tropem_misia1 28.05.10, 04:56 zdyszana, a grzywka moja nie jest wstrząśnięta....a jestem pierwsza. Prawie się cieszę że już piątek i weekend się zacznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Nie piszę o 28.05.10, 05:16 planikach ,ale pragnieniu. Pragnienie jest niejednoznaczne , więc równoznaczne z marzeniem. Co ja tam?..co ja..? ech... Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Nie piszę o 28.05.10, 13:35 O rany, do okulisty mi pora... Przeczytałam "...o plemnikach" i nie mogłam znaleźć związku z pierwszym postem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie jestem 28.05.10, 05:28 A ja jestem zachrychana, na głowie bocianie gniazdo, i jestem druga, co, ze względu na pierwszą osobę, cieszy mnie bardzo Cześć Tropciu w piątek Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nie jestem 28.05.10, 05:31 Obudziłam się przed czasem.Bo wczoraj wcześnie padłam i zasnęłam kole dwudziestej. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie jestem 28.05.10, 05:34 Miałam podobnie, tylko z półtoragodzinnym przesunięciem. Zauważyłam, że odkąd zaczęła się powódź, czuję się nieswojo, jestem jakaś wymięknięta, żeby nie powiedzieć- wyprana. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Nie jestem 28.05.10, 06:16 Dzień dobry. Też nie śpię i czytam. Fajnie tak z rana jak jeszcze nie ma zamieszania. Jeszcze troszkę a sama wymięknę zewsząd coś się dzieje. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nie jestem 28.05.10, 06:17 czytać tak srana? Wieczorem i owszem..a z rana ,to jak wciągnie i przyciągnie sie przez noc Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie jestem 28.05.10, 06:29 Milky o tej, porze?? Fiu, fiu! - zaćwierkał z uznaniem wróbel Ćwirek Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Nie jestem 28.05.10, 06:36 Debuniu, ja tak wstaję zawsze. Nawet gdybym nie chciała, to i tak nie sposób spać przy takim rozgardiaszu. Wogóle to nie mam sumienia patrzeć jak sami robią sobie śniadanie, robię im sama, przecie to młodzież. A tak wogóle to reyzgnować z buziaka na pół dnia, nie... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie jestem 28.05.10, 17:37 Zależy w jakim wieku ta młodzież, ja moją już dawno przestawiłam na samodzielną kuchnię, niech się chłopak uczy radzić sobie w życiu, żeby nie wyrósł z niego potem taki leworęczny, co to oprócz wody na herbatę nic więcej nie potrafi ugotować Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nie jestem 28.05.10, 16:23 powtórzę za innymi: ktoś musi wstać , by ktoś mógł spać aha i jeszcze : bez pracy nie ma kołaczy ) Odpowiedz Link