Dodaj do ulubionych

Odpowiedź

13.10.12, 19:11
Re: do moderatorów
Autor: pyskata.1  13.10.12, 18:49
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz
Weszłam w logi, zresztą też Rudka skopiowała, Czarek był dodawany i usuwany przez Halusię, gdyż tak jak sama napisała zmieniał ciągle nicki i sam ją o to prosił.

Odnoszę Halusia wrażenie, że gość sobie jaja robi.

Dla kolejnej wydającej wyroki bez minimum wiedzy w temacie

A po co niby miałbym to robić ? dla jaj ? dla jaj to można robić mnóstwo rzeczy ale nie to ,jaki niby miałoby to sens, że to dla jaj ? a tak to wygląda w rzeczywistości : gdy zarejestruje nowy nick i aktywuję go to mogę pisać do woli zaś po wylogowaniu się i próbie ponownego zalogowania /na ten sam login/ ukazuje się następująca informacja :

'Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: naruszenie regulaminu. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl.'

I to dopiero są jaja jak berety big_grin tak więc z jednym masz rację Pyskata ,że gość robi sobie jaja tylko że tym gościem nie jestem ja a jakiś nawiedzony moderator portalu forum gazeta. I to by było na tyle.
Obserwuj wątek
    • girl_32 Re: Odpowiedź 13.10.12, 19:16
      A KOGO TO KURWA WSZYSTKO OBCHODZI !!!!!
      SORRY CZAREK,ALE PRZEGINASZ !!!! RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK W KÓŁKO TO SAMO CZYTAM.
      • 1_banowany Re: Odpowiedź 13.10.12, 19:23
        Ale to nie do Ciebie było Girl więc po co ta napinka !! zupełnie nie potrzebna. W porządku Pyskata, sprawa wyjaśniona i zakończona smile
    • pyskata.1 Znalazłam :) 13.10.12, 19:18
      To już wiemy, że nie moderacja Analogowego winna a portalowa. Dziękuję za odpowiedź wink
      • leziox Re: Znalazłam :) 13.10.12, 19:39
        A ja Girlaski nie poznaje dzisiaj,co taka nabzdyczona,jakby miala syndrom przedmiesiáczkowy?
        • pyskata.1 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 19:41
          Nie rozumiesz kobiet tongue_out
        • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 19:47
          A bo już mi się słuchać nie chce w kółko tego samego.Niech już lepiej ta melyna w rankingu opadnie na samo dno,bo aż się tu włazić nie chce ....błeeeeeeeeeee....
          • leziox Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:08
            A czy ja kogos zmuszam i na sile tu wciagam?Z tego co mnie wiadomo,kazdy przychodzi tu z wlasnej woli.Zas poziom danego forum zalezy w duzej mierze od poziomu jego uczestników.
            I bardzo dziekuje za zyczenia dla forum,milo to z twojej strony,Girl.
            • pyskata.1 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:22
              A ja nie znam takiego forum, na którym wszystkie tematy budziłyby moje zainteresowanie, jak mi się nie podoba, to nie czytam wink Znaczy czytam, bo inaczej nie wiedziałabym, że mi się nie podoba ale nie czytam całości big_grin

Lezio może ją pogilamy? wink
              • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:23
                Oj nie....,lepiej nietongue_out
            • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:26
              leziox napisał:

> A czy ja kogos zmuszam i na sile tu wciagam?Z tego co mnie wiadomo,kazdy przych
              > odzi tu z wlasnej woli.Zas poziom danego forum zalezy w duzej mierze od poziomu
              > jego uczestników.
              > I bardzo dziekuje za zyczenia dla forum,milo to z twojej strony,Girl.

Brrrr....,to niech chociaż nicków nie zmienia,bo ja se myślę ,że to jakiś nowy narybek do poderwania tongue_out
              • pyskata.1 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:51
                Gorzej jak okaże się babą wink
                • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 21:01
                  Cholera,o tym nie pomyślałam tongue_out
          • euroxia Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:23
            Girla, walnij malucha i od razu się wyluzujesz big_grin
            • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:24
              Nie mogę,leki biorę tongue_out
              • black-sandra Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:27
                A ja wczoraj tak popiilam ze do teraz dochodze do siebie kurna do 3 rano pilysmy ale nie zaluje smile choc lekow zapomnialam zażyć ale może sie to specjalnie nie odbije na moim zdrowiusmile
                • leziox Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:35
                  No tak,leki i alkohol nie zawsze ida w parze.Nie mozna miec dwóch przyjemnosci naraz.Chyba ze psychotropy z alkoholem,wtedy mozna miec ciekawe wizje.
                  • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 20:50
                    Albo ciekawie stracić życie....
                    • super.halusia Re: Znalazłam :) Girl 13.10.12, 21:18
                      Girl,z jednej strony dobrze jest wyjaśnić pewne kwestie,bo osądzano mnie że ja to robię,a ja Bogu Ducha winna jestem,nie nerwujsia bo to urodzie szkodzikisskisskiss
                      • girl_32 Re: Znalazłam :) Girl 13.10.12, 21:20
                        Za dużo ostatnio nerwów mam i chociaż tu chciałam odreagować a tu wciąż to samo....grrrrr...
                      • pyskata.1 Re: Znalazłam :) Girl 13.10.12, 21:20
                        A gdzie buzi dla Pysi za wyjaśnienie "temata"? Hę?
                        • super.halusia Re: Znalazłam :) Pyskata 13.10.12, 21:24
                          maszkisskisskisskisskisskisskissjak za mało to zapraszam do mojej miejscowości oraz Twojejbig_grin
                          • pyskata.1 Re: Znalazłam :) Pyskata 13.10.12, 21:35
                            Pod warunkiem, że podasz te same kabanosy co ostatnio wink
                            • super.halusia Re: Znalazłam :) Pyskata 13.10.12, 21:49
                              z pewnością takbig_grin
                    • banowany.1 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 21:41
                      Tu zacząłem i tu zakończę. Do Ciebie Lezio /i nie tylko do Ciebie/ nic nie mam - ale ja pierdykam taką gościnność. Nie będę bez przerwy się tłumaczył z tego co już wytłumaczyłem i to nie raz bo ciągle o to samo komuś biega i wciąż oskarża. Ale jak widać do niektórych łepetynek to nie dociera - że kuźwa jego w gajowego bez zmian logo nie mogę pisać !!! a może dociera tylko powód jest inny, moja obecność niektórym przeszkadza ? no to miłego Lezio więcej nie będę się narzucał. Bo ja jak cygan i na łaskę kładę laskę. Cz.
                      • girl_32 Re: Znalazłam :) 13.10.12, 21:45
                        Winny się wciąż tłumaczy wiesz? Nie wiem o co biega i guzik mnie to obchodzi,ale czasem poczytaj siebie to może dotrze to do Twojej łepetyny o co innym chodzi. Ludzie tu przychodzą odreagować dzień codzienny a nie wysłuchiwać wciąż tego samego bełkotu. Dosyć mam tego na co dzień więc sorry jeśli uraziłam męską dumę ,ale musiał Ci to w końcu ktoś powiedzieć.
                        Podejrzewam ,że teraz ja będę potencjalnym wrogiem ,ale czego się tu nie przeżyło od tych parunastu lat.....
                        • leziox Re: Znalazłam :) 13.10.12, 22:02
                          To jest forum na którym kazdy swoje bolaczki moze wyjasnic.
                          Czarek jest ciagle banowany i ciagle musi zmieniac nicki.Innym przeszkadza gadanie o tym,ale kazdy musi jakos zyc i trzeba dac zyc innym.
                          Ja mysle ze Czarek jest na tyle rozpoznawalny,ze nie ma problemu z jego identyfikacja,mozna o tym przestac gadac i pisac o pierdolach,nie udajac ksiezniczki z fochami ani ksiecia z ciezko zranionym sercem.
                          Wtedy bedziemy wszyscy mniej czy wiecej szczesliwi.Tutaj.
                          Bo real to co innego.
                          • 1zorro-bis Re: Znalazłam :) 14.10.12, 08:13
                            jak zmieni nicka na "Swiety Aniol" to go tez rozpoznam.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka