skuter44 10.05.13, 12:02 Tu mamy parametry do zapalnika bomby - www.zegardlugu.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 13:43 Tak naprawde to caly swiat jest zadluzony po uszy. Wole nie myslec co bedzie jak to kiedys pieprznie. Odpowiedz Link
m.maska Re: tykajaca bomba 10.05.13, 15:12 eeetam pieprznie, dodrukuja papierkow i bedzie sie znowu krecic... a bo to dziala tak: Przyjezdza podrozny do hotelu, zostawia zadatek 100$ i idzie zwiedzac. W tym czasie wlasciciel hotelu bierze te setke i zanosi do miesnego, bo tam mial dlug. Szef miesnego jedzie do chlopa ktoremu zalegal ze splata.... chlop zanosi te setke do knajpy w ktorej pil na kreche, knajpiarz oddaje setke browarowi. Szef browaru przyjezdza do hotelu w ktorym zabalowal na kredyt i placi swoj dlug, tego samego hotelu w ktorym turysta zostawil zadatek... po jakims czasie wraca turysta i stwierdza, ze jednak sie rozmyslil i zamieszka w innym hotelu - wlasciciel oddaje mu zadatek i wszyscy sa zadowoleni Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: tykajaca bomba 10.05.13, 16:08 Nie chcę tego czytać, nie chcę na to patrzeć, po co miam sobie psuć piękny, słoneczny dzień. Z długiem czy bez długu Ziemia i tak będzie kręciła się dalej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tykajaca bomba 10.05.13, 18:05 Albowiem ponieważ gatunek ludzki to nic innego, jak wrzód na tyłku Ziemi. na jej miejscu pozbyłabym go się najszybciej, jak można, i kto wie, może tak właśnie będzie, bo cóż to jest te oficjalnie przyjęte 200 tys. , a nieoficjalnie choćby i 50 mln lat istnienia człowieka wobec 4,6 mld lat istnienia Ziemi? Kropla w morzu. Odpowiedz Link
m.maska Re: tykajaca bomba 10.05.13, 18:50 debi_bebi napisała: > Albowiem ponieważ gatunek ludzki to nic innego, jak wrzód na tyłku Ziemi. na je > j miejscu pozbyłabym go się najszybciej, jak można, i kto wie, może tak właśnie > będzie, bo cóż to jest te oficjalnie przyjęte 200 tys. , a nieoficjalnie choćb > y i 50 mln lat istnienia człowieka wobec 4,6 mld lat istnienia Ziemi? Kropla w > morzu. No i slusznie laskawie jestesmy tolerowani, przy czym od czasu do czasu Ziemia tu czy tam wybucha... ba jak sie jej nieustannie w srodku grzebie - to nie ma sie co dziwic... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tykajaca bomba 10.05.13, 18:53 Gdyby mnie ktoś nieustannie grzebał w środku, to wcale nie byłabym tolerancyjna Odpowiedz Link
dunajec1 Re: tykajaca bomba 10.05.13, 20:56 No nie wiem debi, niejedna, a prawie wszystkie maja grzebane w srodku i jakos nic, jeszcze sie ciesza. Odpowiedz Link
leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 21:17 Wszystko zalezy od odpowiedniego podejscia zarówno do przyrody,jak i do kobiet,oczywiscie.Jesli ziemska cywilizacja nie wykonczy sie do ostatniego osobnika i znajdzie kiedys w kosmosie nastepna planetke do osiedlenia sie tam i pogrzebania w jej srodku,to padnie haslo: -Panie i panowie,nie mamy tu juz nic do szukania-czas spierdalac! Po czym Ziemia zostanie opuszczona przez ludzkosc poza paroma egzemplarzami Robinsonów nie chcacych w kosmosie szukac przygód,oraz calego narodu polskiego,który jak zwykle,zdradzony przez polityków nie zostanie poinformowany na czas oraz w ogole,ze mozna bylo stad wyleciec. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 07:58 Lezio, ta wizja....no po prostu CUDO leziox napisał: > Po czym Ziemia zostanie opuszczona przez ludzkosc poza paroma egzemplarzami Rob > insonów nie chcacych w kosmosie szukac przygód,oraz calego narodu polskiego,któ > ry jak zwykle,zdradzony przez polityków nie zostanie poinformowany na czas oraz > w ogole,ze mozna bylo stad wyleciec. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 07:55 Ale miałam na myśli takie grzebanie w bebechach, a nie tam, gdzie Ty sobie pomyślałeś. Odpowiedz Link
leziox Re: tykajaca bomba 12.05.13, 11:57 Pomyslalem sobie niekoniecznie o Tam,gdzie ty sobie pomyslalas ze ja sobie pomyslalem. Bebechy moga byc tez ziemskie np. debi_bebi napisała: > Ale miałam na myśli takie grzebanie w bebechach, a nie tam, gdzie Ty sobie pomy > ślałeś. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 12:20 Nie, tu zaszło nieporozumienie, bo ty nie Ty sobie pomyślałeś, tylko Dunajec - o takim grzebaniu przyjemnościowym, i to jemu wyjaśniam, że mnie o te bebechy chodziło. Spoko. Odpowiedz Link
leziox Re: tykajaca bomba 12.05.13, 13:43 Znaczy sie,ze ja pomyslalem w tej samej sprawie,chociaz inaczej,to tez nie szkodzi. Myslec wolno Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 14:02 O jeny! Teraz to już mi tak poplątałeś, co kto o czym miał myśleć wg mnie, że już się z tego nie wyplączę. Trudno! Tu jest ważne, żeby w ogóle myśleć, no i pisać, bo inaczej to już w ogóle nic nie bedzie wiadomo Odpowiedz Link
leziox Re: tykajaca bomba 12.05.13, 14:11 Bo mnie sie tak czasami zdarza platac i platac a potem rechotac,jesli sie udalo. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: tykajaca bomba 10.05.13, 21:23 leziox napisał: > Z ludzmi czy bez ludzi-równiez. Z ludźmi, bez ludzi nudno, lubię ludzi, a poza tym dobry napitek w samotności nie smakuję. Odpowiedz Link
leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 22:30 No ja tez w sumie do tego podchodze,samemu pic to nic milego a poza tym tráci nalogiem Odpowiedz Link