Dodaj do ulubionych

Blair musi ustapic

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.03, 21:58
Blair musi ustapic !!!

No i co , Blair jest odpowiedzialny za smierc Davida Kelly, to on probowal go
manipulowac i chcial, zeby prawdzie zaprzeczyl!
Jego rece(i Busha tez) sa zbrudzone krwia niewinnych,
Obserwuj wątek
    • Gość: ballest Re: Blair musi ustapic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.03, 20:22
      Mou pieron szczynscie, ze go niy ma w G.B, ale myslam, ze jak troszelinka
      honoru mou, to ustompi!

pyrsk
      ballest
      • Gość: Jumi Re: Blair musi ustapic IP: *.necik.pl 21.07.03, 15:17
        wydaje mi sie ze na forum "Gliwice", Twój temat nie jest najlepszy... Wejdz
        lepiej na forum ogolne. Zreszta moglbys juz skonczyc z tymi debilnymi
        antyamerykanskimi tematami.
        • Gość: ballest Re: Blair musi ustapic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.03, 17:01
          Gość portalu: Jumi napisał(a):

> wydaje mi sie ze na forum "Gliwice", Twój temat nie jest najlepszy... Wejdz
          > lepiej na forum ogolne. Zreszta moglbys juz skonczyc z tymi debilnymi
          > antyamerykanskimi tematami.

oj, nie podObaja sie Tobie moje tematy CO???, a wlasnie dlatego tu jestem!

PYRSK
          BALLEST
          • Gość: Jumi Re: Blair musi ustapic IP: *.necik.pl 21.07.03, 20:23
            Gość portalu: ballest napisał(a):

> oj, nie podObaja sie Tobie moje tematy CO???, a wlasnie dlatego tu jestem!

Dlaczego? zeby mi sie te tematy nie podobały?
    • Gość: ballest Re: Blair musi ustapic IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.03, 20:24
      Potencjał Wehrmachtu topnieje wraz z kolejnymi falami huraganowych ataków
      Wojska Polskiego. Po zajęciu Bonn i doszczętnym zniszczeniu Frankfurtu morale
      niemieckich żołnierzy spadło niemal do zera. Mimo to na południu Rzeszy
      zaciekle bronią się doborowe Dywizje SS "Vaterland", "Bismarck" i
      legendarna "Tottenkopf Panzerdivizion". Jednocześnie w centrum Niemiec trwa
      rozbrajanie nazistowskich organizacji i weryfikacja tożsamości ludności.
      Wydaje się, że każdy Niemiec zna już podstawowe polskie zwroty, takie jak "nie
      strzelać" i "poddaje się". Tymczasem Francuski Ruch Oporu przy pomocy
      Polskiego Wywiadu wzniecił powstanie narodowe w Paryżu, dla którego sygnałem
      rozpoczęcia było wysadzenie w powietrze Luwru. W kilka minut po eksplozji
      Francuzi doszli do wniosku, że trochę przesadzili, a przedstawiciele polskiego
      Wywiadu stwierdzili, że to typowy dla Francuzów przerost formy nad treścią. Po
      rozbrojeniu garnizonów niemieckich na Wieżę Eiffla spontanicznie wciągnięto
      Polską Flagę.
      • Gość: Ballest Re: Blair musi ustapic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.03, 20:38
        Jak widze, partyzantka polonijna zaczyna dzialac, ale nie spodziewam sie po
        nich nic innego , bo co ich juz Solidarnosc NAUCZYC MOGLA!
        Nie bojcie sie, ja sie sprowokowac nie dam , ja naprawde nie jestem zdolny do
        takich podlosci a partyzantka jak wiadomo, to nie germanska domena!

Do tematu:
        "Opozycja chce, by śledztwo w sprawie śmierci doktora Davida Kelly'ego
        wyjaśniło też, czy premier Blair naginał informacje wywiadowcze dla
        uzasadnienia przystąpienia Wielkiej Brytanii do wojny z Saddamem"

mysle, ze w koncu Swiat poznac musi, jakimi klamstwami i manipulacjami probuje
        sie udowodnic agresja w Iraku!

pyrsk
        ballest
        • Gość: ballest Re: Blair musi ustapic IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.03, 20:42
          Dzięki uprzejmości człowieka ukrywającego się pod pseudonimem 'Czarny Doktor'
          otrzymaliśmy niezwykły zapis jednego z programów transmitowanych przez kanał
          telewizji należący do Radia Maryja Hard Rock Station - 'Gardzę Tobą TV'.
          Ponieważ sygnał Gardzę Tobą TV jest kodowany i dociera jedynie do wybranych
          odbiorców, przechwycenie go i rozkodowanie zajęło dość sporo czasu. Mimo to
          okazało się, że było warto. Ze względu na drastyczność materiału, prezentujemy
          jedynie zapis tekstowy. Już wkrótce w naszym serwisie zamieścimy również jedną
          z audycji Radia Maryja HRS, tym razem w postaci pełnowartościowego pliku
          dźwiękowego
          • ballest Re: Blair musi ustapic 21.07.03, 20:46
            Jak widze, slaby z Ciebie sobowtor!!
            Inni byle lepsi od Ciebie, ale trudno , nie kazdy Polak potrafi!
            • Gość: ballest Re: Blair musi ustapic IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.03, 20:47
              Wczoraj późnym wieczorem Ministerstwo Informacji ogłosiło sensacyjną
              wiadomość. Po ponad miesięcznych próbach zbicia ogromnego budżetowego garbu,
              zespół najlepszych ekonomistów Wielkiej Rzeczpospolitej przy współpracy z
              przedstawicielami wszystkich ministerstw i organizacji rządowych znalazł
              rozwiązanie problemu! Przypomnijmy: słynny już garb to nadwyżka w budżecie
              Wielkiej Rzeczypospolitej, która wbrew rozpaczliwym wysiłkom ministrów rosła z
              roku na rok, aby w 2053 osiągnąć rekordowy poziom 17%. "Tak dalej być nie
              może" - mówił Minister Słusznych Kroków - "Ten garb świadczy o
              niefrasobliwości urzędników Wielkiej Rzeczypospolitej. Musi znaleźć się jakaś
              dziedzina, w której brakuje pieniędzy
              • ballest Re: Blair musi ustapic 23.07.03, 23:49
                www.tiscali.de/news/newspol.html
                Bedzie ciezko dla agresorow !
                • ballest Re: Blair musi ustapic 26.07.03, 19:17
                  GW:
                  "Kelly był kandydatem do Nobla - uważa były szef inspektorów rozbrojeniowych w
                  Iraku Rolf Ekeus

59-letni Kelly, wykształcony na Oksfordzie mikrobiolog, badaniem broni
                  biologicznej i chemicznej zajmował się od dwóch dziesięcioleci"

Tak sie nie postepuje z osobami , ktorych jedynem grzechem bylo mowienie
                  prawdy!
                  Ubolewania Blaira sa spoznione i nie na miejscu, powinien to zrobic przed
                  atakiem na Irak a nie za wszelka cene klamstwa rozprzestrzeniac!
                  • ballest Powell tez z premedytacja klamal! 30.07.03, 18:56
                    Czytajac dzisiejszy "FINANCIAL TIMES" dowiadujemy sie, ze jedyny czlowiek,
                    ktorego w rzadzie Busha respektowalem, tez klamal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka