tropem_misia1 01.05.10, 12:02 ale ja pokrętnie to zapodaje, bo moje ukochane zespolisko, a i tak w hołdzie Hendrix-owi skomponowane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: a we Wrocławiu 01.05.10, 16:02 w zeszłym roku było ponad 6 300 gitarzystów ...a w tym? sie zobaczy ot.com/[/url] Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: a we Wrocławiu 02.05.10, 08:39 Zazdroszczę tym, który będą mogli to zobaczyć Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a we Wrocławiu 02.05.10, 10:01 1 maja - święto gitary oglądałam tylko w TV z Małopolski ja Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a we Wrocławiu 02.05.10, 10:55 uwielbiam ten zespół, muzyka potrzebna mi jest do pisania i tyle, pomaga, jest genialnym podkładem dla moich myśli, Mała.. Cóż mała, nie chcą cię w tym domu. Musisz nauczyć się odmierzać ból małymi łykami. Powoli, by się nie zachłysnąć. Popatrz mała, przez tę ściśniętą krtań nie przedostanie się krzyk mimo, że z każdym haustem spazmatycznie wciąganego powietrza i każdym łykiem porcjowanego bólu nabiera on wielkiej mocy. Za to w twojej głowie tysiące bębnów rytmicznie odmierza krok wielkiej przegranej. Zziębniętą dłonią chłodu nieobecności, dotykając czoła starasz się uciszyć dźwięki. Wiosna już. A orkiestra gra dalej. bo życie boli ale takie teksty nie na fora na forach proszę nie brać mnie poważnie Odpowiedz Link
hermina26 Re: a we Wrocławiu 02.05.10, 11:07 Też ich lubie. U mnie w mp3 ostatnio led zeppelini. Obok Rages Against the Machine, Pearl Jam, Alice in Chains i AC/DC Prosze na miłe do południe: www.youtube.com/watch?v=t2015S3A-lg Kocham z ooooołłłłl bejbi w refrenie Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: a we Wrocławiu 02.05.10, 11:37 Dzień dobry Pobudka ładniuśka. Muzyka łagodzi obyczaje. Też mam podobnie jak Wy kikla zespołów ulubionych, a właściwie niektóre piosenki. W muzyce jest to świetne, że można się nią inspirować tak jak napisała Tropem_misia, można się uspokoić muzyką, wprowadzić w doskonały nastrój, a także dodać sobie werwy do pracy. Herminko wysłuchałam i fajniutka. Wogóle lubię dźwięk gitar, jeszcze jak grają łagodnie to mniamniuśnie Zapodam coś z naszych polskich wykonawców. Miłej niedzieli odpoczynkowej życzę. Harlem - Kora Odpowiedz Link