Dodaj do ulubionych

TV Polonia

25.07.01, 20:36
do zamiejscowych - oglądacie czasem? - jaka jest Wasza opinia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ballest Re: TV Polonia IP: 62.67.6.* 25.07.01, 22:38
      Nie patrzam, ale zech slyszol,ze nie jest tajol zuou. bo juz ludzie gorsze
      programy widzieli,
    • Gość: Szwager Re: TV Polonia IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.01, 23:56
      Moga ino pedziec co sam moje znajomy godajom .
      Wszaske som zgodne ze to je TV robiono wiyncyj do ludzi kere niy wiedzom jak w
      Polsce naprowdy je i idzie im konsek pierdolow wcisnonc .
      Ale czasami trefiajom sie jakes fajne programy . Kedys oglondolech z
      zaciekawiyniym "Wesolo czyli smutno" . Najciekawszy bol odcinek ze Michnikym .
      A jak to sie odbiyro we Polsce ?
    • Gość: Karl Re: TV Polonia IP: *.pppool.de 26.07.01, 00:04
      Jo w Gleiwitz nie gabia sie w polska TV, to tyz tego nie robia w Reichu!!!!
    • Gość: Mirek Re: TV Polonia IP: *.*.*.* 26.07.01, 00:34
      Polonia w Kanadzie jest liczna, zwlaszcza w Toronto i okolicach. W niektorych
      dzielnicach sie mowi ze jak rzucisz kamieniem to trafisz w Polaka. Sila rzeczy
      w radio i televizji polonia ma swoje programy rowniez. Sa nastawione na
      wydarzenia miejscowe i podobno dosyc ciekawie prowadzone. Nie ogladam, ale
      mysle ze naleze do mniejszosci.
      • Gość: Szwager Re: TV Polonia IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 09:18
        Kedys slyszolech na TV Polonia ze w Toronto je tako malo polsko knajpka kaj se
        idzie posiedziec i TV Polonia pooglondac . Podobno przilazi tam dosc duzo
        ludzi .
        • Gość: Mirek Re: TV Polonia IP: *.sympatico.ca 26.07.01, 17:16
          Szwager - nie wiem. Wiem ze jest duzo polskich knajp, wiem ze chodzi tam duzo
          ludzi aby poogladac polska tv, poczytac gazety czy po prostu pogadac, ale sam
          tam nigdy nie bylem. Mozna spedzic w Toronto cale zycie nie majac potrzeby
          nauczenia sie nawet jednego slowa po abgielsku. Naleze do tej (nabrdzo, bardzo
          nielicznej) grupy Polakow, ktorzy nawet nie wiedza kto rzadzi w Polsce i co sie
          tam w ogole dzieje. Ostatni film polski jaki widzialem to "Czerwone" a i to w
          wresji francuskiej. To forum jest moim jedynym kontaktem z krajem i tu tez
          napisalem pierwsze zdanie po Polsku od wielu, wielu lat. Przykro mi, ale nie
          jestem partnerem do rozmowy na temat tv Polonia :((
          • Gość: Szwager Re: TV Polonia IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 22:54
            Pyrsk !

Jak jo wyjyzdzolze Polski to uciykol zy mnom bez Szwecja jedyn ze Labynd , kery
            chciol dalyj uciykac do Kanady .
            Je tam u wos we Kqanadzie tysz jakis tref abo cosik inkszego kaj sie Slonzokow
            idzie trefic ?
    • Gość: andy Re: TV Polonia IP: 10.240.5.* / *.fe.bosch.de 31.07.01, 12:17
      czasami patrza ale tam w TV Polonia nyndza,
      same stare filmy puscajom, ino dziynnik jest normalny, ale reszta dno!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka