Dodaj do ulubionych

tykajaca bomba

10.05.13, 12:02
Tu mamy parametry do zapalnika bomby -
www.zegardlugu.pl/
Obserwuj wątek
    • leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 13:43
      Tak naprawde to caly swiat jest zadluzony po uszy.
      Wole nie myslec co bedzie jak to kiedys pieprznie.
      • m.maska Re: tykajaca bomba 10.05.13, 15:12
        eeetam pieprznie, dodrukuja papierkow i bedzie sie znowu krecic... a bo to dziala tak:

Przyjezdza podrozny do hotelu, zostawia zadatek 100$ i idzie zwiedzac. W tym czasie wlasciciel hotelu bierze te setke i zanosi do miesnego, bo tam mial dlug. Szef miesnego jedzie do chlopa ktoremu zalegal ze splata.... chlop zanosi te setke do knajpy w ktorej pil na kreche, knajpiarz oddaje setke browarowi. Szef browaru przyjezdza do hotelu w ktorym zabalowal na kredyt i placi swoj dlug, tego samego hotelu w ktorym turysta zostawil zadatek... po jakims czasie wraca turysta i stwierdza, ze jednak sie rozmyslil i zamieszka w innym hotelu - wlasciciel oddaje mu zadatek i wszyscy sa zadowoleni smile
        • wirujacypunkt Re: tykajaca bomba 10.05.13, 16:08
          Nie chcę tego czytać, nie chcę na to patrzeć, po co miam sobie psuć piękny, słoneczny dzień.
          Z długiem czy bez długu Ziemia i tak będzie kręciła się dalej smile
          • leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 16:31
            Z ludzmi czy bez ludzi-równiez.
            • debi_bebi Re: tykajaca bomba 10.05.13, 18:05
              Albowiem ponieważ gatunek ludzki to nic innego, jak wrzód na tyłku Ziemi. na jej miejscu pozbyłabym go się najszybciej, jak można, i kto wie, może tak właśnie będzie, bo cóż to jest te oficjalnie przyjęte 200 tys. , a nieoficjalnie choćby i 50 mln lat istnienia człowieka wobec 4,6 mld lat istnienia Ziemi? Kropla w morzu.
              • m.maska Re: tykajaca bomba 10.05.13, 18:50
                debi_bebi napisała:

> Albowiem ponieważ gatunek ludzki to nic innego, jak wrzód na tyłku Ziemi. na je
                > j miejscu pozbyłabym go się najszybciej, jak można, i kto wie, może tak właśnie
                > będzie, bo cóż to jest te oficjalnie przyjęte 200 tys. , a nieoficjalnie choćb
                > y i 50 mln lat istnienia człowieka wobec 4,6 mld lat istnienia Ziemi? Kropla w
                > morzu.

No i slusznie smile laskawie jestesmy tolerowani, przy czym od czasu do czasu Ziemia tu czy tam wybucha... ba jak sie jej nieustannie w srodku grzebie - to nie ma sie co dziwic...
                • debi_bebi Re: tykajaca bomba 10.05.13, 18:53
                  Gdyby mnie ktoś nieustannie grzebał w środku, to wcale nie byłabym tolerancyjna smile
                  • dunajec1 Re: tykajaca bomba 10.05.13, 20:56
                    No nie wiem debi, niejedna, a prawie wszystkie maja grzebane w srodku i jakos nic, jeszcze sie ciesza.
                    • leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 21:17
                      Wszystko zalezy od odpowiedniego podejscia zarówno do przyrody,jak i do kobiet,oczywiscie.Jesli ziemska cywilizacja nie wykonczy sie do ostatniego osobnika i znajdzie kiedys w kosmosie nastepna planetke do osiedlenia sie tam i pogrzebania w jej srodku,to padnie haslo:
                      -Panie i panowie,nie mamy tu juz nic do szukania-czas spierdalac!
                      Po czym Ziemia zostanie opuszczona przez ludzkosc poza paroma egzemplarzami Robinsonów nie chcacych w kosmosie szukac przygód,oraz calego narodu polskiego,który jak zwykle,zdradzony przez polityków nie zostanie poinformowany na czas oraz w ogole,ze mozna bylo stad wyleciec.
                      • debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 07:58
                        Lezio, ta wizja....no po prostu CUDO smile

leziox napisał:

> Po czym Ziemia zostanie opuszczona przez ludzkosc poza paroma egzemplarzami Rob
                        > insonów nie chcacych w kosmosie szukac przygód,oraz calego narodu polskiego,któ
                        > ry jak zwykle,zdradzony przez polityków nie zostanie poinformowany na czas oraz
                        > w ogole,ze mozna bylo stad wyleciec.
                    • debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 07:55
                      Ale miałam na myśli takie grzebanie w bebechach, a nie tam, gdzie Ty sobie pomyślałeś.
                      • leziox Re: tykajaca bomba 12.05.13, 11:57
                        Pomyslalem sobie niekoniecznie o Tam,gdzie ty sobie pomyslalas ze ja sobie pomyslalem.
                        Bebechy moga byc tez ziemskie np.

debi_bebi napisała:

> Ale miałam na myśli takie grzebanie w bebechach, a nie tam, gdzie Ty sobie pomy
                        > ślałeś.
                        • debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 12:20
                          Nie, tu zaszło nieporozumienie, bo ty nie Ty sobie pomyślałeś, tylko Dunajec - o takim grzebaniu przyjemnościowym, i to jemu wyjaśniam, że mnie o te bebechy chodziło.
                          Spoko.
                          • tropem_misia1 Re: tykajaca bomba 12.05.13, 13:01
                            smile))))
                          • leziox Re: tykajaca bomba 12.05.13, 13:43
                            Znaczy sie,ze ja pomyslalem w tej samej sprawie,chociaz inaczej,to tez nie szkodzi.
                            Myslec wolno smile
                            • debi_bebi Re: tykajaca bomba 12.05.13, 14:02
                              O jeny!
                              Teraz to już mi tak poplątałeś, co kto o czym miał myśleć wg mnie, że już się z tego nie wyplączę. Trudno!
                              Tu jest ważne, żeby w ogóle myśleć, no i pisać, bo inaczej to już w ogóle nic nie bedzie wiadomo smile
                              • leziox Re: tykajaca bomba 12.05.13, 14:11
                                Bo mnie sie tak czasami zdarza platac i platac a potem rechotac,jesli sie udalo.
                                big_grin
            • wirujacypunkt Re: tykajaca bomba 10.05.13, 21:23
              leziox napisał:

> Z ludzmi czy bez ludzi-równiez.

Z ludźmi, bez ludzi nudno, lubię ludzi, a poza tym dobry napitek w samotności nie smakuję.
              • leziox Re: tykajaca bomba 10.05.13, 22:30
                No ja tez w sumie do tego podchodze,samemu pic to nic milego a poza tym tráci nalogiem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka