czarek_sz 16.04.13, 14:28 Muszę to zaznaczyć. To zdjęcie to cudo. Ło se powiedziałem cudo zdjątko. Nasza przaśna, moherowa ,Jezu jaka piękna Ona Ojczyzna moja kochana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Cudo 16.04.13, 14:40 Serdeczne dzieki,Czarku za ocene fotki. Ale musze Cie wyprowadzic z bledu-to zdjecie pokazuje Badenie-Wirttembergie,a nie Polske. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 16.04.13, 15:21 hihi... tak myslalam.... jednym slowem te oslawione pola, laki, łany, wierzby placzace itd.... w calej Europie wygladaja tak samo wiec ten element, jako podstawa tesnkoty - odpada Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 16.04.13, 15:31 Wierzb placzacych to u mnie nawet calkiem sporo rosnie-a jakie okazale sá.Miodzio. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 16.04.13, 15:44 Po czasie pomyślałem że walnąłem babola bo za czysto jak na nasze. Nie szkodzi. Tam gdzie jeżdżę porządki z Janeczką zaczynamy od sprzątania okolicy. Z obrzydzeniem nieraz ale zawsze. Lubię ład i porządek kolo siebie kto mnie zna ten wie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Cudo 16.04.13, 20:24 No pewnie, no pewnie, kto by u nas zasiał tak równo - pod linijkę. Zaraz zdało mi się to podejrzane Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 16.04.13, 20:35 Mamusia zawsze robi pod linijkę. I zawsze bardzo smacznie. Mamusia Natura. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Cudo 16.04.13, 20:44 Ale ja nie mówię o siusianiu pod krzaczek w bezwietrzna pogodę, tylko o sianiu Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 16.04.13, 22:00 Toz nikt nie sadzi roslinek recznie jesli duze pole jest,tylko robi sie to maszynowo i wtedy zawsze wyglada jak pod linijeczke.Podejrzewam ze to jakies oziminy,bo nikt tam niczego nie sial w sniegu i zamieci,a jak snieg zszedl to tez nikogo na polu jeszcze nie bylo,tylko zaczelo toto zielone wylazic samo.Wiec musialo przelezakowac pod ziemia,czekajac na ciepelko. No a teraz wylazi. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 16.04.13, 22:28 Pamiętaj Lezio że zielone to zawsze zielone. Posadzone zasadzone, obojętnie. Zawsze zielone. Gdy w krzaki chodziliśmy na imieninówkę to nikt nie zastanawiał się czy sztuczne. Właziło się i się chlało. Bo na krzywy ryj .Ale zawsze zielone. Swojskie. Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 16.04.13, 22:33 Zawsze twierdze ze krzaczory na wiosne najlepsze sa do popijania z towarzychem.Jak juz ziemia ciepla jest to wilka sie nie zlapie,a zreszta mozna siedziec na placie steropianu buchnietego z pobliskiej budowy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 17.04.13, 10:22 Rosówki też wiosną z gleby wyłażą. Ale po deszczu tylko. Z latarką wychodziło się z wieczora /przed rybaczeniem/ ze sportem w ręku i nosem przy glebie. I za kark i do słoika. glizdę. Teraz się kupuje. Pudełko czerwonych trzy zeta. Nieraz na dwa razy wystarczy albo nawet na trzy, jak nie biorą. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 17.04.13, 10:29 Kiedyś nie steropian ale cegłówki albo pieńki. Na tym cztery litery się sadowiło albo na stojaka, jak siedziska nie było. Było też tak, że szkiełka nie było. Co się robiło ? mykało się po krzakach i filowało. Bo był taki obyczaj wśród pijaków. Że nie tłukło się musztardówki tylko chowało na zaś. Na drzewo na ogół, na gałąź się nadziewało. Na zaś. Się korzystało po koleżeńsku z tego samego garnucha leziox napisał: > Zawsze twierdze ze krzaczory na wiosne najlepsze sa do popijania z towarzychem. > Jak juz ziemia ciepla jest to wilka sie nie zlapie,a zreszta mozna siedziec na > placie steropianu buchnietego z pobliskiej budowy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Cudo 17.04.13, 19:27 Tutaj bym polemizowała, bo i siewnikiem można jeździć po polu zygzakiem Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Cudo 17.04.13, 20:32 To zdjęcie cudne jest, takie sielkie i anielskie Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 17.04.13, 21:01 Siewnikiem po polu i zygzakiem To trzeba byc ostro nawalonym Odpowiedz Link
anus-hka Re: Cudo 17.04.13, 21:19 Nawalonym zygzakiem? czemu nie - stawiam na kukurydze jak na moje oko) Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 17.04.13, 23:09 I najlepiej to zasiac tak,aby z samolotu mozna bylo wyraznie odczytac olbrzymi napis:Fuck You! np albo jakis równie udany. Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Cudo 18.04.13, 10:41 Zdjęcie cudo .... tylko nie wiem co tam Leziowi wyłazi. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 10:50 Po lewo, przy drodze chyba owocowe. Jabłonki ? w dalszej scenerii liściasty las. Po prawej zaorane i posiane. Co ? bo różne są. Z przodu jedzie ciężarówka. Może gorzałę wiezie na Leziową melinę ? ogólnie sielanka. Tylko wejść w ten las i walnąć się w mech. Obznajomić się z kleszczami i żukami. Z tubylcami tego lasu. Masko ! przykro mi. Że tak mnie potraktowałaś. Bardzo żałuję. Pzdr. Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 18.04.13, 11:01 Czarus,Czarus.Jak tak dalej bedziesz marudzic,to cie zapakujemy w to auto wiozáce gorzale na melyne i zostawimy w lesie bez gaci na czas jakis,abys mógl otrzezwiec i zaczac myslec logicznie,przypominajac sobie,jak czytac tekst pisany,zeby go wlasciwie zrozumiec. Potem moze cie odkujemy od drzewka,ale jak nie pomoze,to wsadzimy z gola dupa w mrowisko i potrzymamy z godzine albo dwie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 11:20 Proponujesz bym był za a nawet przeciw ? nie potrafię. Nie potrafię kłamać, mieć dwie twarze. Po prostu nie potrafię tak. Bo boso ale w ostrogach. To moja dewiza. A tak na marginesie. O co cała ta chryjka ? o mojego starego. Śmieszne jest że pomówienie wzięło górę nad zdrowym rozsądkiem. Nawet tutaj. W Melynie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 12:29 A tak na marginesie. Widzę że wielu ludziom net odbija. Są tacy co chcą pogadać są tacy co awanturka są intryganci też. Wielu myśli że są nieczytelni, że kamuflują się w wystarczający sposób by nie być rozpoznanym, co do charakteru swego. Nie da się ukryć swojego ego. Na Leziowej są fajni ludzie. I czy wylecę stąd kiedyś czy nie to mówię co myślę. Howg. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 13:12 czarek_sz napisał(a): > A tak na marginesie. Widzę że wielu ludziom net odbija. Są tacy co chcą pogadać > są tacy co awanturka są intryganci też. Wielu myśli że są nieczytelni, że kamu > flują się w wystarczający sposób by nie być rozpoznanym, co do charakteru swego > . Nie da się ukryć swojego ego. Na Leziowej są fajni ludzie. I czy wylecę stąd > kiedyś czy nie to mówię co myślę. Howg. A Ty co zrobiles u mnie?... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 13:44 No co niby zrobiłem ? zabiłem kogoś ? daj spokój dobrze ? m.maska napisała: > czarek_sz napisał(a): > > > A tak na marginesie. Widzę że wielu ludziom net odbija. Są tacy co chcą p > ogadać > > są tacy co awanturka są intryganci też. Wielu myśli że są nieczyt > elni, że kamu > > flują się w wystarczający sposób by nie być rozpoznanym, co do charakteru > swego > > . Nie da się ukryć swojego ego. Na Leziowej są fajni ludzie. I czy wylecę > stąd > > kiedyś czy nie to mówię co myślę. Howg. > > A Ty co zrobiles u mnie?... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 14:02 czarek_sz napisał(a): > No co niby zrobiłem ? zabiłem kogoś ? daj spokój dobrze ? mam nieodparte wrażenie że przeżywam Déjà vu i chce mi się zaśpiewać z Maryla Rodowicz: "Ale to już było..." Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 14:27 Ty nie przeżywasz, Ty wegetujesz i trwasz. Jak ameba. loczek62 napisał: > czarek_sz napisał(a): > > > No co niby zrobiłem ? zabiłem kogoś ? daj spokój dobrze ? > > mam nieodparte wrażenie że przeżywam Déjà vu i chce mi się zaśpiewać z Mar > yla Rodowicz: "Ale to już było..." > > Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 14:34 Mam zagadkę. Co odpowie Czarek oglądający telewizję na pytanie. Co robisz? Jak to co, Trwam! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 14:56 Wiesz o czym świadczy ten 'dowcip' ? o Twojej głupocie loczek62 napisał: > Mam zagadkę. Co odpowie Czarek oglądający telewizję na pytanie. Co robisz? Jak > to co, Trwam! Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 14:58 czarek_sz napisał(a): > Wiesz o czym świadczy ten 'dowcip' ? o Twojej głupocie > loczek62 napisał: A ja myślałem że twoja reakcja o Twoim prostactwie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 15:13 Bardziej prostackiego i zbydlęconego osobnika jak Ty w życiu nie poznałem. A znałem różnych także kapusiów. Ty bijesz wszystkich na głowę. Swoim prymitywizmem i dziadostwem. Jesteś zerem Loczek. loczek62 napisał: > czarek_sz napisał(a): > > > Wiesz o czym świadczy ten 'dowcip' ? o Twojej głupocie > > loczek62 napisał: > A ja myślałem że twoja reakcja o Twoim prostactwie. > > Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 15:31 czarek_sz napisał(a): > Bardziej prostackiego i zbydlęconego osobnika jak Ty w życiu nie poznałem. A zn > ałem różnych także kapusiów. Ty bijesz wszystkich na głowę. Swoim prymitywizmem > i dziadostwem. Jesteś zerem Loczek. > loczek62 napisał: > > > czarek_sz napisał(a): > > > > > Wiesz o czym świadczy ten 'dowcip' ? o Twojej głupocie > > > loczek62 napisał: > > A ja myślałem że twoja reakcja o Twoim prostactwie. > > > > Uuuuuuuups... powtorka z rozrywki ? A ja Ci powiem jedno i nie tylko Tobie, ale kazdemu i powtarzalam to juz wielokrotnie... kazdy kto innego nazywa glupim - sam sobie wystawia swiadectwo... bo niby jakie masz uprawnienia do oceny madrosci czy glupoty ludzi? masz jakis certyfikat, ktory upowaznia Ciebie akurat do takich ocen? Nawet analfabeta w Afryce ma swoja madrosc, bo umie przetrwac w tamtych warunkach, w jakich my bysmy juz dawno wypadli z obiegu... wiec ogranicz te swoje "glupi/glupia" a jak Ci to sprawia taka satysfakcje i radosc, to sobie kup spray i napisz to na murze: maska jest gupia a potem na to napluj - chyba nawet nie zauwazasz, ze to co robisz jest po prostu niepowazne... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 16:04 Wiem że hołubisz Loczka a On bawi się /Tobą chociaż myślisz że przeciwnie/, do czasu. Mam to gdzieś. Czy wiesz od czego w ogóle się zaczęło ? nienawiść Loczka do mnie ? no pomyśl. Głowa nie zaboli Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 16:10 Obiektywnie czytając Twoje epitety pod moim adresem można wyczytać że pałasz miłością i uwielbieniem. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 16:15 czarek_sz napisał(a): > Wiem że hołubisz Loczka a On bawi się /Tobą chociaż myślisz że przeciwnie/, do > czasu. Mam to gdzieś. Czy wiesz od czego w ogóle się zaczęło ? nienawiść Loczka > do mnie ? no pomyśl. Głowa nie zaboli Czarek, nikogo nie holubie, ale Twoje wystepy i akcje znam az za dobrze... nagrabiles sobie przez te lata, nie tylko u mnie, ale u bardzo wielu nautow - dopoki przyjmujesz interpretacje, ze ludzie Cie wywalaja za poglady niczego nie musisz zmieniac a fakt, ze nieustannie robisz zadymy jakos umyka Twojej uwadze... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 16:21 Niech będzie po Twojemu. Cieszysz się ? ja tak czuję ulgę. Że Ci ustąpiłem. Ja wstrętny Czarek. Syn Ojca kłamcy. Podpisałaś się pod tym i to jest haniebne. Bądź zdrowa. m.maska napisała: > czarek_sz napisał(a): > > > Wiem że hołubisz Loczka a On bawi się /Tobą chociaż myślisz że przeciwnie > /, do > > czasu. Mam to gdzieś. Czy wiesz od czego w ogóle się zaczęło ? nienawiść > Loczka > > do mnie ? no pomyśl. Głowa nie zaboli > > Czarek, nikogo nie holubie, ale Twoje wystepy i akcje znam az za dobrze... nagr > abiles sobie przez te lata, nie tylko u mnie, ale u bardzo wielu nautow - dopok > i przyjmujesz interpretacje, ze ludzie Cie wywalaja za poglady niczego nie musi > sz zmieniac a fakt, ze nieustannie robisz zadymy jakos umyka Twojej uwadze... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 16:27 Skoro chcesz nazywać swojego tatę kłamcą nie można Ci zabronić. Ale z pełną stanowczością mówię. Nikt Twojego tatę na forum nigdy tak nie nazwał i to są tylko Twoje insynuacje. Widać słabo przędziesz że się posuwasz do takich nikczemności względem swojego ojca. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 16:41 Ja w ogole sobie nie przypominam, zeby jego ojciec na forum sie wypowiadal - ale w ten sposob mozna wysnuc kazda teorie... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 16:45 Nie ja nazwałem swojego Ojca kłamcą, Ty to zrobiłeś. Kto chce cofnie się do marca i kwietnia 20012 i poczyta na salonie odrzuconych. Twoje oszczerstwa pod adresem mojego starego. Jesteś zakłamanym kundlem Loczku a Twoje kłamstwa i oszczerstwa są na forum. I Twoje zobowiązanie że masz dojścia i że sprawdzisz - czas pokazał że gówno masz a nie dojścia. Jesteś pętak Loczku. Który pluje jadem na lepszych od siebie. Na lepszych znaczy na tych którzy nie oczerniają jak Ty. loczek62 napisał: > Skoro chcesz nazywać swojego tatę kłamcą nie można Ci zabronić. Ale z pełną sta > nowczością mówię. Nikt Twojego tatę na forum nigdy tak nie nazwał i to są tylko > Twoje insynuacje. Widać słabo przędziesz że się posuwasz do takich nikczemnośc > i względem swojego ojca. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 16:53 Nigdy Twojego ojca nie nazwałem kłamcą i nikt na forum tego nie zrobił. Gonisz w piętkę. I jeszcze raz sprawdź dokładnie etymologię słowa "oczernić". Przeczytaj kilkakrotnie aż zrozumiesz. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 16:58 Znalazłem coś ciekawego i po analizie śmiem twierdzić że pasuje jak ulał: "Pseudologia, mitomania (łac. mitomania) lub też kłamstwo patologiczne, zespół Delbrücka – patologiczna skłonność do kłamania, zatajania prawdy i opowiadania zmyślonych historii, przedstawiających najczęściej opowiadającego w korzystnym świetle. Pseudologia różni się tym od zwykłego kłamstwa, że osoba opowiadająca sama nie jest w stanie oddzielić prawdy od własnej fantazji. Zespół opisał jako pierwszy Anton Delbrück..." Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 17:08 Twoja bezczelność nie ma granic. Kto zarzucał mi że kłamię, że mój stary jeździ jeszcze taksówką ? Ty i Madziulec. Potoki jadu wylewaliście na mnie a zarazem na starego. No bo niby jak ja kłamię to mój stary też. Jesteś łajnem Loczku i nie zmienisz tego. Próbujesz to odkręcić ale nie da się. Jesteś podłym oszczercą. Dla mnie zerem któremu brak odwagi by przeprosić za pomówienie. Jesteś też tchórzem Loczku. Ps. Stary do dziś jeździ taksą. I 91 skończone. Opluj Loczku obesraj co napisałem. loczek62 napisał: > Znalazłem coś ciekawego i po analizie śmiem twierdzić że pasuje jak ulał: > "Pseudologia, mitomania (łac. mitomania) lub też kłamstwo patologiczne, zespół > Delbrücka – patologiczna skłonność do kłamania, zatajania prawdy i opowia > dania zmyślonych historii, przedstawiających najczęściej opowiadającego w korzy > stnym świetle. Pseudologia różni się tym od zwykłego kłamstwa, że osoba opowiad > ająca sama nie jest w stanie oddzielić prawdy od własnej fantazji. Zespół opisa > ł jako pierwszy Anton Delbrück..." Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 17:15 Nie jest tożsame to że zarzuciłem Ci konfabulacje z tym że niby też obraziłem Twojego ojca i jak Ty twierdzisz że nazwałem Go kłamcą. To jest twoja interpretacja i tylko Twoja. Ale rozmowa z Twoim tatą to obnaży Twoje konfabulacje ostatecznie. i jednoznacznie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 17:20 Twoja rozmowa z moim Tatą obnażyła by Twoje łajdactwo, Twoją moralną karłowatość. Umówmy się tak, pogadasz ze starym, a ktoś to nakręci, przy taksówce. Nie sądzę byś na to poszedł. Boś łajza i tchórz. Po prostu dupek. loczek62 napisał: > Nie jest tożsame to że zarzuciłem Ci konfabulacje z tym że niby też obraziłem T > wojego ojca i jak Ty twierdzisz że nazwałem Go kłamcą. To jest twoja interpreta > cja i tylko Twoja. > Ale rozmowa z Twoim tatą to obnaży Twoje konfabulacje ostatecznie. i jednoznac > znie. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 17:27 Tatuś wyrazi zgodę to się nagra, z tym że to nie Ty będziesz decydował kiedy i gdzie. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 17:33 loczek62 napisał: > Tatuś wyrazi zgodę to się nagra, z tym że to nie Ty będziesz decydował kiedy i > gdzie. Booooooooosz, Tatus na pewno nie wie co syn wyprawia... ciekawa jestem czy Janeczka wie... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 17:40 Ciekawy jest też aspekt kto miałby później to nagranie obejrzeć by uczciwie zaświadczyć? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 17:47 Pękasz już ? masz dojścia, chwaliłeś się publicznie że dużo możesz. Załatw to po swojemu. Jedzosław niech będzie świadkiem. Ufasz Mu ? no to czekam. loczek62 napisał: > Ciekawy jest też aspekt kto miałby później to nagranie obejrzeć by uczciwie zaś > wiadczyć? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 17:59 czarek_sz napisał(a): > masz dojścia, Mam > chwaliłeś się publicznie że dużo możesz. Nigdy czegoś takiego nie powiedziałem. > Jedzosław niech będzie świadkiem. A jak go tu niby zaprosisz? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 18:46 Łżesz podle. Kto chwalił się że jak dostanę imię i nazwisko to wrzucę 'na bęben' i będzie jasne. Ja ? nie. Ty Loczku. Ty się podjąłeś sprawdzenia. Chwaliłeś się że 'masz dojścia'. Zapytamy Jedzosława ? no zapytaj Go publicznie czego się podjąłeś. Kłamco. loczek62 napisał: > czarek_sz napisał(a): > > masz dojścia, > Mam > > chwaliłeś się publicznie że dużo możesz. > Nigdy czegoś takiego nie powiedziałem. > > Jedzosław niech będzie świadkiem. > A jak go tu niby zaprosisz? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 19:02 Nie mieszaj w to osób nieobecnych. Wszystkie dane wysłałem jemu i w obiektywnej ocenie stwierdził że jednoznacznie nie można stwierdzić że tatuś dalej wozi pasażerów. Fakty są niewygodne dla Ciebie? To strasznie niedobrze dla faktów... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 19:24 Trzeba było publicznie nie 'chełpić' się dojściami. A tak dałeś cztery litery. Czemu ? z zapiekłości, z nienawiści do mnie to zrobiłeś. Z własnych kompleksów, z własnej małości. Chciałeś jak chciałeś a wyszło jak wyszło. Twoje chamstwo i prostactwo. Bardzo żałosny jesteś Loczku. loczek62 napisał: > Nie mieszaj w to osób nieobecnych. Wszystkie dane wysłałem jemu i w obiektywnej > ocenie stwierdził że jednoznacznie nie można stwierdzić że tatuś dalej wozi pa > sażerów. Fakty są niewygodne dla Ciebie? To strasznie niedobrze dla faktów... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 19:43 To jak z tymi Twoimi dojściami ? do czego je masz. Do kiełbasy ze zmiotek czy tylko do toaletowego loczek62 napisał: > Dalej snuj swoje projekcje dalej... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 19:52 Dalej produkuj się chyba nie wszyscy widzieli Ciebie w pełnej krasie. A te umizgi do kobiet to chyba po tych tekstach wezmą w łeb. Chyba że znajdzie się desperatka która lubi chamidła... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 20:02 Jesteś beznadziejny. Taki kundel bez zębów. Chce ugryźć a nie ma czym. Żałosny jesteś. Moje umizgi do kobiet. Jaki Ty śmieszny jesteś kulturalne odnoszenie się do kobiet nazywasz umizgami ? pogratulować tępoty umysłowej. loczek62 napisał: > Dalej produkuj się chyba nie wszyscy widzieli Ciebie w pełnej krasie. A te umiz > gi do kobiet to chyba po tych tekstach wezmą w łeb. Chyba że znajdzie się despe > ratka która lubi chamidła... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 20:07 No dalej, wysil te przeżarte C2H5OH komórki mózgowe do wymyślania bardziej finezyjnych inwektyw, bo zaczynasz się powtarzać. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 20:07 czarek_sz napisał(a): > Jesteś beznadziejny. Taki kundel bez zębów. Chce ugryźć a nie ma czym. Żałosny > jesteś. > Moje umizgi do kobiet. Jaki Ty śmieszny jesteś kulturalne odnoszenie się do > kobiet nazywasz umizgami ? pogratulować tępoty umysłowej. > loczek62 napisał: > > > Dalej produkuj się chyba nie wszyscy widzieli Ciebie w pełnej krasie. A t > e umiz > > gi do kobiet to chyba po tych tekstach wezmą w łeb. Chyba że znajdzie się > despe > > ratka która lubi chamidła... Wiesz co Czarek - lepiej wez sobie na wstrzymanie, bo juz Ci wscieklosc rozum przyslania - czy Ty sobie wyobrazasz, ze jak na kogos nabluzgasz, to bedzie zle o nim swiadczyc? musze Cie rozczarowac - bo za kazdym razem to Ty fatalnie wygladasz... tak to jest, ten kto nie potrafi kontrolowac swojego slownictwa zawsze przegrywa z tym kto to potrafi... pień sie dalej... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 20:30 Tyle czasu się znamy. Ale Wy wciąż takie same, kobiety. Wczoraj Zorro był galant dziś Loczek nim jest. Jutro ? inny ktoś, będzie git a pojutrze aut. Popluj na mnie Masko poluj a ja i tak zawsze mam dla Ciebie szacunek. Już taki jestem. Że Twoją pianę trawię. Bez przesady oczywiście. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 13:14 Leziox... no przeciez, ze czas cos wypic... cieplo sie zrobilo az korci zeby urzadzic jakas impreze Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 13:22 m.maska napisała: > Leziox... no przeciez, ze czas cos wypic... cieplo sie zrobilo az korci zeby ur > zadzic jakas impreze Przedni pomysł i życzę miłych wrażeń Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 13:51 No ja to na razie wybieram sie na wycieczke i mam nadzieje na dobra pogode - a wtedy picia raczej nie ma... czasami jakas lampeczka do kolacji No i co z tym piwem? Osobiscie piwa nie ruszam, ale.. kazdy kraj szczyci sie tym, ze ma najlepsze... Czesi, Niemcy a teraz wlasnie sie dowiaduje, ze najlepsze piwo to jest belgijskie - no to wlasciwie ktore? Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 13:52 p.s. plany imprezowe to raczej juz na maj przypadna - poddaje pod rozwage Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 14:01 m.maska napisała: > No i co z tym piwem? > Osobiscie piwa nie ruszam, ale.. kazdy kraj szczyci sie tym, ze ma najlepsze... > Czesi, Niemcy a teraz wlasnie sie dowiaduje, ze najlepsze piwo to jest belgijs > kie - no to wlasciwie ktore? Myślę ze najrozsądniejsze jest podejście że nie jest dobre to co dobre, ale to co komu smakuje Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 15:01 No mnie tam zadne piwo nie smakuje, nawet to najlepsze Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 18.04.13, 17:18 Widze ze znowu cos mi umknelo. Czas skonczyc tá paranoje. A pic tez mi sie dzisiaj nie chce jakos nic,poza woda mineralna. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 17:38 A ja bym się podelektował Ananasówką Lubelską ale nigdzie tego smakołyku nie ma:;-( Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 17:39 Co mnie zobrzydza to baba lecąca na faceta który zarutko kopnie Ją poniżej lędźwi. Tak se tylko powiedziałem. Poza tym otworzyłem żywca. Stać mnie Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 18:01 czarek_sz napisał(a): > Co mnie zobrzydza to baba lecąca na faceta który zarutko kopnie Ją poniżej lędźwi. Oj nie ładnie,nie ładnie. Są granice chamstwa których się nie przekracza nawet w niby anonimowym necie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 18:07 loczek62 napisał: > czarek_sz napisał(a): > > > Co mnie zobrzydza to baba lecąca na faceta który zarutko kopnie Ją poniże > j lędźwi. > > Oj nie ładnie,nie ładnie. Są granice chamstwa których się nie przekracza nawet > w niby anonimowym necie.... > Domyslam sie, ze to do mnie... a moglbys Czarek sprecyzowac na kogo ja to niby lece? Bo juz insynuowales, ze holubie Loczka... a z Lezioxem umawiam sie na... szampana... mamy juz taka tradycje. Wprawdzie Leziox uparcie probuje przeforsowac whisky, ale mu sie to do tej pory nie udalo... No wiec Czarek?... a moze na obydwu?... smialo nie krepuj sie... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 18:23 Od jakiegoś czasu obserwuję i doszedłem do wniosku że jego targetem na różnych forach są kobietki, ale niestety takim wpisem strzela sobie w stopę... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 18:31 Czy ja wymieniłem jakiegoś nicka albo czyjeś imię ? Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 20:16 A ja to widze tak: za chwile wpadnie Leziox i zrobi porzadek... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 20:18 m.maska napisała: > A ja to widze tak: za chwile wpadnie Leziox i zrobi porzadek... Jak na razie się ociąga, widać ma coś milszego do roboty Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 18.04.13, 21:03 Najpierw musze sobie to poczytac a potem jeszcze zrozumiec,a to wcale nie takie proste. Jestem wrecz przytloczony nadmiarem przytoczonych tu faktów i ich wyrazem No i w morde,nie bede przeciez ciagle kasowac kolejnych watkow. Jak sie Czarek nie uspokoi,skasuje Czarka,bo tak prosciej. Niech bedzie ze kolaboruje z Maska i z Loczkiem. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 21:06 leziox napisał: > Niech bedzie ze kolaboruje z Maska i z Loczkiem. Zapytam czy aby to przemyślałeś? Bo to jest podniosła i fundamentalna wręcz decyzja. W sercu Czarka nie ma miejsca dla kolaborantów i renegatów. Jak Ty z tym będziesz żył? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 21:21 Bo tak prościej. Dokładnie. Bo tak prościej. Myślałem że masz jednak jakieś zasady, jakiś katalog wartości. Bo tak prościej, po najmniejszej linii oporu. Qrczę człowiek stale się uczy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 21:29 czarek_sz napisał(a): > Bo tak prościej. Dokładnie. Bo tak prościej. Myślałem że masz jednak jakieś zas > ady, jakiś katalog wartości. Bo tak prościej, po najmniejszej linii oporu. Qrcz > ę człowiek stale się uczy. I czego sie nauczyles? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 18.04.13, 21:37 m.maska napisała: > I czego sie nauczyles? Myślę że tego że się jeszcze niczego nie nauczył A swoja drogą to czytając te przemyślenia pierwszy raz parsknąłem śmiechem... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 21:57 Czytając Twoje dialogi z Maską też parskam śmiechem Loczku stary dziad a młokosa udaje, wazeliną kapie. A co z żoną ? może pogadam z Nią ? przecież wiem gdzie mieszkasz. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 22:23 No... masz racje Czarek, Loczek mnie uwodzi... a co zal Ci? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 19.04.13, 08:29 czarek_sz napisał(a): > A co z żoną ? może pogadam z Nią ? Zapraszam tylko bardzo sie postaraj byś do niej trafił. > wiem gdzie mieszkasz. A to ciekawe skąd ta wiedza. Niemniej zapraszam, tylko orientuj się i czujny jak ważka bądź bo na powitanie możesz dostać fangę w ryj. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 19.04.13, 11:16 loczek62 napisał: . > > A to ciekawe skąd ta wiedza. Niemniej zapraszam, tylko orientuj się i czujny ja > k ważka bądź bo na powitanie możesz dostać fangę w ryj. > > Taka bojowa Twoja Zona? Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 19.04.13, 11:19 czarek_sz napisał(a): > Czytając Twoje dialogi z Maską też parskam śmiechem Loczku stary dziad a mł > okosa udaje, wazeliną kapie. A co z żoną ? może pogadam z Nią ? przecież wiem g > dzie mieszkasz. No toz Ci juz pisalam, jesli wiesz gdzie Loczek mieszka, to wez se kup spraya i namaluj mu na murze "Loczek jest guuuuuuuuupi" i napluj na ten napis. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 19.04.13, 11:25 Ależ Masko nie wie, to taki blef. Choć ciekawe może być spotkanie z żoną. Oczywiście jak do niej trafi. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 19.04.13, 11:47 Do mnie tez juz tutaj jedna chciala przyjezdzac, bo ma "sportwagen" - tak pisala... chciala naskarzyc na mnie KM-owi(to skrot od Kochajacy Mąż, albo Kolega Mąż jak kto woli). Takie spotkanie tez byloby interesujace - oceniam, ze KM nie sluchalby dluzej niz do pierwszego przecinka, tego co mialaby do powiedzenia... usmialam sie wtedy setnie, bo znam KM... cokolwiek mu jest niewygodne ma jedna odpowiedz: prosze przyjsc jak moja zona bedzie w domu... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 19.04.13, 11:53 Że też ludziom tak się roi w głowach. " Koniec świata Pani Popiołkowa" Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 19.04.13, 12:05 ale glownym argumentem bylo, ze ma sportwagen i moze tutaj w ciagu godziny przyjechac... mowilam o tym KM-owi, na co on mi powiedzial tak: jak ma sportwagen to niech jedzie na Nürburgring to tor wyscigowy... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Cudo 19.04.13, 12:13 m.maska napisała: > jak ma sportwagen to niech jedzie na Nürburgring to tor wyscigowy... Bardzo celna riposta Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 18.04.13, 22:23 Alez skad,Czarku.Ja nie mam zadnych zasad.Jestem melyniarzem,notowanym przestepcá, alkoholikiem z przepalonymi od etanolu platami czolowymi i jakiekolwiek uczucia wyzsze sá mi obce.Jesli ktos lub cos mi przeszkadza,to staram sie to usunac,aby pozbyc sie uczucia dyskomfortu. A ty mi ostatnio na forum przeszkadzasz,obrazasz forumowiczów i wciagasz ich w twoje istniejace chyba tylko w twoim umysle wojny i utarczki. Wiec sprawa jest prosta. I chuj. Odpowiedz Link
m.maska Re: Cudo 18.04.13, 22:24 leziox napisał: > Alez skad,Czarku.Ja nie mam zadnych zasad.Jestem melyniarzem,notowanym przestep > cá, alkoholikiem z przepalonymi od etanolu platami czolowymi i jakiekolwiek ucz > ucia wyzsze sá mi obce.Jesli ktos lub cos mi przeszkadza,to staram sie to usuna > c,aby pozbyc sie uczucia dyskomfortu. > A ty mi ostatnio na forum przeszkadzasz,obrazasz forumowiczów i wciagasz ich w > twoje istniejace chyba tylko w twoim umysle wojny i utarczki. > Wiec sprawa jest prosta. > I chuj. Leeeeeeeeeeeeziox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i po co ten koncowy akcent? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 22:28 A wszystko bez taksówkę nie Masko. Daj Ci Boże i Tobie Lezio też. Zdrowia i wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 18.04.13, 23:00 Koncowy akcent jest do wzmocnienia artykulizacji wypowiedzi. Oraz aby znowu przeczytac twoje zapytanie,z ktorego bije nieklamane przerazenie moim wyrazaniem sie,hehe! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Cudo 18.04.13, 23:21 Lezio przecież wiesz, że mam szacunek do Ciebie i dla Maski. Wiem co to jest emigracyjna solidarność domyślam się. Dużo zdrowia dla Was. Tutejszy ale kuźwa sroce spod ogona też nie wypadnięty. Dobranoc. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Cudo 18.04.13, 23:56 Poczytałam sobie ździebko posty i co ? A to, że bez kusztyczka po lekturze ani rusz. Zdrówko !!! Odpowiedz Link
leziox Re: Cudo 19.04.13, 12:23 No skoro ty,Wiercipietko odczuwasz ochote na etanol po tej lekturze,to co dopiero mamy zrobic my-zagorzale pijusy? I znowu to sie odbije na portfelu,dzieci nie beda mialy co pic,koty i psy co jesc etc... Lektura horrorów przyczyna alkoholizmu i impotencji. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Cudo 19.04.13, 20:59 Opatrzność dała na etanol, to da na dzieci, rodzine i gadzine wszelaką, a o rasztę się nie martw. Odpowiedz Link