debi_bebi 19.08.10, 21:18 kiedy tkwi się uparcie w tym samym graj-dołku? No jak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Ha! 19.08.10, 21:21 Wszyscy w jednym grajdole? Znają się jak łyse konie? TO: zrobić coś szalonego, czego nikt się nie spodziewa. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ha! 19.08.10, 21:30 Jak się siedzi stale w tym samym umysłowym grajdołku własnym, to trzeba niemal cudu, żeby palma odbiła Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Ha! 19.08.10, 21:33 Proste: trzeba poszukać ratownika, najlepiej płci przeciwnej Odpowiedz Link
leziox Re: Ha! 19.08.10, 21:46 Inspirujacego pobudzacza Fal mózgowych ruchacza Co by inspirowal glówke I cialo I zeby ciágle z nim-bylo malo... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ha! 19.08.10, 21:49 debi_bebi napisała: > Jak się siedzi stale w tym samym umysłowym grajdołku własnym, to trzeba niemal > cudu, żeby palma odbiła Przeca postępujemy według ustalonych wzorców, wszyscy spodziewają sie po nas takiej a nie innej reakcji lub zachowania. A tu trza wbrew samemu sobie, wbrew zasado czy wychowaniu, tudzież poglądom. Zaszokujemy nie tylko innych , ale i same siebie ))) Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Ha! 19.08.10, 21:55 Czy to napewno o wywołanie szoku chodzi? Raczej o odszukanie własnego JA. Ponad to,czego ONI oczekują. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ha! 19.08.10, 22:02 Ale wcześniej trzeba pokonać lęk przed tym, co oni powiedzą i - jak ja będę wtedy wyglądała. Dla niektórych to zbyt duże obciążenie i wolą zostać w starych koleinach. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ha! 20.08.10, 05:43 Bynajmniej. On dotyka wszystkich, chyba nawet bez wyjątków? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ha! 19.08.10, 21:59 Ale Tropciu - to jest właśnie szalenie odświeżające i inspirujące. Stagnacja to śmierć za życia. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jak można być kreatywnym, 19.08.10, 21:55 Brak tej cechy prowadzi do tego, że nie dochodzimy do zamierzonego celu. O! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 08:47 vizjonerka napisała: > Raczej, brak wytrwałości... Upór- niby negatywne, a wytrwałość - pozytywne pojecie, ale jedno i drugie prowadzi do celu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 19.08.10, 21:57 Bubiś, zaskoczyłeś mnie pozytywnie tym stwierdzeniem Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 19.08.10, 22:00 To bylo napisane z mysla o Tobie, wiec...? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 19.08.10, 22:06 Więc to znaczy, że dalej z Ciebie uparciuch Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 19.08.10, 22:15 wojego perfekcjonizmu w tej dziedzinie duzo mi jeszcze brakuje... Poza tym ja nie narzekam na swa kreatywnosc Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 05:45 Sam widzisz, jaki jesteś uparty tkwiąc w przekonaniu o mojej upartości. Nawet dźwig by Cię nie ruszył z tej pozycji. Może nie? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 07:47 Widzisz, opieram sie na wlasnych doswiadczeniach empirycznych, a nie przekonaniach W 3 sprawach jestes nie do pokonania: zlosliwosci, uporze i przekonaniu o wlasnej racji Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 09:58 Jak widzisz nie zmarnowalem 10 lat na bezowocne obserwacje. Zreszta znasz moje motto: jak cos mowie, to chyba wiem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 10:12 Wolę nie oceniać wniosków płynących z Twoich obserwacji, w końu są wyłącznie Twoje i dokładnie takie, jakie chcesz, żeby były. Ciekawi mnie tylko co z tego dalej wynika? Że wg Ciebie powinnam się zmienić na jeszcze lepsze, czy jak? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 10:35 Tych wnioskow nie powinnas nawet oceniac, bo dotycza wlasnie Ciebie. W subiektywizm sie nie bawimy. A jakie z nich plynie przeslania? Dla mnie wyrazne: nie przejmowac sie- stan nieuleczalny, dla Ciebie wnioski sa wolne. Mozesz sie zmienic na jescze lepsze. jeszcze gorsze nie istnieje Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 10:57 Jak miło to słyszeć Twoja odpowiedź w zupełności mnie usatysfakcjonowała, zwłaszcza, że kiedyś sama Ci życzyłam znalezienia co najmniej tak złego, jak ja, i nadal życzę. Znalazłeś? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 11:06 Nie, bo nie szukam Nie odpowiada mi status pszczolki ... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 17:16 Chłe, chłe, chłe, że tak się wyrażę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 17:20 nie badz taka 60 minut na godzine... Przeciez nie ma obowiazku nasladowania cie we wszystkim Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 17:56 Zwłaszcza, kiedy większość z tego wychodzi samoistnie, rzekłabym - en passant Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 18:00 To juz nie moja wina, ze masz klopoty ze sterowaniem wlasnymi... powiedzmy emocjami Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 18:02 Miałam akurat na myśli Twoje, ale w sumie postanowiłam o tym nie wspominać, bo i tak nie jest się w stanie Ciebie przegadać Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 18:07 Moje? Co moje? U mnie nic sie nie dzieje. Spokoj, cisza, brak powodow do emocjonowania sie. I tak jest dobrze... Ty mnie nie przegadasz? jak znam zycie zaraz wlaczysz 5 bieg zlosliwosci i jakos pojdzie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 20:26 Jeśli to zrobię, to tylko po to, byś mógł w pełni popisać się swą blaskomiotną elokwencją Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 20:28 nie uzywaj moich neologizmow, zlosliwcze Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 20:35 Kiedy właśnie chciałam być miła użyczając Ci nieograniczonego pola manewru w celu rozwijania Twego krasomówstwa Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 20:41 doceniam twoja milosc. Naprawde. A teraz czekam na zlosliwosci Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 08:18 Nie można trzeba wyjść z własnego pudełka czy nomen omen pudelka )) Kreatywność to otwartość na nowe. Odpowiedz Link
leziox Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 08:31 Mnie sie jakos wychodzenie z pudelka,lub raczej wyskakiwanie,nieodlacznie kojarzy z diablem. No ale to taka moja psychoza,nawet w okolicach kosciola widuje czarne postacie z zamaskowanymi rogami na czólkach... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 08:39 Bo pamietasz czasy odpustow, gdzie sprzedawano takie pudelka z wyskakujacymi diablami. A w poblizach kosciolow, ba, w nich samych, nie brak postaci ubranych na czarni. Czy maja rozki? Nie wiem. To chyba zalezy od ich gosposi Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 09:11 Odstaw już tego Goethego! Pudel's kern to bujda, trzymajmy się czarnego kota Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 17:21 Ja też tak uważam, tymczasem zauważam zapierających się nogami i rękoma, żeby tylko nie wystawić nosa poza ramkę. Nazywają to brakiem pola manewru Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 10:57 Powiem wiecej- wrecz niemozliwe... Przez 10 lat znajomosci, ona tylko udoskonala sie z w/w cechach Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 11:07 Ona nie przestanie, dopoki nie nauczy sie latac na miotle Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 11:11 To nic nie da- ona sama musi wyprobowac wszelkie za i przeciw. No i zaliczyc kilka nieszczesliwych ladowan Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak można być kreatywnym, 20.08.10, 17:19 Mnie się zdaje, że jeszcze mi nieco brakuje, ale nie ustaje w samodoskonaleniu elementarnym Buziaczek za boską reakcję Odpowiedz Link