tropem_misia1 15.05.10, 11:11 Każde z Was ma takie. Ile razy się na nie natknie suszy ząbki. Chciałby się z nimi podzielić z innymi. Dzielcie się więc i nie żałujcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Białe ulubione: 15.05.10, 11:12 static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/m_1114954_1259184947_0_755.jpeg Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Perełka. 15.05.10, 11:50 Ja mam taką jedną niezmiennie od lat [url=httpwww.youtube.com/watch?v=JCvQ8y2OmCY&feature=related://]Włosi vs. UE[/url] Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Perełka. 19.05.10, 12:41 Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam gdzieś tu mojej żony... - Ach tak? Ja tez szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy. Doskonale nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini i bluzeczce z pięknym dekoltem. A pańska? - Nieważne! Szukajmy pańskiej! Odpowiedz Link
milky_way_1 Życie na wesoło. 21.05.10, 12:40 Sparaliżowany na obie nogi staruszek mieszkający w górach, zapragnął odpocząć na leśnej polanie. Zawieziono go do lasu na wózku inwalidzkim, zostawiając pod opieką małego wnuka. W tym czasie ze snu zimowego obudził się niedźwiedź. Wyszedł ze swej groty i skierował się w stronę staruszka. Wnuczek zaczął uciekać ile sił w nogach, wpada do domu i krzyczy: - Stało się coś strasznego! Dziadek został pożarty przez niedźwiedzia! - Nie opowiadaj głupstw, dziadek przybiegł tu już przed tobą! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Perełka nie dla wrażliwych:O wyższości zasad. 16.05.10, 14:44 Kowalscy dostali zaproszenie na imieniny. Ubrani elegancko udali się na imprezę.Weszli a tam party ,że tak powiem rozbierane.Nie chcąc odstawać od ogółu dołączyli do towarzystwa.Zgasło światło. Po 15 minutach Kowalski podbiegł zdyszany do kontaktu i zapalił światło:zaraz,zaraz!!!Trzeba ustalić jakieś zasady!!!Po raz trzeci robię loda!!!-wrzasnął. Odpowiedz Link
leziox Re: Perełka nie dla wrażliwych:O wyższości zasad 16.05.10, 15:23 O k.waaaaaa.... Odpowiedz Link
leziox Re: Perełka nie dla wrażliwych:O wyższości zasad 16.05.10, 20:03 Zadna histeria,ale niesprawiedliwosc. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Stara ja świat bajka na dobranoc. 16.05.10, 20:53 siedmiu krasnoludków postanowiło podglądnąć królewnę Śnieżkę. Jeden drugiemu hyc na ramionka i ostatniemu udało sie dosięgnąć okiem dziurkę od klucza.Tenże informował tych poniżej co sie dzieje w pokoiku. -Zdjęła bluzeczkę-powiedział. W dół poszło:zdjęła bluzeczkę,zdjęła bluzeczkę,zdjęła bluzeczkę,zdjęła bluzeczkę,zdjęła bluzeczkę,zdjęła bluzeczkę... -Zdjęła staniczek-padło z góry. Inni donieśli w dół:Zdjęła staniczek.Zdjęła staniczek.Zdjęła staniczek.Zdjęła staniczek..... Cisza. -I co,i co?-pytali co bardziej niecierpliwi. -Zdjęła majteczki-padło. zaszemrało:Zdjęła majteczki Zdjęła majteczki Zdjęła majteczki Zdjęła majteczki.... -I co?-pisnął ten stojący na samym dole. -Nic-powiedział obserwujący-stoi. Mnie też! Mnie też! Mnie też! Mnie też! Mnie też! Mnie też! Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Stara ja świat bajka na dobranoc. 16.05.10, 21:00 Miałam to Tropciu, świetne, uśmiałam się jak to wyglada w głuchym telefonie. Na uśmiech coś z moich śmiesznych zborów (takowe posiadam). Żona do męża w czasie kłótni: - Co ty sobie myślisz, ja też chcę mieć jakieś kieszonkowe! W związku z tym od dzisiaj za seks w pościeli płacisz mi 100 zł, a na dywanie 30 zł. Na to mąż: - A żeby cię babo sz...g jasny strzelił... - po czym wyszedł z domu. W celibacie wytrzymał tydzień, po tym czasie przychodzi w milczeniu do żony, kładzie stówkę na stół i patrzy na nią. Żona bez słowa zaczyna się rozbierać i kieruje się w stronę pościeli. Mąż widząc to odpowiada szybko: - Nie, nie, nie, kochana, nie myśl sobie... trzy razy na dywanie i dycha z powrotem! Odpowiedz Link
