Dodaj do ulubionych

przed północą :)

10.01.13, 23:31
dzieci już śpią snem takim,że pozazdrościć tylko
a tu duszyczka się zbłąkała i drugiej bratniej szuka smile
Obserwuj wątek
    • leziox Re: przed północą :) 11.01.13, 00:09
      No to zadzwon do mnie jesli nie chcesz na gg gadac.
      To pogadamy Lidziucha.
      • leziox Re: przed północą :) 11.01.13, 00:15
        Chyba zadusilem temat big_grin
        • tropem_misia1 Re: przed północą :) 11.01.13, 03:44
          Po północy też można zastraszyć......tongue_out
          • debi_bebi Re: przed północą :) 11.01.13, 05:33
            Prawidłwo jest straszyć o północy albo po. Bo co to za straszenie przed północą? Mało kto by skojarzył, że to straszenie smile
            • tropem_misia1 Re: przed północą :) 11.01.13, 05:51
              a w ogóle to strasznie miło spotkać kogoś kto o tej porze jest tu jest tam big_grin
              • debi_bebi Re: przed północą :) 11.01.13, 05:57
                Też się cieszę zawsze, kiedy Cię widzę, ale najbardziej, kiedy w tym samym czasie i możemy pogadać na bieżąco smile
                • tropem_misia1 Re: przed północą :) 11.01.13, 06:02
                  sama nie wiem co mię zwlokło w pół do czwartej z łoża!!
                  zaliczyłam kawę
                  partię kości
                  i obiegłam forasmile)
                  • debi_bebi Re: przed północą :) 11.01.13, 06:05
                    Ja tak wczoraj miałam. W okolicach czwartej byłam rześka jak, jak....jak co? Świeża marchewka?
                    • tropem_misia1 Re: przed północą :) 11.01.13, 06:09
                      Stawiam raczej na miętęsmile)
                      • black-sandra Re: przed północą :) 11.01.13, 09:19
                        Strasznie mocno Was podziwiam z tym rannym wstawaniem i jeszcze rześkim samopoczuciem smile
                        Ja mam problem ostatnio wstać o 6 30 , masakra !
                        • leziox Re: przed północą :) 11.01.13, 11:59
                          Dlatego jak widac,wstajesz po 9ej smile
                          • czarek_sz Re: przed północą :) 11.01.13, 14:22
                            Ciekawy tytuł wątku zapodała Lidka - 'przed północą' smile jako kolejny proponowałbym 'bladym świtem' później 'w samo południe' no i na koniec 'Brunet wieczorową porą' smile po czym ponownie wracamy do godziny duchów a więc pory zarezerwowanej dla wampirów, ludożerców, wilkołaków ,psychopatycznych gwałcicieli oraz morderców prostytutek smile
                            • lidka449 Re: przed północą :) 11.01.13, 17:43
                              witam w porze wieczornej - będzie bezpiecznie big_grin
                              • leziox Re: przed północą :) 11.01.13, 18:32
                                Znowu bedziesz chciala pogadac?
                                Cos mi sie wydaje ze to ja tu robie za jakiegos psychopatycznego zabójce,biorac pod uwage jak bardzo Lidka broni sie przed rozmowami ze mna big_grin
                                • lidka449 Re: przed północą :) 11.01.13, 18:51
                                  Lezio toć wiem,ze strach ma wielkie oczy - nie gotowam na gg
                                  czy to jakoś mnie dyskryminuje w jakiś sposób wink
                                  będę Cię nawiedzać na forum - ale bez natręctwa - tak się niegroźnie posnuję big_grin
                                  • leziox Re: przed północą :) 11.01.13, 19:03
                                    No tak tak ja wszystko rozumiem tylko kwestia taka ze snujesz sie nocami po forumie i chcesz pogadac,czlek chce duszy biednej pokutujacej pomoc a dusza ucieka.
                                    O-i badz tu pomocny. smile
                                    • lidka449 Re: przed północą :) 11.01.13, 19:06
                                      że masz wrażliwe serducho - to widać i wielkie dzięki Lezio big_grin
                                    • debi_bebi Re: przed północą :) 11.01.13, 20:01
                                      To bez GG nie da się pomóc zabłąkanej nocą duszy????
                                      • leziox Re: przed północą :) 11.01.13, 20:52
                                        Nie da sie,jesli dusza przed tele tez ma stracha.
                                        A wodá swieconá nie dorzucé.
                                        • girl_32 Re: przed północą :) 11.01.13, 21:10
                                          Może wodą rozmowną lepiej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka