tropem_misia1 13.07.10, 06:41 Zgrzani wszyscy? Kompy zapocone? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re:Witam wtorkowo. 13.07.10, 06:46 Mam wrażenie ,że dziś jest "dzień w którym stanęła ziemia" i moje miasto jest epicentrum gorąca. To ja sie pochwalę moim artystycznym działem: Liczę na pozytywne opinie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
exman Re:Witam wtorkowo. 13.07.10, 07:07 Postrafiam fszystkich uszytkofnikuff teko forum. Serca f kurę. Odpowiedz Link
debi_bebi Re:Witam wtorkowo. 13.07.10, 07:30 Swoja drogą, czy jak się ma większe buty, to się szybciej chodzi? A może nabiera się wielkości? Chcę więcej dzieł Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Chcesz? Masz... 13.07.10, 14:09 debi_bebi napisała: > Swoja drogą, czy jak się ma większe buty, to się szybciej chodzi? A może nabier > a > się wielkości? > Chcę więcej dzieł Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 07:28 To się nazywa oddać interes w ręce innym Rozumiem, że miś na obrazku, to Ty, a kto to jest to drobiowate? Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 09:26 debi_bebi napisała: > To się nazywa oddać interes w ręce innym > Rozumiem, że miś na obrazku, to Ty, a kto to jest to drobiowate? A nie czasem nasz Kogucik? Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:19 debi_bebi napisała: > Kogucika też kcem Poproś Tropcię, dorzuć lody w te upały...to pewni Ci namaluje Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To nie tak. 13.07.10, 14:10 debi_bebi napisała: > To się nazywa oddać interes w ręce innym > Rozumiem, że miś na obrazku, to Ty, a kto to jest to drobiowate? To Mis.io i Kurczak w Zakliczynie. Retrospekcja ze zlotu forumowego z innego forum ))))))))))) Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 09:28 Za gorąco...za wcześnie... Nawet pływanie w jeziorze nic nie pomaga, woda ciepła jak zupa Proszę nie lińczować, ale ja wole zimę Odpowiedz Link
exman Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:07 Tego jeziora to ja ci zazdroszczę, w sobotę mam zamiar uderzyć nad morze, z samego rańca. Byle do zimy, kochani, byle do zimy. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:18 exman napisał: > Tego jeziora to ja ci zazdroszczę, Tak dla ścisłości i podrażnienia...jezioro mam 10minut pieszką od domu, rowerem lub autem kolejnych z 5 do dyspozycji...ale co z tego, skoro zupa a nie woda jest w jeziorach? >...w sobotę mam zamiar uderzyć nad morze, z samego rańca. Byle do zimy, kochani, byle do zimy. Pewnie morze będzie chłodniejsze i przyjemniejsze...oby do zimy i tego się trzymajmy Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:18 Dzień dobry , dnia bez zbędnych niespodzianek życzę. Nooo...nareszcie się przyznają...do zimnolubności -.- Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:40 Dzień dobry Chciałam tylko powiedzieć, że jestem I że ciężko wrócić do pracy po kilku dniach lenistwa Odrobiny chłodu Wszystkim. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 14:30 O, dzień dobry Miło Cię widzieć po urlopie, choć doskonale wiem, że lepiej na urlopie, niż w pracy, zwłaszcza w pierwszych dniach po powrocie. Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:42 Ja jestem usprawiedliwiony... nadganiam przed wolnym.. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:50 No i siły zbierasz pewnie... Urlop z rodziną to nie byle co, tatuś musi być w formie Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 11:24 Nie jest tak źle.. Maluchy zakopią mnie w piachu , od czasu do czasu będą mnie polewali wodą ...dla ochłody.. A jak zgłodnieją albo gdy skończy sie kasa to... mnie odkopią.. To się nazywa..sielanka rodzinna, ale ja to lubię i już.. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 11:34 Bo to jest sielanka A dzieci mają większą inwencję w wymyślaniu rozrywek dla rodziców niż oni sami... dlatego trzeba dać im trochę władzy na wczasach, ku obustronnemu zadowoleniu Odpowiedz Link
leziox Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 11:40 No moze,nie znam sie na takich zabawach ani od strony dziecka ani od strony rodzica.Niemniej brzmi dosc dobrze. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 12:14 Jak nie znasz...masz przeciez własne forum, a to chwilami niewiele różni się od pracy z trudnymi dziećmi Odpowiedz Link
leziox Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 12:16 Te dzieci akurat sa juz dawno dorosle i maja swoje problemy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 14:13 leziox napisał: > Te dzieci akurat sa juz dawno dorosle i maja swoje problemy Takie stare porzekadło: Duże dzieci....duży kłopot A jeśli dołożyć fakt ,że są to trudne dzieci... Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 12:26 Jest zasadnicza różnica.... Wysiłki włożone w pracę z dzieckiem/wychowanie ...dają nadzieję.. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Czemu nikogo? 13.07.10, 10:42 )) Toż sama frajda jak rozbierasz taką...cebulkę -.- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Witam wtorkowo. 13.07.10, 14:11 czlowiek_lesny napisał: > no no, Tropciu.....talent niewymowny I tu skromnie podziękuję ))) Odpowiedz Link