dunajec1 16.02.10, 05:00 ...ta ryba co jadlem byla niedobra.Czyzby juz trzydniowa byla? funnyjunk.com/funny_pictures/207516/I+Think+That+Fish+I+Ate+Was+Bad/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 07:07 Bo w ogóle kto wymyślił, że duże koty muszą pić mleko? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:09 Pewnie z lenistwa...nie chciało sie kotom herbaty robić Odpowiedz Link
leziox Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:20 To nie byly koty,koty tak naprawde wcale nie powinny pic mleka bo mleko im szkodzi.Lub zaszkodzic moze. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:41 Kot powinien oić to samo co własciciel ) mineralną na ten przykład )) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:42 Tak tez przypuszczalam, bo one w naturze piją mleko tylko od matki, jak są malutkie Odpowiedz Link
pendula Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:47 Co Wy tak ciągle o tych kotach.Tak szczerze to mi sie przejadły juz te koty. Wszedzie ten temat Macie kota, czy co? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:50 pendula napisała: > Co Wy tak ciągle o tych kotach.Tak szczerze to mi sie przejadły juz te koty. > Wszedzie ten temat > Macie kota, czy co? Miałaś iść do kuchni )))) Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:57 hermina26 napisała: > Ja mam kota, a nawet trzy! Aleś zachłanna kobita jest ))))) Odpowiedz Link
hermina26 Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:01 Jakbym była zachłanna to bym miała 15 - wszystkie te które karmie pod blokiem Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:05 Ty, to tak, jak moja siostra...wraca z pracy i pod blokiem na jej widok zlatuja sie wszystkie koty bezpańskie ) Żal mi tych kocisków..ludzie są okrutni..... Odpowiedz Link
hermina26 Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:11 Też tak mam! Jak zobacze bezpańskiego psa to mam takiego doła przez cały dzień, że aż chora jestem. Kotów to mi najbardziej zima szkoda, bo w tkie mrozy, w nocy, na podwórku to sie męczą bidaki. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:16 Kiedys wracałam z pracy i po drodze spotkałam taką psią bidę...więc mówiłam do psiny, a on szedł za mną..... wlazłam do sklepu i nakupiłam żarcia, za sklepem wszystko mu to ładnie wyłożyłam i psisko dosłownie łykało... Te piwniczne okienka szczelnie pozamykane...nie dało sie otworzyć.....więc rozbiłam szybę..siostra stała na czatach, żeby nie było awantury...i kociska sobie wlazły Odpowiedz Link
hermina26 Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:27 rudka.a napisała: > Kiedys wracałam z pracy i po drodze spotkałam taką psią bidę...więc > mówiłam do psiny, a on szedł za mną..... wlazłam do sklepu i > nakupiłam żarcia, za sklepem wszystko mu to ładnie wyłożyłam i > psisko dosłownie łykało... > > Te piwniczne okienka szczelnie pozamykane...nie dało sie > otworzyć.....więc rozbiłam szybę..siostra stała na czatach, żeby nie > było awantury...i kociska sobie wlazły O jesteś słodka! Już Cię lubie bardziej. Ja tam walcze z całym moim blokiem o koty. Prosze o pomoc mojego wysokiego, zakolczywkowanego, wydziranego, z niebieskim irokezem kolege i nkt mi wtedy nie podskoczy Tak wiec karmie kotki bez przeszkód, chociaż zanim posunełam się do przemocy to dobrzy ludzi wrcajac z niedzielnej mszy wykładali kocie trutki! Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:47 Fajne są takie małe kociaki...kazdy futrzak malutki jest słodki ) Odpowiedz Link
leziox Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 14:50 Koty sa w ogole fajne,a o niczym innym gadac nie moge,bo mam naprawde kota.hahahahahahaahahahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha!!! Odpowiedz Link
hermina26 Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:02 Nie dom wariatów, a: Teatr magiczny Tylko dla obłąkanych Odpowiedz Link
hermina26 Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:12 No Hesse do paranoicznych klimatów nie bardzo pasuje, ale dom wariatów brzmiał odrobine pejoratywnie Odpowiedz Link
pendula Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 15:35 leziox napisał: > Koty sa w ogole fajne,a o niczym innym gadac nie moge,bo mam naprawde > kota.hahahahahahaahahahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha!!! Teraz to widać,ze masz DDD Proponuję zmianę zwierzyńca...chetnie bym usłyszała rżenie w wykonaniu Lezia Odpowiedz Link
leziox Re: Wydaje mi sie ze..... 16.02.10, 19:23 Rzé czasami rowniez.Zwlaszcza w obecnosci kobylki. Odpowiedz Link