gryfny pósdor,

Rico

• macpor Re: Dla wyjaśnienia :) 18.07.05, 13:32
                              :)
                              Czyli "tylko spokój może nas uratować".
                              Pozdrawiam Maciek
    • Gość: Pit Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 12:22
      Ach te "futerka" cokolwiek to oznacza.......
      • bartoszcze Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 12:24
        Bobry, Pit, bobry:)))
        • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 12:27
          bartoszcze napisał(a):

> Bobry, Pit, bobry:)))

He, he to sie tera na "to" bobry mowi.......

Pozdr!!!
          • bartoszcze Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 12:27
            Świat wg Garpa się kłania:)))
            • Gość: Pit wic o futrzanym refleksie. IP: 150.254.85.* 19.07.05, 09:21
              bartoszcze napisał(a):

> Świat wg Garpa się kłania:)))

Ja Ci na to napisze "wojskowy" wic o "futerku". Idzie se turystka gorskim
              szlakiem mo getry buty i krotka spodniczke. Naprzeciw niej idzie baca. Nagle
              zerwal sie wiatr i podniosl spodniczke turystki i ukazalo sie "futerko".
              Turystka naglem ruchem wygladzila spodniczke i patrzac na bace mowi: mo sie tyn
              refleks baco ni ? Baca na to odpowiada : u nos to sie nazywo ci....ka
              • rico-chorzow Re: wic o futrzanym refleksie. 19.07.05, 09:48
                Gość portalu: Pit napisał(a):

> bartoszcze napisał(a):
                >
                > > Świat wg Garpa się kłania:)))
                >
                > Ja Ci na to napisze "wojskowy" wic o "futerku". Idzie se turystka gorskim
                > szlakiem mo getry buty i krotka spodniczke. Naprzeciw niej idzie baca. Nagle
                > zerwal sie wiatr i podniosl spodniczke turystki i ukazalo sie "futerko".
                > Turystka naglem ruchem wygladzila spodniczke i patrzac na bace mowi: mo sie tyn
                >
                > refleks baco ni ? Baca na to odpowiada : u nos to sie nazywo ci....ka

He,he,
                Ciekawe,getry miała,
                a majtek zapomniała,
                pytanie?,dokąd,
                się ta turystka,
                wybrała?
                • labad Re: wic o futrzanym refleksie. 19.07.05, 10:21
                  nie wiedziales ze w gorach sie nie nosi majtek?
                • Gość: Pit Re: wic o futrzanym refleksie. IP: 150.254.85.* 19.07.05, 10:23
                  He,he,
                  > Ciekawe,getry miała,
                  > a majtek zapomniała,
                  > pytanie?,dokąd,
                  > się ta turystka,
                  > wybrała?

Panie Rico, honor gentelmana nakazuje nam jej o to nie pytac.
                  • breid Re: wic o futrzanym refleksie. 19.07.05, 10:28
                    a kto to jest ten "gentelman"???
                    • breid polecam gentelmannom :) 19.07.05, 10:33
                      www.jagular.com/beowulf/gentleman-titlepage.jpg
          • partoszcze Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 12:28
            Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz.
            • bartoszcze :)) n/t 18.07.05, 12:34

• partoszcze Re: :)) n/t 18.07.05, 12:36
                :)) n/t
              • alineando Re: :)) n/t 19.07.05, 18:05
                bartoszcze napisał(a):
                • bartoszcze Re: :)) n/t 20.07.05, 00:33
                  ??
                  Tzn. potrzebujesz komentarza do mojej sygnaturki?
                  :))
                  • Gość: bolo Re: :)) n/t IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.05, 00:34
                    niy
      • rico-chorzow Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 12:26

> Ach te "futerka" cokolwiek to oznacza.......

To oznacza,że widziałem ten film,jak na żywca zdzierają zwierzęciom futra,które
        nawet po tym barbrzyństwie - żyją -.
        • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 12:28
          rico-chorzow napisał:

> Gość portalu: Pit napisał(a):
          >
          > > Ach te "futerka" cokolwiek to oznacza.......
          >
          > To oznacza,że widziałem ten film,jak na żywca zdzierają zwierzęciom
          futra,które
          > nawet po tym barbrzyństwie - żyją -.

Witam pana Rico, jak zwykle musi byc pan bardzo serio, nawet w takim "tymacie"

Pozdr!!!!
          • rico-chorzow Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 12:36

> rico-chorzow napisał:
            >
            > > Gość portalu: Pit napisał(a):
            > >
            > > > Ach te "futerka" cokolwiek to oznacza.......
            > >
            > > To oznacza,że widziałem ten film,jak na żywca zdzierają zwierzęciom
            > futra,które
            > > nawet po tym barbrzyństwie - żyją -.
            >
            > Witam pana Rico, jak zwykle musi byc pan bardzo serio, nawet w takim "tymacie"
            >
            > Pozdr!!!!

Widzieliście z Bartoszcze ten film?,myślę,że po nim przejdzie Wam ochota na
            żarty nawet w tym "tymacie".
            • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 12:42
              Widzieliście z Bartoszcze ten film?,myślę,że po nim przejdzie Wam ochota na
              > żarty nawet w tym "tymacie".

Nie ogladalem panie Rico. Nie przepadam za "obroncami" zwierzat i ich terrorem
              wobec porzadnych obywateli, co wcale nie oznacza ze nie trzeba karac typkow
              znecajacych sie nad zwierzetami. Uboj zwierzat czy to futerkowych czy
              spozywczych w dzisiejszych czasach mozna robic szybko i
              wzglednie "humanitarnie".
              • maaacdonald Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 12:51
                zrob sobie chinska czapke!
                • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 13:05
                  maaacdonald napisał:

> zrob sobie chinska czapke!

Idz na frytki i cole do "Maca" zamiast bzdury pisac.
                  • maaacdonald Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 13:14
                    www.podroze.pl/obrazki/obrazki_mdom/pekin_info_chinczyk.jpg
                    • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 13:17
                      maaacdonald napisał:

> www.podroze.pl/obrazki/obrazki_mdom/pekin_info_chinczyk.jpg

Od razu widac, ze jest wegetarianinem.
              • rico-chorzow Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 13:04

> Widzieliście z Bartoszcze ten film?,myślę,że po nim przejdzie Wam ochota na
                > > żarty nawet w tym "tymacie".
                >
                > Nie ogladalem panie Rico. Nie przepadam za "obroncami" zwierzat i ich terrorem
                > wobec porzadnych obywateli, co wcale nie oznacza ze nie trzeba karac typkow
                > znecajacych sie nad zwierzetami. Uboj zwierzat czy to futerkowych czy
                > spozywczych w dzisiejszych czasach mozna robic szybko i
                > wzglednie "humanitarnie".

Szkoda,że Pan tego filmu nie widział.
                • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 13:08
                  Szkoda,że Pan tego filmu nie widział.

Domyslam sie co moglbym zobaczyc. Raz w ktoryms z dziennikow ogladalem
                  jak "panowie rzeznicy" zabijali swinie, jeszcze tylko ogluszone "traktowali"
                  wrzatkiem. Chyba tam potem wkroczyl prokurator.
                  • rico-chorzow Re: Kto by nie lubil ? 18.07.05, 13:31

> Szkoda,że Pan tego filmu nie widział.
                    >
                    >
                    > Domyslam sie co moglbym zobaczyc. Raz w ktoryms z dziennikow ogladalem
                    > jak "panowie rzeznicy" zabijali swinie, jeszcze tylko ogluszone "traktowali"
                    > wrzatkiem. Chyba tam potem wkroczyl prokurator.

Z upartością,jeszcze raz powiem,szkoda,że Pan "TEGO" filmu nie widział,może z
                    fałszywą moralnością,bo jem zwierzęce mięso i ubieram skórzanne kurtki,ale nie
                    tak i nie w ten sposób.
                    • Gość: Pit Re: Kto by nie lubil ? IP: 150.254.85.* 18.07.05, 13:34
                      Z upartością,jeszcze raz powiem,szkoda,że Pan "TEGO" filmu nie widział,może z
                      > fałszywą moralnością,bo jem zwierzęce mięso i ubieram skórzanne kurtki,ale nie
                      > tak i nie w ten sposób.

Zgadzanm sie z panem, ja nie nosze skorzanych kortek bo nie przepadam za tym.
                      Nosze ino skorzane buty. Golonka nie pogardze, drobiu nie znosze, za wyjatkiem
                      kaczki.
                      • macpor klony 18.07.05, 13:45
                        a tych to bym wirtualnie obdzierał ze skóry, powolutku i soląc....
                        • maaacdonald Re: klony 18.07.05, 13:53
                          www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1045/s94w.jpg
                        • Gość: Pit korzeń IP: 150.254.85.* 19.07.05, 17:22
                          macpor napisał:

> a tych to bym wirtualnie obdzierał ze skóry, powolutku i soląc....

Lepij obedrzyj se ze skóry i posol swoj korzeń, bo jak widze mózg masz
                          w "głowce" a nie w głowie.
                          • macpor Re: korzeń 19.07.05, 17:33
                            uderz w stół a "klon" się odezwie...
                            • Gość: Pit Re: korzeń IP: 150.254.85.* 19.07.05, 17:36
                              macpor napisał:

> uderz w stół a "klon" się odezwie...

Widze zes za malo go posolil, mozg jest nadal w "glowce".
                              • macpor Re: korzeń 19.07.05, 17:38
                                klonuj się dalej klonie jak ci to sprawia przyjemnośc...
                                • Gość: Pit Re: korzeń IP: 150.254.85.* 19.07.05, 17:41
                                  macpor napisał:

> klonuj się dalej klonie jak ci to sprawia przyjemnośc...

Tera go popieprz moze zmadrzejesz.
                                  • macpor Re: korzeń 19.07.05, 18:32
                                    Co kloniku boli cię ta nazwa? To taka przyjemność podszywać się pod kogoś
                                    innego, a tu zaczynają krytykować...
                                    • Gość: Pit Re: korzeń IP: 150.254.85.* 19.07.05, 18:39
                                      macpor napisał:

> Co kloniku boli cię ta nazwa? To taka przyjemność podszywać się pod kogoś
                                      > innego, a tu zaczynają krytykować..

Co ty pier...lisz? Co ma mnie bolec, zwij mnie jak chcesz. A pod kogo niby mam
                                      sie podszywac, pod ciebie? Nie pochlebiaj sobie.
                                      • macpor Re: korzeń 19.07.05, 18:44
                                        Kloniczku jednak Cię takie podejrzenia bolą? A może jesteś niewinny tylko
                                        analfabeta funkcjonalny i czytać ze zrozumieniem nie umiesz?
                                        • Gość: Pit Re: korzeń IP: 150.254.85.* 19.07.05, 18:47
                                          macpor napisał:

> Co kloniku boli cię ta nazwa? To taka przyjemność podszywać się pod kogoś
                                          > innego, a tu zaczynają krytykować...

Czytac nie umiesz? Co ma mnie niby bolec? Twoje brednie o moim podszywaniu sie
                                          na FG ?
                                          • macpor Re: korzeń 19.07.05, 18:55
                                            Kolega jednak wygląda na analfabetę funkcjonalnego z ostrą tendencją
                                            do "kolnicznej" miłości.
                                            Przeczytaj sobie całą gałąź wątku od początku to może zrozumiesz dlaczego można
                                            cię podejrzewać o analfabetyzm lub klonowanie. :(
                                            • Gość: Pit Re: korzeń IP: 150.254.85.* 19.07.05, 18:57
                                              macpor napisał:

> Kolega jednak wygląda na analfabetę funkcjonalnego z ostrą tendencją
                                              > do "kolnicznej" miłości.
                                              > Przeczytaj sobie całą gałąź wątku od początku to może zrozumiesz dlaczego
                                              można
                                              >
                                              > cię podejrzewać o analfabetyzm lub klonowanie. :(

Zostan z Bogiem i swoimi podejrzeniami.
                                              • macpor Re: korzeń 19.07.05, 19:01
                                                No fajnie najpierw częstujesz soleniem "korzenia", a teraz Bogiem.
                                                Gratulacje zestawienia :).
                                                • alineando Re: korzeń 19.07.05, 20:43
                                                  Pieroona kandego Maciek uo co to ino sam ci sie rozuazi?

Jake klony? Jake korzenie?
                                                  • macpor Re: korzeń 19.07.05, 20:54
                                                    Ano wpieniły mnie maaacdonaldy, labady, breidy, partoszcze i insze klony.
                                                    Pit to wziął do siebie i zareagował obrażając mnie.
                                                    No i dalej poszło z górki :). Ja tam obrazy płazem nie puszczę :))))))))))).
                                                  • blakc brafffo!!! 19.07.05, 20:55
                                                    :))))))))))).
                                                  • alineando Re: korzeń 19.07.05, 21:23
                                                    macpor napisał:

> Ano wpieniły mnie maaacdonaldy, labady, breidy, partoszcze i insze klony.
                                                    > Pit to wziął do siebie i zareagował obrażając mnie.
                                                    > No i dalej poszło z górki :). Ja tam obrazy płazem nie puszczę :))))))))))).

Maciek, stym obrazaniym to mosz recht! Ino take maue ino, cza zdziebko
                                                    rozruzniac´ kto cie obrazo jak je to jaki gupek to sie niy wolno obrazac´!!!!!
                                                    Take to napewno wiysz co gupki soom pod ochroonoom i jak bys´ sie na takego
                                                    obraziyu to bys´ ino ze siebie gupka zrobiyu.
                                                    Pretynsje sam mogymy ino miec´ do AMINA z GW. Podwiela bydzie banowou co nikere
                                                    nicki to lepi sam nigdy niy bydzie za pieroona. Mie zabanowou toch se zrobiyu
                                                    nowy nick kery mi juzajs´ zabanowou skwuli tego ze byu blank podobny. Teroski
                                                    sie nazywoom alineando ale jak mie juzajs´ zabanujoom to sie sklonuja ze
                                                    piyndziesioont razy abo i wiyncy!
                                                  • macpor Re: korzeń 19.07.05, 21:31
                                                    ok :)
                                            • Gość: bolo Re: korzeń IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.05, 20:48
                                              nie gniewaj sie, ale sprawia wrazenie jak gdybys pochodzil z chlopskiej
                                              inteligencji(?)
                                              • alineando Re: korzeń 19.07.05, 20:59
                                                Gość portalu: bolo napisał(a):

> nie gniewaj sie, ale sprawia wrazenie jak gdybys pochodzil z chlopskiej
                                                > inteligencji(?)

Tyn korzeń?
                                                • blakc Re: korzeń 19.07.05, 21:03
                                                  wlasnie (???)
                                                  • alineando Re: korzeń 19.07.05, 21:28

• Re: korzeń
                                                    alineando 19.07.2005 20:59 + odpowiedz

Gość portalu: bolo napisał(a):

> nie gniewaj sie, ale sprawia wrazenie jak gdybys pochodzil z chlopskiej
                                                    > inteligencji(?)

Tyn korzeń?

• Re: korzeń
                                                    blakc 19.07.2005 21:03 + odpowiedz

wlasnie (???)

Noo i jaki stego wyniko morau???
                                                    Proszym pan´stwa bez cygan´stwa!
                                                    Niyodcinajmy sie uod korzeni!!!
    • xtrmntr Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 18.07.05, 14:41
      trzeba sie zdecydowac - albo klikacie na koszyczek i ryzykujecie ze caly watek
      wyleci - albo macie wiecej wyczucia demokratycznego i tolerujecie nawet te
      niegrzeczne posty
      krzyk tu caly czas o demokracje i wolnosc wypowiedzi ale palec swierzbi zeby
      kogos skasowac

albo rybki albo akwarium !
      : )
      • bartoszcze Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 18.07.05, 23:30
        a czemu od kliknięcia w koszyczek cały wątek miałby wylecieć?
        (chyba że zasługuje:)
        • sloneczko1 Bartoszcze---------czeski film--------nikt nic nie 18.07.05, 23:34
          wie a cuda sie dzieją..................
    • sloneczko1 Re: robicie sobie żarty moi Panowie 19.07.05, 10:53
      specjalnie dla Pana i Panów którzy nie wiedzą o czym był temat--nawet jakby mi
      ten wątek znowu Admin wyciął albo mnie całkiem zablokował daję ten link -
      • sloneczko1 Re: Adminie--dlaczego to ciągle wycinasz? 19.07.05, 10:55
        przecież tu przychodzą poważne osoby a nie jakieś dzieciuchy ,a gdyby nawet
        przychodziły to trzeba ich na to uczulać--nie umiesz tego zrozumieć czy co?
        • jagbur [...] 19.07.05, 11:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • sloneczko1 Re: [...] 19.07.05, 11:15
            jagbur napisał:

> Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            ejże--a w którym to punkcie ,co?
            i niy rob mie za buozna bo niy jestys adminem----moze sie przedstawisz
            chociasz mnie?co?
            • sloneczk Re: [...] 19.07.05, 11:18
              milo mi :)
      • macpor Re: robicie sobie żarty moi Panowie 19.07.05, 16:12
        Zupełnie nie rozumiem dlaczego admin wycina twoje wypowiedzi, a pozostawia
        szalejące klony....
    • cechatehace Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 19.07.05, 14:07
      empatia.pl/str.php?dz=75&id=314
      empatia.pl/str.php?dz=75&id=313
      Chcielibyście nosić te futerka? Bo ja nie!!!!!!!!!!! Ci, którzy noszą futra,
      powinni nosić je umazane krwią.
      • macpor Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 19.07.05, 16:10
        > empatia.pl/str.php?dz=75&id=314
        > empatia.pl/str.php?dz=75&id=313
        > Chcielibyście nosić te futerka? Bo ja nie!!!!!!!!!!! Ci, którzy noszą futra,
        > powinni nosić je umazane krwią.
        >
        Piekne przejście od słusznego potępienia jednostkowego bestialstwa do
        generalizacji całkowicie nie uprawnionej.
        Ta drobna różnica między Indianami którzy zabijali jednego bizona i
        wykorzystywali jego ciało do ostatniej kosteczki, a białymi traperami
        mordującymi całe stado wyłącznie dla skór. Czy potępisz jednych i drugich?
        Dla mnie postępowanie Indian było całkowicie słuszne i dobre.
        • cechatehace Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 19.07.05, 16:56
          Oczywiście!! Nie potępiam Indian absolutnie, tylko takie bezmyślne i głupie
          zabijanie dla własnego widzimisię. Na tych zdjęciach jest pokazana rzeź, która
          odbywa sie co roku w Kanadzie i wierz mi, że nie dla mięsa i skór, które są
          potrzebne do przeżycia.
          Zabijanie zwierząt przez wspomnianych Indian było mądre, bo nie zabijali
          zwierzęcia tylko po to, że im się podobał język czy róg; zabijali żeby przetrwać
          i wykorzystywali wszystko łącznie z tłuszczem.
          Zabijanie dla futra, żeby sobie jakaś pańcia ponosiła dwa razy jest kretynizmem
          do potęgi!
          Wcale nie generalizuję - ani mi to w głowie :)
          • macpor Re: lubicie futerka?bo ja nie..................(2 19.07.05, 17:32
            Niestety tak zrozumiałem twoją wypowiedź.
            Cóż teraz mi się podoba znacznie lepiej. Jak chcą tak mordować te foki to potem
            powinni za karę jeść tylko ich mięso, aż je zjedzą do kóńca.
            • alineando Re: :)) n/t 19.07.05, 18:07
              bartoszcze napisał(a):

>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka