Gość: jopekpl IP: 83.168.106.* 24.09.05, 08:42 sport.onet.pl/1169051,wiadomosci.html JAKOŚ W FINALE NIE WIDZĘ DRUZYNY NIEMIEC-baleścik jak to się stałe ze ich tu nie ma???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Mistrzowstwa europy w siatkówce!!!!- 24.09.05, 16:25 Dzięki jopekpl za przypomnienie o meczu .Moja ulubiona dyscyplina,zresztą uważam ,że bardzo widowiskowa.Panie ,trzymam kciuki,dajcie z siebie wszystko.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: Mistrzowstwa europy w siatkówce!!!!- 25.09.05, 10:33 annak12 napisała: > Dzięki jopekpl za przypomnienie o meczu .Moja ulubiona dyscyplina,zresztą > uważam ,że bardzo widowiskowa.Panie ,trzymam kciuki,dajcie z siebie > wszystko.Powodzenia MIE MA ZA CO, tez to uwielbiam nawet bardziej niz piłke nozną. Muszę przyznać ze dziewczyny podniosły nam wtym meczu ciśnienie, mogły go zakończyć w trzecim secie .ale nie wazne dzisiaj FINAŁ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Mistrzowstwa Europy w siatkówce!!!! 24.09.05, 19:05 Brawo panie.Ale zacięty mecz,w napięciu trzymał,w końcówce to już wogóle! Jeszcze tylko finał! Powodzenia jutro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Mistrzowstwa Europy w siatkówce!!!! 25.09.05, 18:27 ?? no i co wygraly, bo nigdy siatkowki nie ogladam! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Mistrzowstwa Europy w siatkówce!!!! 25.09.05, 18:57 ballest napisała: > ?? no i co wygraly, bo nigdy siatkowki nie ogladam! Za chwilę zacznie się mecz.Bezpośrednia tansmisja-TVP2 godz.19.00 Trzymamy kciuki i powodzenia panie!:))Nie dajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Mistrzowstwa Europy w siatkówce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:29 Jo byda kibicowou Italikom! -- pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Mistrzowstwa Europy w siatkówce!!!! 25.09.05, 19:33 Gość portalu: ballest napisał(a): > Jo byda kibicowou Italikom! > > -- > pyrsk > Ballest To jest sport ,gra fair play.Nie podszywaj się więc pod kogoś!!! Na razie prowadzimy w setach 1:O.Tylko tak dalej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Mistrzowstwa Europy w siatkówce!!!! 25.09.05, 21:32 Jak wygraly, to gratuluje, Polki sa mi milsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl WIELKIE GRATULACJE!!!!!!! 25.09.05, 23:03 ballest napisała: > Jak wygraly, to gratuluje, Polki sa mi milsze ! Tak wygrały ,i gratulacje tym wspaniałym kobietom nalezą się jak mało komu!!!! ALE za to ballest ma teraz problem , bo twierdził stanowczo ze polacy NIGDY I W NICZYM nie pokonali niemców. A TE PANIE w 2003 w pół finale pokonali druzynę niemiecką , i wtym roku tez im się to udało!!!!(choć czeba przyznać ze mecz był wyrównany) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: WIELKIE GRATULACJE!!!!!!! 25.09.05, 23:18 W siatkowce porownujesz Niemcow z Polska, gratuluje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl porównaniePOLSKA-NIEMCY 26.09.05, 10:52 ballest napisała: > W siatkowce porownujesz Niemcow z Polska, gratuluje !!! > A DLACZEGO NIE??????!!!! PRZECIEZ TO NIE JA wielokrotnie twierdziłem, ze polacy NIGDY I W NICZYM nie pokonali Niemców !!!!tylko nie jaki Ballest, znasz takiego??? Stare i mądre przysłowie mówi NIGDY NIE MÓW NIGDY , bo moze być głupio i "smiesznie" ( tobie głupio mi" smiesznie") Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: WIELKIE GRATULACJE!!!!!!! 25.09.05, 23:46 jopekpl napisał: >Tak wygrały, i gratulacje tym wspaniałym kobietom należą się jak mało komu!!!! Brawo panie ,dzięki za wspaniałe mecze (emocji mocka):))) Po drugie udowodniłyście ,że znowu jesteśmy "górą". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=28778934 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze pytanie do jopka 25.09.05, 23:49 czy ty chcesz stac sie wierna kopia ballesta, tylko a rebours? mojej sympatii tym nie pozyskasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: pytanie do jopka 26.09.05, 10:56 bartoszcze napisał(a): > czy ty chcesz stac sie wierna kopia ballesta, tylko a rebours? > mojej sympatii tym nie pozyskasz.. > Niby w czym kopiuję ballesta???? w tym ze wytykam jego kłamstewka i bzdury które wypisuje???? .Nie dbam o niczyją sympatie po prostu nie cierpię nazistów pod zadną postacią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś