czarek_sz 11.02.13, 19:42 Mireille Mathieu - A Santa Maria Znacie ? poznałem swoją przy piosence Mirelle - Akropolis. Poszczęściła mi ta piękna dziewczyna. Żyjecie ? Lezio dychasz ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: karnawał trwa 11.02.13, 21:57 A jakos dzisiaj ruchu nie ma.Pewnie wszyscy jeszcze oszolomieni poniedzialkowa pracá. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: karnawał trwa 12.02.13, 16:35 Wczoraj popiłem trochę, dzisiaj odpoczywam sącząc tyskie. Ale powoli . Janeczka mówi że jutro bierze mnie za ryj i na dziesiątą na Popielec do kościółka oczywiście że pójdę. Janeczka to dla mnie przewodnik życiowy i jedno powiem, związek z Nią to moja życiowa wygrana. Kurwa mać Myślę że w każdym związku kobieta pełni szczególną rolę. Stabilizuje związek daje ciepło i w ogóle, cementuje. A Ty jak sądzisz Halusiu ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: karnawał trwa 12.02.13, 17:14 Żebyś wiedziała Halusiu że Wy bardziej sobie poradzicie bez nas niż my bez Was. Dlaczego tak jest ? jesteście samicami, macie większą wolę przetrwania i przedłużenia gatunku. Samiec zapyli i spieprza no u ludzi jest inaczej. Samiec dba o samicę i dzieci. Przynajmniej powinien. Zawsze martwiłem się żeby kasy nie brakło i przez 40 lat razem nigdy grosza Janeczce nie wypomniałem który lekko mi nie przychodził. A żona ? miała gorzej i nigdy słowa skargi z Jej ust. Rozumieć jedno i drugie to.......wiadomo co wzajemny szacunek we wkład we związek. Odpowiedz Link
super.halusia Re: karnawał trwa 12.02.13, 17:55 A tak na marginesie,ociągasz się z analogowym Odpowiedz Link
leziox Re: karnawał trwa 12.02.13, 22:50 A co to za reklamowanie w sprawie wlasnej na melynie,he?Postawila polówke ze sobie pozwala? Odpowiedz Link