z_oddali 06.09.10, 13:03 się zatrzymał. Co nie spojrzę na zegarek, to ta sama godzina, a może zmieniam strefy czasowe i nic o tym nie wiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Czas to 06.09.10, 13:06 A nie poruszasz sie z predkoscia swiatla przypadkiem? Odpowiedz Link
girl_32 Re: Czas to 06.09.10, 13:09 Co Ty gadasz! Mnie dziś czas tak zapierdziela,ze ledwo co butów nie pogubię Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czas to 06.09.10, 13:22 Co innego, jak pracujesz, a co innego jak czekasz na dane, które nie chcą spłynąć I czekasz, i czekasz, a potem... będziesz szukać tego czasu i butów, i czego tam jeszcze Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czas to 06.09.10, 20:14 "Odpoczywałam" podobnie w swój czas urlopowy. I wcale mi się to nie podobało. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czas to 06.09.10, 13:09 Wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że to jakaś hibernacja Nic tylko wołać o pomoc Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czas to 06.09.10, 13:23 Tylko dlaczego ten czas nie jest relatywnie długi w weekendy? Odpowiedz Link
leziox Re: Czas to 06.09.10, 15:36 Bo w weekendy nie ma obowiazkow i mozna fruwac.I wtedy radosnie czas plynie oraz szybko.a od poniedzialku sie wlecze bo sie cos musi. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Czas to 06.09.10, 18:02 "Jest czas rodzenia i czas umierania; czas sadzenia i czas wycinania tego,co sadzone; czas rozrzucania kamieni i czas zbierania kamieni;czas......." Eccl.III,2-8 Tak ze z tym czasem to roznie. Odpowiedz Link
leziox Re: Czas to 06.09.10, 18:38 A co ty tutaj za propogande dziwna rozsiewasz? Awansowales na forumowego kapelana? Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Czas to 06.09.10, 19:06 " Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw. " Phil Bosmans Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Czas to 06.09.10, 20:44 Lezio, moge i kapelanem zostac pod warunkiem ze to co wypijacie dacie "na tace" dla mnie, musze dbac o Was ,bo jak Wam watroby powysiadaja to co bede pil? Jak "tacy" nie bedzie? Odpowiedz Link
leziox Re: Czas to 06.09.10, 22:29 A pod nocnym na tace nie da rady uzbierac,tak jak to robia wszyscy,kiedy brakuje etanolu? Odpowiedz Link