leziox Re: Stara ja świat bajka na dobranoc. 17.05.10, 10:46 Sąsiadka pyta Kowalskiej: -Musi pani być zawsze taka głośna przy seksie? -Od jutra będzie ciszej,pani Malinowska.Mój mąż wraca z delegacji. Odpowiedz Link
milky_way_1 Zdumiewajace fakty ;) 17.05.10, 11:03 Wg statystyków o nas: Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żoładka Ludzki włos wytrzymuje obciażenie 3 kg Długosć męskiego penisa jest równa długosci kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiaca miliardów bakterii Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały ten mail Mężczyzni w dalszym ciagu ogladaja swój kciuk Odpowiedz Link
milky_way_1 Zdumiewajace fakty ;) 17.05.10, 11:03 Wg statystyków o nas: Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żoładka Ludzki włos wytrzymuje obciażenie 3 kg Długosć męskiego penisa jest równa długosci kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiaca miliardów bakterii Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały ten mail Mężczyzni w dalszym ciagu ogladaja swój kciuk Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Zdumiewajace fakty ;) 17.05.10, 11:18 Spozieraj do woli, od patrzenia jeszcze nic nikomu nie ubyło. Pisać możemy wiele, ale jakby co, to pupę w troki i do domu. Komendant straży pożarnej zjawia się w remizie. Bardzo wolnym krokiem idzie korytarzem do swojego gabinetu. Siada za biurkiem, powoli wypija kawę, zagryza ciastkiem, druga kawa, trzecia. Myje ręce. Przeciąga się, ziewa, nie śpiesząc się włącza megafon, uśmiecha się pod wąsem i mówi: - No, chłopaki, zbierać się! Jest robota! Pali się urząd skarbowy... ......... Chłopak w aptece kupuje prezerwatywy, przebiera w nich, dobiera rozmiary i po kolei wymienia różne smaki: - Poproszę truskawkową, bananową, o i malinową też poproszę... Na co stojąca za nim 80-letnia babcia: - Panie!!! Będziesz się pan kochał czy kompot gotował?? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Goszcząć w Melynie? 17.05.10, 15:49 sie pytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Goszcząć w Melynie? 17.05.10, 16:12 Świetene...uroczy misiaczek jedzie do pracy Są 4 rodzaje seksu: więzienny, studencki, przedszkolny i filozoficzny. Więzienny: Jest gdzie, ale nie ma z kim. Studencki: Jest z kim, ale nie ma gdzie. Przedszkolny: Jest gdzie, jest z kim, ale nie ma czym. Filozoficzny: Jest gdzie, jest z kim, ale czy jest sens...? Odpowiedz Link
leziox Re: Goszcząć w Melynie? 21.05.10, 13:28 Siema Pendzia,milo ze zajrzalas troche pospac Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Perełka. 05.06.10, 08:33 Nie jest obleśny- jest uroczy i słodki Taki Pączuszek W dodatku przypomina mojego kolegę z pracy - tzw. Fenomena, więc oczywiście nie omieszkałam rozpowszechnić tak atrakcyjnego z jego kolejnych wcieleń Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Perełka. 05.06.10, 11:14 Uśmiech gwarantowany. A jakie ma ruchy, nie każdy szczuplutki tak potrafi. Ma chłopak poczucie rytmu. Odpowiedz Link