debi_bebi Re: Być i nie być... 05.06.10, 09:19 O-o Występujesz dziś w postaci przeciwstawnej? Coś jak materia i antymateria, chociaż to chyba jeszcze nie jest TO, czym jest dziś Tropcia Odpowiedz Link
tropem_misia1 a bo to było tak... 05.06.10, 09:46 Obudziłam się po trzeciej...Ponieważ spałam , a potem sie obudziłam byłam pierwsza!.Nic prostszego jak wleź do melyny i stanąć na podium. Ale..tak se myślę..wszyscy śpią , a ja wlezę,stukać będę klawiaturą, kawę siorbać..nie wypada... no to zrobiłam sobie mój ulubiony usypiacz- owsiankę, zjadłam z mlaskiem i ponownie zasnęłam. I tak byłam, ale nie byłam pierwsza. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a bo to było tak... 05.06.10, 10:15 Czy glany sa podkute? One chyba maja metalowe czubki. Za to na kolana powalają mnie glany Szyszki made in Kraków)) Podeszwa przerasta stopę jak orbita Jowisza Odpowiedz Link
tropem_misia1 Glany 05.06.10, 11:25 Szyszki szyte sa ręcznie..a tu znalazłam w takiej wersji: Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Być 06.06.10, 06:56 O, Tropcia JEST Mnie jeszcze trochę brakuje, jak to zawsze po przebudzeniu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Być 06.06.10, 08:52 Ja też nie lepsza. Wróciłam do łóżka i znowu zasnęłam.To teraz się kiwam.Taki kiwaczek. W przód i tył. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Być 06.06.10, 10:28 też lubię, i tego z piłeczką też, choć na końcu dostaje nią w łebek Odpowiedz Link